Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

homersimpson

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2014
Like
10
Πόντοι
0
Αν γνωρίζει κάποιος για την Ρια ας κάνει τον κόπο να μου στείλει ένα pm!

donjuandestel

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
87
Πόντοι
6
Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Έχει πάρει κάποιος συναγωνιστής ρια από deluxe ;
Θα μπορούσε να στείλει πληροφορίες με πμ
Ευχαριστώ

Adimassage

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2019
Κριτικές
2
Like
161
Πόντοι
0
Τι θα λέγατε να κάνουμε απλά μία αναφορά σε αυτές που είναι στις Δεν, τουλάχιστον που σε εμάς όταν τις επιλέξαμε δεν έκαναν τίποτα παραπάνω? Νομίζω ότι είναι και αυτός ένας τρόπος αποφυγής κακοτοπιων. Εγώ προς το παρόν δύο Δεν είχα που το έχω αναφέρει και στο παλιό μου προφίλ. Ιουλία αν θυμάμαι καλά από σταρ και άλλη μια ανεξάρτητη που έκανε polldancing με προφίλ και στο fb. Η πρώτη έχει χαθεί και η δεύτερη έχει σταματήσει. Δεν την έχω στο fb πλέον γιαυτό δεν θυμάμαι και το όνομα της.

Makedonas77777

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Καλημέρα σας! Θα ήθελα κ γω αν γινεται απο κάποιον ένα pm για το deluxe.
Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων

massagfildimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2019
Κριτικές
4
Like
143
Πόντοι
281
Βρε παίδες, τι ξοδεύεται τα λεφτά σας σε μαγαζιά που  κάνουν μόνο μασάζ,Αφού  Υπάρχουν μαγαζιά όπως  Πατησίων 131,όπου  έμπειρες θεραπευτριες ελληνίδες προσφέρουν και μασάζ αποκατάστασης, χαλάρωσης και δεύτερο μέρος!!!Με Ζωή,Μαρίνα και Σοφία!!

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
Βρε παίδες, τι ξοδεύεται τα λεφτά σας σε μαγαζιά που  κάνουν μόνο μασάζ,Αφού  Υπάρχουν μαγαζιά όπως  Πατησίων 131,όπου  έμπειρες θεραπευτριες ελληνίδες προσφέρουν και μασάζ αποκατάστασης, χαλάρωσης και δεύτερο μέρος!!!Με Ζωή,Μαρίνα και Σοφία!!
του κωλου μασαζ κανουν αν λεμε για μασαζ κανονικο

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.527
Πόντοι
2.256
Βρε παίδες, τι ξοδεύεται τα λεφτά σας σε μαγαζιά που  κάνουν μόνο μασάζ,Αφού  Υπάρχουν μαγαζιά όπως  Πατησίων 131,όπου  έμπειρες θεραπευτριες ελληνίδες προσφέρουν και μασάζ αποκατάστασης, χαλάρωσης και δεύτερο μέρος!!!Με Ζωή,Μαρίνα και Σοφία!!
Ρε φιλε.. αντε πάενε αλλου να προμοτάρεις. Φυσικα δεν είσαι ο μόνος που το κάνει, αλλα τουλάχιστον βρες κανα καινουριο μαγαζι ή κανα καινούριο κορίτσι να προμοτάρεις. Τόσο παλια μαγαζιά που τα έχουμε "χτίσει" όλα αυτά τα χρόνια ξέρουμε πολύ καλά τι είναι και τι κάνουν.. δεν έχουν ανάγκη απο κολλαούζο

Πάρε μαζί σου και τον κλωνο-account τον Takonis να σου πατάει like

Reaper7

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2018
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
0
εχει δοκιμασει κανεις προσφατα ελλη απο ντελουξ πως ειναι ;; ευχαριστω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom