Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (4 μέλη και 49 επισκέπτες)

DECO718

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2016
Κριτικές
10
Like
584
Πόντοι
291
Ωραία κωλάρα είχε.
Θυμάμαι την πρώτη συνάντηση έξω από το Χόντο της Γλυφάδας με λευκό κωλάν να πετάει η κωλάρα.
Να μην έχει περάσει μισάωρο και να είσαι μέσα σ αυτήν την κωλάρα χωρίς μα και μου.
Να ναι καλά η κοπέλα και μακάρι να επανακάμψει με τέτοια κωλάρα.
:heavymetalbig:
Φιλε καλησπέρα γι ποια λες με τη κωλαρ μ ενδιαφερει

dimtroop

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα.Έχει κάποιος να προτείνει κοπέλα για καλό μασάζ κατ οίκον με φραπέ?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
361
Πόντοι
21
απο βορεια εχω παει κ εγω στη στεφανια,αρκετα καλο μασαζ και καλη φραπεδια στο τελος. απλα η κοπελα εχει μερικα κιλα παραπανω.

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
361
Πόντοι
21
Δύσκολα θα φας σε αυτά τα μαγαζιά...
Δανάη επιστρέφει ή 26/8 η 2/9...εργαλείο τρελό...εγω προσωπικά περιμένω να επιστρέψει να κλείσω απο πριν...χθες συνεδρία με Ελπίδα από clickformassage...μέτριο...γι αυτό λέω Δανάη και ξερό ψωμί ακόμα...
Άλλη απο εκεί deluxe πάλι Χρυσάννα αλλά νομίζω λείπει κ αυτή τώρα...
μολις εκλεισα ραντεβου με Χρυσαννα για τισ 9..Οποτε ειναι εδω η κοπελα

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.034
Πόντοι
96
Ναι,πολυ δύσκολα....παραμύθι,για να σε μαδησουν,με την ελπίδα θα μείνεις....

• Like
Αντιδράσεις: gasper

stereo

Μέγας
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
15
Like
667
Πόντοι
4.460

Patrinos1985

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2019
Like
22
Πόντοι
0
μολις εκλεισα ραντεβου με Χρυσαννα για τισ 9..Οποτε ειναι εδω η κοπελα
καλησπερα είμαι νεοσ μολισ γράφτηκα, μπορεις να μου πεις πως κανονιζεις με τηνχρυσαννα για εκτόνωση?
¨οταν ερχεται τησ το λες εκ των προτερων?

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.536
Πόντοι
17.470
Κάνε γυμνός με μια πετσέτα γύρω σου και θα κάνει κίνηση να στην βγάλει η εκάστοτε κοπέλα.
Αν δεν την βγάλει τότε ατύχησες.

Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
361
Πόντοι
21
Μπορεις να μου πεις πως περανς στο παρασυμθημα με αυτες για εκτονωση οταν σκαει σπιτι?
πρωτη φορα την πηρα την συγκεκριμενη και να σ πω την αλη8εια ειχα κ εγω αυτη την απορια,μεχρι π 10 λεπτα πριν τελειωσει το μασαζ μ ρωτησε ευθεως !(εδω να πω πως στην αρχη οταν τα λεγαμε ειχα πει πως εχω ακουσει τα καλυτερα για αυτην και την δαναη απο φιλους οποτε υποθετω καταλαβε οτι κατι γνωριζα)

ppanagos

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
96
Πόντοι
0
Η Στεφανία κάνει πολύ ωραίο μασάζ και τελείωμα με τόπλες παρουσία. Το κακό είναι ότι η μια ώρα είναι 40 λεπτά και η μιάμιση μια ώρα και πέντε λεπτά, ενώ το τιμοκατάλογος δε δείχνει σταθερότητα.

zodania

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Like
31
Πόντοι
0
Η Στεφανία κάνει πολύ ωραίο μασάζ και τελείωμα με τόπλες παρουσία. Το κακό είναι ότι η μια ώρα είναι 40 λεπτά και η μιάμιση μια ώρα και πέντε λεπτά, ενώ το τιμοκατάλογος δε δείχνει σταθερότητα.
καλησπέρα , η Στεφανία σε ποιο εργάζεται;

rabbit16cm

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
157
Πόντοι
0
Η κοπελες απο το deluxe massage για παράδειγμα, πανε Bill και Prive??

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
δηλαδη τα 7 κακα της μοιρας της

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
52.000
Πόντοι
36.618
Η κοπελες απο το deluxe massage για παράδειγμα, πανε Bill και Prive??

Οι κοπέλες από deluxe πάνε και σε αυτά που αναφέρεις αλλά γενικά όπου τις καλέσεις....Σε όποιο ξενοδοχείο επιθυμείς ή σε σπίτι...
Τα κατ'οίκων μασάζ που δε δέχονται ξενοδοχεία ημιδιαμομής λογικά προσφέρουν "αυστηρά"  μασάζ...
Δοκιμάστηκε osmose με καθόλου καλές εντυπώσεις....Όπως ανέφερε και ο alpula ξεπέτες...Δηλαδή βασικό πρόγραμμα μασάζ 50€ + άλλα τόσα για το πρόγραμμα...

• Like
Αντιδράσεις: alpula

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom