topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.069
- Πόντοι
- 736
το καθολου ομως πηγαινε για to welovemassage συγγνωμη για το λαθοςκαθολου ομως
το καθολου ομως πηγαινε για to welovemassage συγγνωμη για το λαθοςκαθολου ομως
Νάταλι, δεν πιστεύω να είναι το πραγματικό της ονομα. Σίγουρα Αλβανίδα στα 30+,ασχημουλα σε φάτσα και με σχετική κοιλιά από γέννα. Καθαρή με αισθησιακή φωνή. Το μασάζ της άγγιγμα ισα να με καυλωσει, αρκετά καλή πιπα όπου δέχτηκε άνετα καταθεση στο στόμα της, δεκτικη και με αντοχή στην ένταση. Φουλ το πρόγραμμα της με πρωκτικό που φαίνεται να απολαμβάνει. Δυο γύροι 60 ευρώ. Κατά την γνώμη μου vfm.
XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ...
ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΔΑΝΑΗ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΟP 3...ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΑΡΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ...
Ευχαριστώ φίλε μου για την επιβεβαίωση...!!! Καλά να περνάμε...Θα συμφωνήσω, η κοπέλα αξίζει
Ποια είναι η Δανάη??? Σε γραφείο είναι??XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ...
ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΔΑΝΑΗ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΟP 3...ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΑΡΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ...
Γράψε λάθος ήτανε στο yourmassage και τώρα είναι στο starmassage λέω για τη σονια φιλεΦίλε μου, μπορείς να μας βοηθήσεις λίγο? Αυτά τα ονόματα που αναφέρεις δεν υπάρχουν σε κανένα site των καταστημάτων που αναφέρεις... που τα έχεις βρει?
Καλησπέρα φίλε. Μπορείς να μου στείλεις πμ τηλέφωνο της Άντζελας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Καλημερα φιλε fafoutis69 , σχετικα με την Αντζελα δεν εκανα ιδιαιτερη συμφωνια για το φραπε αλλα απ οτι καταλαβα ηταν μεσα στο προγραμμα της . Το μονο που ζηταει ειναι κατι για το ταξι 10-20€ αναλογα αν εισαι μακρια η κοντα.Το πακετο ειναι φανταστικο παντως,ειναι κουκλι σκετο , κανει ενα ιδιαιτερα επαγγελματικο μασαζ και σε συνδιασμο με τον φραπε , εμενα τουλαχιστον με απογειωσε. Τωρα βεβαια ειναι και γουστα αυτα.Σχετικα με το φουλ που ανεφερες για κατι καλα κοματια εχεις καμια πληροφορια γιατι μ ενδιαφερει κι αυτο.
Δανάη επιστρέφει ή 26/8 η 2/9...εργαλείο τρελό...εγω προσωπικά περιμένω να επιστρέψει να κλείσω απο πριν...χθες συνεδρία με Ελπίδα από clickformassage...μέτριο...γι αυτό λέω Δανάη και ξερό ψωμί ακόμα...Deluxe δαναη διακοπες ειδα?καμια αλλη καλη εκει?
Δύσκολα θα φας σε αυτά τα μαγαζιά...Παίδες για Εύα από masaStospiti(cityhomemassage) έχει κάνει κανένας μαζί της και αν ναι ποσταρετε αν παίζει κάτι το βλέπω ωραιο παιδί!!!