Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Σαδιστής69

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2016
Like
10
Πόντοι
0
Νάταλι, δεν πιστεύω να είναι το πραγματικό της ονομα. Σίγουρα Αλβανίδα στα 30+,ασχημουλα σε φάτσα και με σχετική κοιλιά από γέννα. Καθαρή με αισθησιακή φωνή. Το μασάζ της άγγιγμα ισα να με καυλωσει, αρκετά καλή πιπα  όπου δέχτηκε άνετα καταθεση στο στόμα της, δεκτικη και με αντοχή στην ένταση. Φουλ το πρόγραμμα της με πρωκτικό που φαίνεται να απολαμβάνει. Δυο γύροι 60 ευρώ. Κατά την γνώμη μου vfm.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Νάταλι, δεν πιστεύω να είναι το πραγματικό της ονομα. Σίγουρα Αλβανίδα στα 30+,ασχημουλα σε φάτσα και με σχετική κοιλιά από γέννα. Καθαρή με αισθησιακή φωνή. Το μασάζ της άγγιγμα ισα να με καυλωσει, αρκετά καλή πιπα  όπου δέχτηκε άνετα καταθεση στο στόμα της, δεκτικη και με αντοχή στην ένταση. Φουλ το πρόγραμμα της με πρωκτικό που φαίνεται να απολαμβάνει. Δυο γύροι 60 ευρώ. Κατά την γνώμη μου vfm.

Έχει θέμα

• Like
Αντιδράσεις: gasper

nik_online

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Like
246
Πόντοι
21
XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ...
ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΔΑΝΑΗ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΟP 3...ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΑΡΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ...

nikosalex1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Like
87
Πόντοι
1
ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΔΑΝΑΗ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΟP 3...ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΑΡΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ...

Θα συμφωνήσω, η κοπέλα αξίζει

donjuandestel

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
87
Πόντοι
6
η μελινα απο masazstospiti προχωραει παρακατω/?

in-out

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2015
Κριτικές
3
Like
603
Πόντοι
81
Ποια είναι η Δανάη??? Σε γραφείο είναι??

• Like
Αντιδράσεις: juve66

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.120
Πόντοι
736
Deluxe. Από αύριο διακοπές.

homersimpson

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2014
Like
10
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλησπέρα, έχουμε καμιά πληροφορία για click ή joy? Όποιος θέλει ας μου στείλει ένα pm!

DECO718

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2016
Κριτικές
10
Like
584
Πόντοι
291
Φίλε μου, μπορείς να μας βοηθήσεις λίγο? Αυτά τα ονόματα που αναφέρεις δεν υπάρχουν σε κανένα site των καταστημάτων που αναφέρεις... που τα έχεις βρει?
Γράψε λάθος ήτανε στο yourmassage  και τώρα είναι στο starmassage λέω για τη σονια φιλε

Adimassage

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2019
Κριτικές
2
Like
161
Πόντοι
0
Βελτιώθηκε καθόλου σε μασάζ η Δανάη? Φίλε Nik online αν μπορείς ένα pm για Βασια. Δεν μπορώ να στείλω ακόμα pm.

Εγγρ.
20 Ιαν 2017
Like
52
Πόντοι
1
Καλημέρα και καλή εβδομάδα αν γνωρίζει κανείς τίποτα για massage joy και μπορεί να στείλει πληροφορίες...
Σας ευχαριστώ πολύ

LeLa(1)

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Καλημερα φιλε fafoutis69 , σχετικα με την Αντζελα δεν εκανα ιδιαιτερη συμφωνια για το φραπε αλλα απ οτι καταλαβα ηταν μεσα στο προγραμμα της . Το μονο που ζηταει ειναι κατι για το ταξι 10-20€ αναλογα αν εισαι μακρια η κοντα.Το πακετο ειναι φανταστικο παντως,ειναι κουκλι σκετο , κανει ενα ιδιαιτερα επαγγελματικο μασαζ και σε συνδιασμο με τον φραπε , εμενα τουλαχιστον με απογειωσε. Τωρα βεβαια ειναι και γουστα αυτα.Σχετικα με το φουλ που ανεφερες για κατι καλα κοματια εχεις καμια πληροφορια γιατι μ ενδιαφερει κι αυτο.
Καλησπέρα φίλε. Μπορείς να μου στείλεις πμ τηλέφωνο της Άντζελας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.184
Πόντοι
11.836
Deluxe δαναη διακοπες ειδα?καμια αλλη καλη εκει?

Adimassage

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2019
Κριτικές
2
Like
161
Πόντοι
0
Ιουλία στο Περιστέρι. Η φάση είναι αρκετά περίεργη όχι λόγω των υπηρεσιών της αλλά το ότι γίνεται στο σπίτι της με την οικογένεια της παρών πλυν του συζύγου... Κάνει πολύ καλό μασάζ για μένα και σούπερ φραπέ αλλά μέχρι εκεί αυστηρά. Από εμφάνιση την θεωρώ μέτρια. Ψιλή αδύνατη με λίγο καιρό καμπούρα και μέτριο πρόσωπο. Τιμή και το τι παίρνεις είναι vfm.

DECO718

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2016
Κριτικές
10
Like
584
Πόντοι
291
Παίδες για Εύα από masaStospiti(cityhomemassage) έχει κάνει κανένας μαζί της και αν ναι ποσταρετε αν παίζει κάτι το βλέπω ωραιο παιδί!!!

DECO718

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2016
Κριτικές
10
Like
584
Πόντοι
291
Και από το ίδιο γραφείο για μελινα επίσης το βλέπω δυνατό εργαλειο

nik_online

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Like
246
Πόντοι
21
Deluxe δαναη διακοπες ειδα?καμια αλλη καλη εκει?
Δανάη επιστρέφει ή 26/8 η 2/9...εργαλείο τρελό...εγω προσωπικά περιμένω να επιστρέψει να κλείσω απο πριν...χθες συνεδρία με Ελπίδα από clickformassage...μέτριο...γι αυτό λέω Δανάη και ξερό ψωμί ακόμα...
Άλλη απο εκεί deluxe πάλι Χρυσάννα αλλά νομίζω λείπει κ αυτή τώρα...

nik_online

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Like
246
Πόντοι
21

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom