Τυπε το ψητό ήταν σπαλομπριζόλα ή καλαμάκι;Φιλε η Ασπα με ενδιαφερει πολυ για τυχενε να την γνωριζω....Εμπαινε με τν μια στο ψητο;;;;Ψαχνω κ εγω να τν βρω εδω κ καιρο
:S :S :S
Τυπε το ψητό ήταν σπαλομπριζόλα ή καλαμάκι;Φιλε η Ασπα με ενδιαφερει πολυ για τυχενε να την γνωριζω....Εμπαινε με τν μια στο ψητο;;;;Ψαχνω κ εγω να τν βρω εδω κ καιρο
ελα ντε....Τυπε το ψητό ήταν σπαλομπριζόλα ή καλαμάκι;
Τον nik ρωτα εγω μονο αποθυμενο την εχω...Δεν την ειχα παρει ποτεΤυπε το ψητό ήταν σπαλομπριζόλα ή καλαμάκι;
εχει μαυρουλα στη νεα ιωνια. εγω για Καρολίνα ξερω..για την αλικη εχουν γραψει οτι ειναι ξεπετα
Τη βικυ στεφανια την εχω παρει 3,4 φορες
Η μαυρουλα ειναι καλη ; Λινκ εχουμε ;
ειχαν γραψει για μια αλλα η αγγελιαεχει μαυρουλα στη νεα ιωνια. εγω για Καρολίνα ξερω..
Τον nik ρωτα εγω μονο αποθυμενο την εχω...Δεν την ειχα παρει ποτε
Φίλε μου, μπορείς να μας βοηθήσεις λίγο? Αυτά τα ονόματα που αναφέρεις δεν υπάρχουν σε κανένα site των καταστημάτων που αναφέρεις... που τα έχεις βρει?Ήτανε yourmassage με το όνομα σονια και τώρα είναι στοωwelovemassage με το όνομα σια
καθολου ομωςΈχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστή από εδώ
Προχωράνε καθόλου παρακάτωΘεραπευτές Μασάζ - Μασάζ στο σπίτι σε όλη την Αθήνα
Γνωρίστε την ομάδα των θεραπευτών μας. Έμπειροι, πιστοποιημένοι & εξειδικευμένοι, έρχονται στο χώρο σας για μία συνεδρία μασάζ!www.masazstospiti.gr
Απάντηση με πμ οποία και αν ειναι
Ευχαριστώ εκ των προτερων
Υπάρχει γυναίκα που να έρχεται για μασάζ σπίτι για ζευγάρι και να βάζει το χεράκι της λίγο παραπάνω στη γυναίκα ή και πολύ;
το καθολου ομως πηγαινε για to welovemassage συγγνωμη για το λαθοςκαθολου ομως