Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (4 μέλη και 24 επισκέπτες)

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
303
Πόντοι
26
Tι έγινε ρε περιμένατε να κάνω εγώ ερώτηση και ξαφνικά σκάσατε 5-6 μαζί?

Acto

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2016
Κριτικές
4
Like
263
Πόντοι
21

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Μπράβο μπράβο παιδιά. Συνεχίστε να ρωτάτε με τόση αγωνία για την κάθε μία τυχάρπαστη των κατ' οίκον, και τα ευρώπουλα θα συνεχίσουν να φεύγουν από τις τσέπες σας χωρίς να το καταλαβαίνεται. Τρίβουν τα χέρια τους όλες αυτές αλλά και τα αφεντικά τους.
Δεν το καταλαβαίνετε το παραμύθι με τόσα κατ' οίκον που ανοίγουν; Σαν τα μανιτάρια ξεφυτρώνουν. Ηρεμήστε λιγάκι...

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
821
Πόντοι
96
εχει καταντησει αηδια, απο την αλλη... μοδα ειναι θα περασει!

nik_online

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Like
246
Πόντοι
21
εχει καταντησει αηδια, απο την αλλη... μοδα ειναι θα περασει!
Όσο σκάμε τα λεφτά μας (άδικα και χωρίς αντίκρισμα πολλές φορές...) δυστυχώς δεν θα περάσει η μόδα φίλε μου...

• Like
Αντιδράσεις: Acto

nik_online

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Like
246
Πόντοι
21
Μπράβο μπράβο παιδιά. Συνεχίστε να ρωτάτε με τόση αγωνία για την κάθε μία τυχάρπαστη των κατ' οίκον, και τα ευρώπουλα θα συνεχίσουν να φεύγουν από τις τσέπες σας χωρίς να το καταλαβαίνεται. Τρίβουν τα χέρια τους όλες αυτές αλλά και τα αφεντικά τους.
Δεν το καταλαβαίνετε το παραμύθι με τόσα κατ' οίκον που ανοίγουν; Σαν τα μανιτάρια ξεφυτρώνουν. Ηρεμήστε λιγάκι...
Ίδιοι και ίδιοι ιδιοκτήτες είναι και μεταφέρουν τις κοπέλες από το ένα μαγαζί στο άλλο αφού τους αλλάξουν και όνομα...!!!

Adimassage

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2019
Κριτικές
2
Like
161
Πόντοι
0
Όσοι μου στέλνετε pm δεν μπορώ να σας απαντήσω ακόμα. Από deluxe έχω δοκιμάσει Χρυσαννα Δανάη και Άντζελα. Η τελευταία έχει φύγει. Καλύτερη στο σύνολο ήταν η Χρυσαννα.

Zewasoft

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2018
Like
58
Πόντοι
0
Καλησπερα θα παρακαλούσα γ πληροφορίες για ρανια από we love massage

Gios gios

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους. Να πω και εγώ την γνώμη μου ....
Χρυσάννα απο deluxe (άψογο μασαζ και εκτονωση)
Δανάη    απο deluxe (καλουτσικο μασαζ και εκτονωση)
Eλλη    απο deluxe (ξεπετα σε ολα και αγγαρεια)
Αντζελα  απο deluxe ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΗ ΤΗΣ (άψογο μασάζ και εκτόνωση)
Βίκυ/Στεφανία στον χώρο της (Αψογο μασάζ και ότι αλλο ζητησεις ΑΛΛΑ κακό σώμα για μένα)
ΟΛΕΣ οι κοπέλες αν γουστάρουν κάνουν ότι θέλουν και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανεναν , καθως αυτες έχουν το μαχαίρι αυτές και το πεπόνι.....Αυτά , ελπίζω να βοήθησα.

Αν έχει κάποιος πληροφοριες για άλλα κατ οικον ή ανεξαρτητες κοπελες ας στείλει Inbox.

Kαλημέρα σε όλους !!!

Gios gios

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Βίκυ/Στεφανία στον χώρο της (Αψογο μασάζ και ότι αλλο ζητησεις ΑΛΛΑ κακό σώμα για μένα)
ΟΛΕΣ οι κοπέλες αν γουστάρουν κάνουν ότι θέλουν και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανεναν , καθως αυτες έχουν το μαχαίρι αυτές και το πεπόνι.....Αυτά , ελπίζω να βοήθησα.

Αν έχει κάποιος πληροφοριες για άλλα κατ οικον ή ανεξαρτητες κοπελες ας στείλει Inbox.

Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα:
1) Για εκτόνωση χρειάζονται έξτρα χρήματα ή αρκεί το 50 άρικο;
2) Οι κοπέλες βγάζουν κάποια ρούχα κατά τη διάρκεια του μασάζ ή όχι;
3) Αυτές που κάνουν εκτόνωση, κάνουν από το 1ο ραντεβού ή θέλουν και καλά να σε γνωρίσουν καλύτερα;
Αν δεν μπορείς να τα γράψεις στείλε μήνυμα.

ΥΓ. Εγώ που έκανα μια φορά από de luxe με Λιανά ήταν σκέτη απογοήτευση... Δεν είχε καμιά σχέση με τη φωτογραφία, ηλικία γύρω στα 47, μασάζ αυστηρά με διπλή!!! πετσέτα , παρόλο που της έκανα νύξεις για κάτι παραπάνω, τζίφος.Για να μην κουράσω το μασάζ της ήταν μέτριο των 20 ευρώ + 10 ευρώ για ταξί σύνολο 30 ευρώ και όχι 50 που πήρε. Αυτά... 

Kαλημέρα σε όλους !!!

Kαλημέρα σε όλους !!!

nik_online

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Like
246
Πόντοι
21
Όσοι μου στέλνετε pm δεν μπορώ να σας απαντήσω ακόμα. Από deluxe έχω δοκιμάσει Χρυσαννα Δανάη και Άντζελα. Η τελευταία έχει φύγει. Καλύτερη στο σύνολο ήταν η Χρυσαννα.
Χρυσάννα όντως...πολύ καλή σαν σύνολο...

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.076
Πόντοι
736
Καλησπερα θα παρακαλούσα γ πληροφορίες για ρανια από we love massage
μασαζ σχετικα καλο, κατα τ αλλα μαλακισμενο. Δεν δινει φραπε, αν θυμαμαι της ειχα πει και για εξτρα να της δωσω. Απο τοτε μαυρο στους μαλακες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom