καλησπερα παιδες.. αριαδνη απο οσμοσε εχει δοκιμασει κανεις? ξερω για τον τροπο λειτουργιας και την μετριοτητα στις υπηρεσιες αλλα αν ειναι εστω κοντα σ οτι δειχνει η επεξεργασμενη φωτο τοτε θα το εκανα το κασκαντεριλικι..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)
vgale_sentra
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 146
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα παιδια , προσφατα συναντησα και εγω τη αλικη ...
Ηλικια:35-40, υψος:1.75 (την κοβω), ξανθα μακρια μαλλια ,ευγενικη φυσιογνωμια (ελληνίδα),και αύνατη με χαλαρο σώμα(πρεπει να υπηρξε καποτε παχουλή).
Στα του μασαζ αναλωνει χρονο στα ποδια και στο τελος λιγο πλατη.δεν καταλαβα σε καποιο σημειο οτι εχει γνωσεις πανω σαυτο ....μετα απο κανα μισαωρο με γυρισα ανασκελα ,τον πηρε στο στωμα και μετα απο λιγο μου φωρεσε προφ και ξαπλωσε να πιασω δουλεια εγω.
Στην αρχη και στο τελος μου ζητησε να κανω ντουζ.
Για τον χορο μονο να πω οτι ειναι παλια γραφεια(με τα παλια ερκοντισιον,τις μοκετες που εχουν ποτισει τσιγαρο κλπ) που τα χρησιμοποιουν για μασαζ
Κατα τα αλλα 60 τα ευρα και σαν συνολικη επισκεψη δεν ειναι κατι που θα μου μεινει χωρις αυτο να εμποδιζει καποιον να δοκιμασει.απλα δεν ειναι σαυτα που μαρεσουν .
Ηλικια:35-40, υψος:1.75 (την κοβω), ξανθα μακρια μαλλια ,ευγενικη φυσιογνωμια (ελληνίδα),και αύνατη με χαλαρο σώμα(πρεπει να υπηρξε καποτε παχουλή).
Στα του μασαζ αναλωνει χρονο στα ποδια και στο τελος λιγο πλατη.δεν καταλαβα σε καποιο σημειο οτι εχει γνωσεις πανω σαυτο ....μετα απο κανα μισαωρο με γυρισα ανασκελα ,τον πηρε στο στωμα και μετα απο λιγο μου φωρεσε προφ και ξαπλωσε να πιασω δουλεια εγω.
Στην αρχη και στο τελος μου ζητησε να κανω ντουζ.
Για τον χορο μονο να πω οτι ειναι παλια γραφεια(με τα παλια ερκοντισιον,τις μοκετες που εχουν ποτισει τσιγαρο κλπ) που τα χρησιμοποιουν για μασαζ
Κατα τα αλλα 60 τα ευρα και σαν συνολικη επισκεψη δεν ειναι κατι που θα μου μεινει χωρις αυτο να εμποδιζει καποιον να δοκιμασει.απλα δεν ειναι σαυτα που μαρεσουν .
Εχω κατουρηθει απο τα γελια απο τις επεξεργασμενες φωτο του οσμο μασαζ. Τα κεφαλια των μασατζουδων σε ξενα σωματα .χχαχαχαχααχ
Και τζαμπα δε δε θα δεχομουνα μασαζ απο κει.
Βασικα δεν αξιζει απο κανενα απ αυτα τα σαιτ τα δηθεν επαγγελματικα να παραγγειλεις μασατζου.
Ειναι για τον φουτς καβαλα ολα
Και τζαμπα δε δε θα δεχομουνα μασαζ απο κει.
Βασικα δεν αξιζει απο κανενα απ αυτα τα σαιτ τα δηθεν επαγγελματικα να παραγγειλεις μασατζου.
Ειναι για τον φουτς καβαλα ολα
Εβελίνα απο athens home έχει δοκιμαστεί; Με εξιτάρει το barefoot που αναφέρει μιας και είμαι φαν του είδους..Eγραφαν και για κάποια Λόλα αλλα πλέον δεν εμφανίζεται
Για την Εβελίνα όποιος θέλει info στείλτε πμ.
Επίσης έχει κάποιος εμπειρία με την κυρία αυτή?
MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.541
- Πόντοι
- 206
Μυστες εχει δοκιμασει κανεις μασταροναδα πουτανεσκα απο δω? με εφτιαξαν τα μασταρια της
οπου αστερακια κανεσεχ
οπου αστερακια κανεσεχ
xymor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 520
- Πόντοι
- 301
Μυστες εχει δοκιμασει κανεις μασταροναδα πουτανεσκα απο δω? με εφτιαξαν τα μασταρια της
οπου αστερακια κανεσεχ
Αν είναι μια στη Καλλιθέα έχω πάει. Πρέπει να έχει Ρομά φλέβα, δεν κάνει μασάζ καθόλου και είναι λίγο βρωμιάρα. Όταν πήγα δεν είχε ζεστό νερό, δεν είχε κάνει μπάνιο και δεν είχε ούτε καθαρή πετσέτα να μου δώσει. Κάνει στο σπίτι της τα ραντεβού και γαμιέται στο κρεβάτι που κοιμάται... Οι φώτο πάντως είναι αληθινές.
MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.541
- Πόντοι
- 206
σωραιος μυστη,μεσωσες
Συνάδελφοι, μήπως έχει δοκιμάσει κανείς εδώ;
Συνάδελφοι, μήπως έχει δοκιμάσει κανείς εδώ;
Άκυρο μάγκες, το βρήκα.
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.973
- Πόντοι
- 1.706
Τι λέει;Άκυρο μάγκες, το βρήκα.
παιδιά και εγώ ενδιαφέρομαι για πληροφορίες για το συγκεκρίμενο, όποιος μπορεί να με ενημερώσει παρακαλώμαγκες απο cityhomemassage εχει δοκιμασει ποτε κανεις και αν ναι τι παιζει? οποιος θελει ας μου στειλει PM
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις