Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

pidixtarasnick

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Like
49
Πόντοι
0
Δεν έχω μιλήσει γιατί φοβάμαι μην την προσβάλω. Είναι όμορφη και κάνει μασαζ δεν σημαίνει ότι κάνει κι άλλα πράγματα γι'αυτό ρωτάω, αν την έχει πάρει κανείς.

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
Δεν έχω μιλήσει γιατί φοβάμαι μην την προσβάλω. Είναι όμορφη και κάνει μασαζ δεν σημαίνει ότι κάνει κι άλλα πράγματα γι'αυτό ρωτάω, αν την έχει πάρει κανείς.
Αν δεν πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις δεν θα μάθεις ποτέ !

zelm21

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Like
161
Πόντοι
1
Εβελίνα απο athens home έχει δοκιμαστεί; Με εξιτάρει το barefoot που αναφέρει μιας και είμαι φαν του είδους..Eγραφαν και για κάποια Λόλα αλλα πλέον δεν εμφανίζεται

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Κάνει και άλλα πράγματα, δεν θα την προσβάλλεις.
Προς το τέλος της συνεδρίας χτυπάει φραπέ.
Η γραμματέας μου τα είπε και δεν πήγα.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618

wack34

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2017
Κριτικές
1
Like
357
Πόντοι
21
μπορει καποιος να μου προτεινει ενα ξενοδοχειο για να καλεσω κοπελα να μου κανει μασαζ κ κατι παραπανω αν προκυψει; μπιλ ή λακομπα ειναι καλα;;

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.652
Πόντοι
496
Υπάρχει σχετικό θέμα του φόρουμ που λέγεται ξενοδοχεία φίλε wack34.

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6
μπορει καποιος να μου προτεινει ενα ξενοδοχειο για να καλεσω κοπελα να μου κανει μασαζ κ κατι παραπανω αν προκυψει; μπιλ ή λακομπα ειναι καλα;;
Τι σχεση εχει το ξενοδοχειο που θα πας ? εξηγησε μας να καταλαβουμε ....οπου σε βολευει αφου το ενα ειναι Αθηνα το αλλο Καλλιθεα

Thio77

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα μήπως μπορει να βοηθήσει κάποιος τι παίζει με deluxe και με ποιες σε pm.ευχαριστώ 

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.188
Πόντοι
1.336
Καλημέρα σας. Θα κλείσω πρώτη φορά με Αγνή Ουγγαρέζα . Δώστε μου λίγο γνώμες και πως να τη χειριστώ όσοι έχετε πάρει. Ευχαριστώ

εξαρτάται τι ψάχνεις φιλε. Βυζί θα χορτάσεις, το μόνο σίγουρο. Αλλά και μασάζ πολύ καλό! Στο σεξ δεν ενθουσιάστηκα, αλλά μπορεί να ξαναδοκιμάσω κάποια στιγμή στο μέλλον. Πάντως από εμφάνιση δε λέει πολλά. Πιο πολύ γελάσαμε, ωραίο τυπάκι, παρά κάναμε σεξ!

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
Παιδιά σος έχω κλείσει Έρη από deluxe δεν υπάρχει κάποια άλλη για σήμερα
Έχει δοκιμαστει από κανέναν όμως δεκτά ευχαριστώ

Η Ερη διαφερει απο τη φωτογραφια που βλεπεις...
Ειναι στα Δεν οπως εγραψα και παραπανω.Τουλαχιστον ετσι εδειξε...
Παντως απο εμφανιση αν την ειδες ή θα την δεις,καλυτερα που ειναι στα Δεν...

erotic rise

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
0

Φωτογραφίες αληθινές. Η Αλίκη είναι γύρω στα 30-35 και πολύ ευχάριστη με την πρώτη γνωριμία. Μετά από το μασάζ ξεκινήσαμε το δεύτερο μέρος του προγράμματος. Αφού γδύθηκε πέρασε με τη γλώσσα της τον ήδη σηκωμένο πούτσο μου και προχωρήσαμε στο κυρίως πιάτο με καλή συμμετοχή από την πλευρά της μέχρι που ήρθε το τέλος.

Τιμή 60 ευρώ. Στο δωμάτιο έμεινα σχεδόν μια ώρα.

καλημέρα φίλε..τελικά ξαναπήγες με την Αλίκη;σκέφτομαι να την επισκεφτώ..κάποιος άλλος έχει γνώμη για το συγκεκριμένο;

dxounia

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Οκτ 2007
Κριτικές
38
Like
2.623
Πόντοι
8.345
μεγάλε εχει αγγελία σε κατηγορία γα ενηλικες/υπηρεσίες ενηλίκων/μασαζ(αισθησιακά, ερωτικα) και ντρέπεσαι να την ρωτήσεις μη τη προσβάλεις? Έτσι δεν γαμάς ποτέ!!

cobalt

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Like
805
Πόντοι
86
Απο ποια μασατζιδικα τελικά θα μπορούσα θα παραγγείλω κοπελα για σεξ σε ξενοδοχείο;

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Απο ποια μασατζιδικα τελικά θα μπορούσα θα παραγγείλω κοπελα για σεξ σε ξενοδοχείο;

call girl θες ρε φιλε ετσι οπως τα λες.
οχι μασαζ.
κοιτα στα αναλογα γραφεια ή στις ανεξαρτητες.

m.s.i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
236
Πόντοι
280
καλησπερα παιδες.. αριαδνη απο οσμοσε εχει δοκιμασει κανεις? ξερω για τον τροπο λειτουργιας και την μετριοτητα στις υπηρεσιες αλλα αν ειναι εστω κοντα σ οτι δειχνει η επεξεργασμενη φωτο τοτε θα το εκανα το κασκαντεριλικι..  :erection: :headbaning2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom