thnx μαν....
Υ.Γ.απο φατσα?..καθημερινη,η ασχημουλα?....
Aσχημη αδερφέ απο το 1 - 10
είναι κάτω απο 4
thnx μαν....
Υ.Γ.απο φατσα?..καθημερινη,η ασχημουλα?....
Καλησπέρα φιλε, μπορεις να μου στειλεις πληροφορίες σε πμ για την κοπελα γιατι ενδιαφερομαι ... σε ευχαριστω
για να τα ξεκαθαριζουμε.γενικως δεν δινω τιποτα σε νεα προφιλ που δεν εχουν δειγματα γραφης και σε αυτους που μονο ρωτουν και ζητουν.ενα κρατουμενο.για το συγκεκριμενο που ρωτας,εισαι αδιαβαστος.διαβασε - διαβασε και μην μενεις μονο στο ψητο.και μετα φερε τον ελεγχο σου να βαθμολογηθει.
αν πάρεις τηλέφωνο ρώτα την αν έχει άλλες κοπέλες και θα σου πει να σου στείλει φωτός στο viber.Από αυτές που λες αδερφέ μόνο η Λιάνα φαίνεται στη σελίδα του deluxe...
Οι άλλες ποιες είναι???
απο υπηρεσίες τι λέει;
απο υπηρεσίες τι λέει;
α και μια ακόμα... μήπως έχετε κάποια άποψη;
Συναγωνιστες μας κοροιδευουν μπροστα στα ματια μας...η κοπελα λεει 1,70 65 κιλα....δηλαδη χοντρουλα...δεν μπορει να ειναι αυτη στη φωτο...μαυρο δαγκωτο σε οσες λενε ψεματα ..εγω το πρωτο που ρωταω ειναι υψος βαρος και τονιζω χωρις τακουνια....οταν κομπιαζουν ειναι μουφα....οσον αφορα το υψος τις περισσοτερες φορες ειναι υπολογισμενο με τακουνια δωδεκαποντα
ψευτικη....παμε παρακατω...Παντως η φωτο ειναι ολα τα λεφτα !!!!
Παντως η φωτο ειναι ολα τα λεφτα !!!!
ευχαριστως!!!!
Μα δεν εχει να απαντησει! Μου εχει κανει μαλακια πριν αρκετα χρονια και για να δω ποσο "αντρας" ειναι, επιτηδες πριν καιρο του εδωσα πληροφοριες για κοπελα με την προυποθεση να ανταποδωσει με πμ και τελικα εξαφανιστηκε!
Hello...
μήπως έχετε κάποια άποψη;
Αν μου στείλετε PM, δεν θα μπορέσω να απαντήσω, γιατί δεν έχω 10 post
Thanks
Τι γνωρίζουμε για τη συγκεκριμένη?
εδώ είσαι! ο φίλος που πήγε έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος!!
Καλησπέρα! Τη Δευτέρα θα καλέσω για μασάζ κατ'οικον από γνωστό γραφείο σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Έχω μια απορία αν και είναι ανόητη! Την κοπέλα θα την περιμένω ντυμένος, με το μπουρνούζι και εσώρουχο? Πρώτη φορά θα πάρω γι αυτό ρωτάω
Η Έμιλυ είναι :Για την παραπάνω αγγελία..; μούφα και αυτή ε;
Εξαφανιστηκε παλι!!! Ουτε πμ ουτε απαντηση...Καλησπέρα σε όλους.
Είχαμε κάποια εξέλιξη , δεν μας κρατάτε ενήμερους και ανησυχούμε
Να ξέρετε ότι μας ενδιαφέρει η αξιοπιστία των μελών του site..
Εξαφανιστηκε παλι!!! Ουτε πμ ουτε απαντηση...