Εξαφανιστηκε παλι!!! Ουτε πμ ουτε απαντηση...
Δεν πειραζει , μπορει να μην πηρες τηλεφωνακι , βγηκε ομως κατι θετικο απ΄αυτο, επεσαν οι μασκες
Εξαφανιστηκε παλι!!! Ουτε πμ ουτε απαντηση...
Εννοειται δεν ηθελα τηλεφωνο απλα ηθελα να δω αν φοραει παντελονια.... και απλα πτοειδοποιησα εδω για να εχουν το νου τους οσοι το δουνΔεν πειραζει , μπορει να μην πηρες τηλεφωνακι , βγηκε ομως κατι θετικο απ΄αυτο, επεσαν οι μασκες
Καλησπέρα παιδιά κ εγω καινούργιος εδώ με εμπειρία μόνο από osmose κ your massage ποιο παλια
Καλησπέρα παίδες! Δεν έχω καμμία πρόθεση να αμφισβητήσω τον φίλο nick77r πάντως εμένα με είχε βοηθήσει πιο παλιά το παλικάρι. Τον ευχαριστώ μάλιστα γι αυτό γιατί μου βγήκε πολύ οκ η συμβουλή του. Βέβαια ξαναλέω ο nick77r θα χει τον λόγο του για να το αναφέρει.Εννοειται δεν ηθελα τηλεφωνο απλα ηθελα να δω αν φοραει παντελονια.... και απλα πτοειδοποιησα εδω για να εχουν το νου τους οσοι το δουν
Δεν γνωρίζω αν έχεις παρακολουθησει όλη την αντιπαράθεση, να σου διευκρινίσω ότι το θέμα δεν αφορά μια συμβουλη , αλλα την ανταλλαγή τηλεφώνων από μασαζοκορες.Καλησπέρα παίδες! Δεν έχω καμμία πρόθεση να αμφισβητήσω τον φίλο nick77r πάντως εμένα με είχε βοηθήσει πιο παλιά το παλικάρι. Τον ευχαριστώ μάλιστα γι αυτό γιατί μου βγήκε πολύ οκ η συμβουλή του. Βέβαια ξαναλέω ο nick77r θα χει τον λόγο του για να το αναφέρει.
καλησπερα οποιος εχει εμπειρια και θελει ας μου προτεινει την καλυτερη που εχει παει και μπορω να παω και εγω αν θελει η εδω η σε πμ ευχαριστω πολυ και συντομα οταν συμπληρωσω τα ποστ θα δωσω πληροφοριες με αυτες που εχω παει εγω απο Osmo delux κινγ και αθενς
Καλυτερα που δεν εχει κινηση! Ολο καινουργια προφιλ πολυ υποπτα...Δεν βλέπω κίνηση .... ή έχουμε γεμίσει μονοφαγάδες ...
Η αντιπαραθεση δεν αφορα ουτε την ανταλλαγη τηλεφωνου! Του εδωσα επιτηδες πληροφορια για κοπελα που δεν με ενδιεφερε με την προυποθεση να μου δωσει και αυτος και τελικα εξαφανιστηκε!!! Και πριν χρονια μου ειχε κανει μεγαλη μαλακια! Εδωσε κινητο φιλης call girl ενω υποσχεθηκε να μην διαρευσει! Απο τοτε καταλαβα τον χαρακτηρα του και περιμενα να δω αν εχει το θρασος να μου ζητησει παλι βοηθειαΔεν γνωρίζω αν έχεις παρακολουθησει όλη την αντιπαράθεση, να σου διευκρινίσω ότι το θέμα δεν αφορά μια συμβουλη , αλλα την ανταλλαγή τηλεφώνων από μασαζοκορες.
Ψαξτο λίγο στο νήμα εδώ και αν επιμένεις στην άποψη σου καλώς.
ναι ρε φιλε και οι περισοτεροι κοκινιζουν,γιατι ρε μαγγα?Καλυτερα που δεν εχει κινηση! Ολο καινουργια προφιλ πολυ υποπτα...
ναι ρε φιλε και οι περισοτεροι κοκινιζουν,γιατι ρε μαγγα?
το κοκκινισμα και στα γρηγορα μαλιστα παει συννεφο τελευταια.
...την αιτία την ξέρουμε???? να υποθέσουμε "κλώνοι"??? κάτι άλλο???
..δεν θα έπρεπε να γίνεται γνωστό "δημόσια" γιατί κοκκινίζεται κάποιος
Συναντηση με Αννα....Καταρχην αυτο που μ αρεσε ειναι οτι δν ζητησε λεφτα απο την αρχη αλλα στο τελος....Ξεκινησε με μασαζ με τα εσωρουχα που γρηγορα τα εβγαλε κ αυτα κ δν κρατηθηκα...Πιπα αρκετα πολυ καλη κ στν αγωνα αρκετα προθυμη κ καλη...Θα ξανασυναντησω σιγουρα την Αννα γιατι με κερδισε κ ο χαρακτηρας τς...Θα ηθελα κ γω πληροφοριες για city massage κατ οικον!!!!Για την παραπάνω αγγελία..; μούφα και αυτή ε;