axristo kormi
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2017
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Γι αυτην που γραψατε στο γαλατσι υπαρχει λινκ
Η τηλεφωνο
Η τηλεφωνο
Εδώ την βρηκα
καποιο λακο εχει η φαβα
μηπως δε μπερδεψε μονο τις περιοχες και λεει παραμυθια γενικα? Η μονη περιπτωση ειναι αν δεν αναφερεται στην Ιουλια, αλλα αυτο ειναι της Ιουλιας...οποτε..?Προφανώς είναι η Ιουλία από το Περιστέρι αφού έχει το ίδιο τηλέφωνο και μάλλον μπέρδεψε τις περιοχές ο reviewer πιο πάνω.
ποιά είναι η ιουλία?? εχει δικό της χώρο?
ο χώρος της είναι στο Περιστέρι έχει και στο Γαλάτσι;;;; πάει και κατ'οίκον;;
Νομίζω έχει αναφερθεί η συγκεκριμένη Αλλά με μία άλλη αγγελία από το openday
Έχει δικό της χώρο στο Γαλάτσι αλλά εγώ της ζήτησα να έρθει στο ξενοδοχείο μου
50 ευρώ η μία και μισή για το χωρο τον δικό μου
Εξαιρετικό μασάζ και πολύ ωραίο τελείωμα με το χέρι αλλά και πολλη συμμετοχή γλώσσας και στόματος
φιλαράκι ή μας σπαμάρεις ή η Dakota σου σε έκανες και έχασες το μυαλό σου
Νομίζω έχει αναφερθεί η συγκεκριμένη Αλλά με μία άλλη αγγελία από το openday
Έχει δικό της χώρο στο Γαλάτσι αλλά εγώ της ζήτησα να έρθει στο ξενοδοχείο μου
50 ευρώ η μία και μισή για το χωρο τον δικό μου
Εξαιρετικό μασάζ και πολύ ωραίο τελείωμα με το χέρι αλλά και πολλη συμμετοχή γλώσσας και στόματος
μας δουλεύει ο τύπος φίλε μουο χώρος της είναι στο Περιστέρι έχει και στο Γαλάτσι;;;; πάει και κατ'οίκον;;
τι επιλογη κανουμε στο ντελουξ αδερφε?στο ντελουξ επιβεβαιωνω οτι το αφεντικο γνωριζει πληρως...
Ο ανακατοσούρας πέταξε την σπίθα και εξαφανίστηκε..φιλαράκι ή μας σπαμάρεις ή η Dakota σου σε έκανες και έχασες το μυαλό σου
Το τηλέφωνο της αγγελίας που λες είναι της Ιουλίας από το Περιστέρι
πρόσεχε τα χάπια σου γιατί είναι ληγμένα
φώτη καλησπέρα,η πρώτη που αναφερεις,τι ηλικια εχει περιπου?
ελλη χρυσαννα δαναη λυεκοθεατι επιλογη κανουμε στο ντελουξ αδερφε?
Καλησπερα και χρονια πολλά σε ολους. Προσοχή!!! Μπαίνουν και τα αφεντικά απο διάφορα σάιτ που αφορά το μασαζ και κανουν έγραφες και ρωτανε ονομαστικά για την καθε μια απο τα σαιτ τούς ώστε να ξέρουν πως να χειριστούν την κοπέλα να σας μέχρι και εκβιασμός πέφτει. Μεγάλη προσοχή με τα ονόματα και σε πμ. Ιδικά με τους καινούριους. Μην κάψετε τις κοπέλες. Εγω ειμαι σε τετοια άποψη οτι σε πμ μπορουμε να δώσουμε μονο τις ανεξάρτητες. Οχι κοπέλες απο τα διαφοορα "μασαζο-σάιτ" παρακαλω σε ολους να μην δίνετε ονόματα σε καινούριους. Μου το ζητισε μια κοπελα και ειχε τους λογους τις. Ευχαριστώ πολυ. Χρονια Πολλά και καλη χρονια να έχουμε υγεια σεβασμο και εκτίμηση.
οποτε η πρωτη ειναι φουλ προγραμμα στα 50?...σωστα?...« Απάντηση #21666 στις: χθες στις 16:26 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Παράθεση από: fotis1974 (χθες στις 13:31)
Έχω δοκιμάσει μόνο την πρώτη σε ξενοδοχείο στον Πειραιά. Με παραπάνω κιλά και μεγάλες βυζάρες.
Χαλαρό μασάζ και εκτόνωση με χέρι και στόμα. Προσφέρει και παραπάνω στην ίδια τιμή των 50ευρω.
Η δεύτερη πηγαίνει σε ξενοδοχείο και δεν ξέρω εάν προσφέρει τίποτε παραπάνω απο μασάζ και εκτόνωση.Τιμή 50 ή 60ευρώ.
φώτη καλησπέρα,η πρώτη που αναφερεις,τι ηλικια εχει περιπου?
H πρώτη αδερφέ είναι πιτσιρίκα κοντή,με βύζους, ασχημη για μένα..... στο μασάζ τίποτα το ιδιαίτερο!! βέβαια πρόθυμη για τα υπόλοιπα (εγώ πίπα εδωσα) δεν πρόκειται να την αναζητήσεις 2η φορά 50 + 25 χοτελι
πεταμένα λεφτά!!!
οποτε η πρωτη ειναι φουλ προγραμμα στα 50?...σωστα?...
οχι δεν αναφερομαι σε αναλ..λαθος τοποθετηση απο εμενα.ρωτησα για μασαζ+σεξ(φουλ)για κώλο φίλε δεν ξέρω,
αλλά δεν την εκοψα να μην δίνει!