ευχαριστως!!!!
Αναμένουμε λοιπόν τον nick77 να το επιβεβαιώσει
ευχαριστως!!!!
η καρολίνα έχει φτιάξει σαλονάκιπου τα βρισκεις ρε γκαρι,που μας πας?εδω ειναι αρχαια.καρολαιν και παλι καρολινα.
.... έμαθα θα εχει καινούργιες προσθήκες!η καρολίνα έχει φτιάξει σαλονάκι
σιγά μην δε μάθαινες εσύ!.... έμαθα θα εχει καινούργιες προσθήκες!
Μα δεν εχει να απαντησει! Μου εχει κανει μαλακια πριν αρκετα χρονια και για να δω ποσο "αντρας" ειναι, επιτηδες πριν καιρο του εδωσα πληροφοριες για κοπελα με την προυποθεση να ανταποδωσει με πμ και τελικα εξαφανιστηκε!O nick77 σε λέει αναξιόπιστο και εσύ του απαντάς σα να είσαι 5χρόνο.
Έχεις να μας πεις κάτι για να αποκαταστησεις την αξιοπιστία σου και να μας πείσεις να σου στείλουμε πμ με πληροφορίες??
Μα δεν εχει να απαντησει! Μου εχει κανει μαλακια πριν αρκετα χρονια και για να δω ποσο "αντρας" ειναι, επιτηδες πριν καιρο του εδωσα πληροφοριες για κοπελα με την προυποθεση να ανταποδωσει με πμ και τελικα εξαφανιστηκε!
Τωρα τα ειδα! Οπως και σημερα ετσι και πριν καιρο ειχε γραψει για "αμφοτερη ανταλλαγη πληροφοριων!" Φυσικα δεν μου εδωσε ποτε καμια πληροφορια! Να προσθεσω επισης επειδη λεει κανω σαν γκομενα, δεν εστειλα για να κλαφτω αλλα για να σας προειδοποιησω και οποιος θελει βγαζει συμπερασμα και κρινει τι θα κανειΔεν έχεις παρακολουθησει όλο το διάλογο, έχει συνέχεια μετά το ποσταρισμα μου.
Όπως θα δεις αναμένουμε..ενημέρωσε μας ότι και αν γίνει.
Εάν θυμαμαι καλα, μου είχε πει ότι ήταν 28.Τόσο πρεπει να είναι.φώτη καλησπέρα,η πρώτη που αναφερεις,τι ηλικια εχει περιπου?
Κάποιες πληροφορίες για την κοπέλα πoυ αναφέρεις σε pm.Φώτη να είσαι καλά για τις πληροφορίες .Ο Μόχα λέει για άλλη κοπέλα (κατάλαβα ποια ειναι και όντως ειναι πολυ όμορφη αλλά δεν έχω κάνει κάτι μαζί της ).Καλη χρόνια σε όλους
Έχει δικό της χώρο στο Γαλάτσι αλλά εγώ της ζήτησα να έρθει στο ξενοδοχείο μου
Νομίζω έχει αναφερθεί η συγκεκριμένη Αλλά με μία άλλη αγγελία από το openday
50 ευρώ η μία και μισή για το χωρο τον δικό μου
Εξαιρετικό μασάζ και πολύ ωραίο τελείωμα με το χέρι αλλά και πολλη συμμετοχή γλώσσας και στόματος
Από εμφάνιση, τι λέει η κυρία? Πίπα ακαποτη?
αυτο το τηλεφωνο ειναι της ιουλιας.
Εξαιρετικό μασάζ και πολύ ωραίο τελείωμα με το χέρι αλλά και πολλη συμμετοχή γλώσσας και στόματος
Αυτο ειναι το κινητο της Ιουλιας
Αυτο ειναι το κινητο της Ιουλιας
Κάνε μια περιγραφή της ομορφιάς, ψηλή, κοντή αδύνατη, χοντρή, μαλλιά-χρωμα..Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη
Είναι επαγγελματίας μασσεζ και προφανώς λόγω ανάγκης κάνει το after sales service