giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.979
- Πόντοι
- 1.706
Ελεονώρα?..??Εγώ να σας πω την αλήθεια, αυτές που δεν ξέρω είναι οι : Κατερίνα, Φαίδρα και Ελεονώρα
Ελεονώρα?..??Εγώ να σας πω την αλήθεια, αυτές που δεν ξέρω είναι οι : Κατερίνα, Φαίδρα και Ελεονώρα
και εγω το ιδιο αναρωτιεμαι...Ελεονώρα?..??
Η Νόρα εκτός από πανάκριβη που λένε..Καρολίνα
Μάλλον ενοεί ο τύπος πιο πάνω την Βραζιλιάνα που έχει ανοίξει ινστιτούτο στην Γλυφάδα. Αν δεν πας συστημένος παίζει να φας πόρτα και να μείνεις με το πουλί στο χέρι.
Κατερίνα
Δεν μου θυμίζει κάτι.
Tantra Zoe
Πασίγνωστη, έχουν γραφτεί πολλά για αυτήν.
Faidra
Πανδύσκολο να την συναντήσεις ακόμα και όταν δουλεύει.
Natalia
Μάλλον η 50χρονη που έχει δικό της χώρο και κάνει μόνο φραπέ?
Βίκυ Στεφανία
Επίσης πασίγνωστη.
Eleonora
Δεν την έχω συναντήσει παρόλο που έχω κάνει bookmark την αγγελία της. Αν θυμάμαι καλά λένε ότι ειναι πανακριβη.
Στην λίστα πρέπει να προστεθεί και η Αγνή.
a t h e n s s e x s t u d i o s στα ***
Καρολίνα
Μάλλον ενοεί ο τύπος πιο πάνω την Βραζιλιάνα που έχει ανοίξει ινστιτούτο στην Γλυφάδα. Αν δεν πας συστημένος παίζει να φας πόρτα και να μείνεις με το πουλί στο χέρι.
Κατερίνα
Δεν μου θυμίζει κάτι.
Tantra Zoe
Faidra
Natalia
Βίκυ Στεφανία
Επίσης πασίγνωστη.
Eleonora
Δεν την έχω συναντήσει παρόλο που έχω κάνει bookmark την αγγελία της. Αν θυμάμαι καλά λένε ότι ειναι πανακριβη.
Καρολίνα
Κατερίνα
Δεν μου θυμίζει κάτι.
Tantra Zoe
Faidra
Natalia
Βίκυ Στεφανία
Επίσης πασίγνωστη.
Eleonora
Η γνωστή Φωτεινή καλό μασάζ και πολύ καλή φραπεδιά, αλλά μέχρις εκεί,άντε και λίγο χέρι!την εχεις τεσταρει τυπε?
μπριζολα με τιποτα?λεει τιποτα απο εμφανιση?Η γνωστή Φωτεινή καλό μασάζ και πολύ καλή φραπεδιά, αλλά μέχρις εκεί,άντε και λίγο χέρι!
μπριζόλα δεν παίζει... milf συμπαθητικής εμφάνισης... κορυφαίο μασάζ και φραπέ.... δεν πάει κατ' οίκονμπριζολα με τιποτα?λεει τιποτα απο εμφανιση?
ωραιος φιλεμπριζόλα δεν παίζει... milf συμπαθητικής εμφάνισης... κορυφαίο μασάζ και φραπέ.... δεν πάει κατ' οίκον
Πολλά όμως για τα παραπάνω, τα 45γουαν που γράφει η αγγελία..Η γνωστή Φωτεινή καλό μασάζ και πολύ καλή φραπεδιά, αλλά μέχρις εκεί,άντε και λίγο χέρι!
Η Φαίδρα σταμάτησε.
Οι Καρολίνα, Κατερίνα, Natalia ποιες είναι; Για δώσε ίνφο...
Καλησπερα, μιλας για το ¨κατερινακι μασαζ" που εχει σελιδα στο φβ ? Αυτη ειναι πανω απο 25.
Έχω μιλήσει μαζί της. Δεν συναντηθήκαμε καθώς πίπα με σκούφο, φιλιά όχι, κ.λπ.…
Eleonora
Δεν την έχω συναντήσει παρόλο που έχω κάνει bookmark την αγγελία της. Αν θυμάμαι καλά λένε ότι ειναι πανακριβη...
Ζητάει 120 με σκούφο;Έχω μιλήσει μαζί της. Δεν συναντηθήκαμε καθώς πίπα με σκούφο, φιλιά όχι, κ.λπ.
Νομίζω 120€/ώρα αλλά δεν είμαι σίγουρος, πάνε 2-3 μήνες.
καποιο λαθος κανεις φιλε μου καθως η κυρια παιρνει 50 μασαζ με χειρομαλαξη και 80 φουλ!μεγαλοκοπελα απο δεν θυμαμαι ποια χωρα με τερατιους βυζους...Ζητάει 120 με σκούφο;
Ποια είναι η μασεζ του Ντόναλντ Τραμπ; :S :S :S
Σόρρυ φίλε, αλλά έβαλα ερωτηματικό στο.. 120 ζητάει;καποιο λαθος κανεις φιλε μου καθως η κυρια παιρνει 50 μασαζ με χειρομαλαξη και 80 φουλ!μεγαλοκοπελα απο δεν θυμαμαι ποια χωρα με τερατιους βυζους...