gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
Αφού υπάρχει αρραβωνιαστικός καλύτερα που δεν υπάρχει χώρος
Αρραβωνιαστικός και χώρος μαζί είναι σπορ υψηλού κινδύνου
Αφού υπάρχει αρραβωνιαστικός καλύτερα που δεν υπάρχει χώρος
Αρραβωνιαστικός και χώρος μαζί είναι σπορ υψηλού κινδύνου
να κανω μια μικρη παρενθεσουλα με την ευκαιρια τωρα που τον πηρε πισω ο νταβατζογκομενος τον παικτη...τις προαλλες με πηρε ο αντρας μιας γκομενας που επαιζα τελοσπαντων.μη πολυλογω μου ερχεται εμπνευση και του λεω κυριε μου το κινητο αυτο ειναι ΕΤΑΙΡΙΚΟ! που να ξερω ποιος πηρε τη κυρια που μου λετε και τι λεγανε!τον ταπωσα μεχρι κ συγνωμη μου ειπε! συνεχιζουμε...
Εγω παντως τα εχω πει..."μακρια απο τα κατ΄'οικον", χιλιες φορες "κατοικον, με κοριτσια των καλων κριτικων αν ειστε εχεμυθοι"...
Δεν ξερετε που μπορειτε να βρεθειτε μπλεγμενοι.
Ακομα και με τον γκαργκαμελ στα 40 ευρω να πατε, αν επιβιωσετε απο το πατσουλι και το Χανσελ και γκρετελ ο αλλος εχει "3 αστερια στο πετο" ;) και δεν ξερετε....Εμ τα λεω
Ο γκαρκαμελ ειναι χρονια στο κουρμπετι
Αρα μηπως δεν παιζει αυτο που λες
Μπορει ναναι χρονια...αλλα ο "ερωτας" με τον "αστερατο" τωρα κοντα εγινε αφου χωρισε.. ;)
γκαργκαμελ 3 παιδια? :o3 παιδια με αλλον αντρα ;).... οποτε..βιος και πολιτεια. Να δουμε σε ποιον "τυχερο" θα κατσει ο κληρος...
3 παιδια με αλλον αντρα ;).... οποτε..βιος και πολιτεια. Να δουμε σε ποιον "τυχερο" θα κατσει ο κληρος...
τιποτα πιο ενδιαφερον απο το δρακουμελ δεν υπαρχει ρε αλανια? την ειδα μια φορα που επινα καφε και εκοψα λασπη!! ελεος πια χαχαχαχ3 παιδια με αλλον αντρα ;).... οποτε..βιος και πολιτεια. Να δουμε σε ποιον "τυχερο" θα κατσει ο κληρος...
τιποτα πιο ενδιαφερον απο το δρακουμελ δεν υπαρχει ρε αλανια? την ειδα μια φορα που επινα καφε και εκοψα λασπη!! ελεος πια χαχαχαχ
γκαργκαμελ 3 παιδια? :o
ε ναι...αλλος γαμος, και τωρα καινουργιος "ερωτας" με αστερια σε μπλε φοντο ;) χαρα σε οποιο πεσει στην αντιληψη του "γαμπρου"..
Ειμαι στα "συνορα" ;) χαχαχαχα...
ιδανικο σεναριο, να βλεπεις το δρακουμελ τακτικα
εγω ειχα μεινει στο 1 ειμαι πισωε ναι...αλλος γαμος, και τωρα καινουργιος "ερωτας" με αστερια σε μπλε φοντο ;) χαρα σε οποιο πεσει στην αντιληψη του "γαμπρου"..
εγω ειχα μεινει στο 1 ειμαι πισω
ειμαι μερακλης τι να κανωκαλα...αμα φας καμια μεταθεση στον Εβρο που πας με τη μεγαλη Γιατρο Ολιστικης Ιατρικης να σου πω γω..