kaloskaloskalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 672
- Πόντοι
- 311
πλακα κανετε το συκωσε αντρας κσι λεει οτι ειναι το αγορι τις και τι την θρλω κτλπ......την δοκιμασες boy ή μονο απο τηλεφωνο???? ;)
πλακα κανετε το συκωσε αντρας κσι λεει οτι ειναι το αγορι τις και τι την θρλω κτλπ......την δοκιμασες boy ή μονο απο τηλεφωνο???? ;)
χαχα ωραιοϛ μαλλον αρχισαν η ζηλιεϛ αυτοϛ δεν ξερει οτι κοπελα εκτοϛ απο μασαζ τριβει και το πιπερηπλακα κανετε το συκωσε αντρας κσι λεει οτι ειναι το αγορι τις και τι την θρλω κτλπ...
μου εστειλε γραπτο μηνημα τωρα και συνεχιζει να ρωταει πιος ειναιχαχα ωραιοϛ μαλλον αρχισαν η ζηλιεϛ αυτοϛ δεν ξερει οτι κοπελα εκτοϛ απο μασαζ τριβει και το πιπερη
πες μας τουλάχιστον οτι δεν πήρες απο το προσωπικό σου αλλα απο ένα δευτερεύων πορνό κινητο...μου εστειλε γραπτο μηνημα τωρα και συνεχιζει να ρωταει πιος ειναι
ναι αλλα ετσι και αλιως εχει αγγελια στην χε. Παρολα αυτα και στο δευτερο κινητοβτο ονομα σου δινεις...πες μας τουλάχιστον οτι δεν πήρες απο το προσωπικό σου αλλα απο ένα δευτερεύων πορνό κινητο...
δε με απασχολεί αυτο! Με νοιάζει να μη μας σπάει το πεος κανένας νταβατζογκομενος. Λοιπόν κλειστο κ αστον να στέλνει μηνύματα κ να σε παίρνει,ασταδιαλαναι αλλα ετσι και αλιως εχει αγγελια στην χε. Παρολα αυτα και στο δευτερο κινητοβτο ονομα σου δινεις...
μάλλον δεν είχε ενημερωθεί για τις θεραπείες ούτε για τους φραπέδεςμου εστειλε γραπτο μηνημα τωρα και συνεχιζει να ρωταει πιος ειναι
θα εχει δει 500 κλισεις στο κινητο τιςμάλλον δεν είχε ενημερωθεί για τις θεραπείες ούτε για τους φραπέδες
θα έπεσε από τα σύννεφα κι αυτόςθα εχει δει 500 κλισεις στο κινητο τις
σωστός!να κανω μια μικρη παρενθεσουλα με την ευκαιρια τωρα που τον πηρε πισω ο νταβατζογκομενος τον παικτη...τις προαλλες με πηρε ο αντρας μιας γκομενας που επαιζα τελοσπαντων.μη πολυλογω μου ερχεται εμπνευση και του λεω κυριε μου το κινητο αυτο ειναι ΕΤΑΙΡΙΚΟ! που να ξερω ποιος πηρε τη κυρια που μου λετε και τι λεγανε!τον ταπωσα μεχρι κ συγνωμη μου ειπε! συνεχιζουμε...
ωραιοϛ.....να κανω μια μικρη παρενθεσουλα με την ευκαιρια τωρα που τον πηρε πισω ο νταβατζογκομενος τον παικτη...τις προαλλες με πηρε ο αντρας μιας γκομενας που επαιζα τελοσπαντων.μη πολυλογω μου ερχεται εμπνευση και του λεω κυριε μου το κινητο αυτο ειναι ΕΤΑΙΡΙΚΟ! που να ξερω ποιος πηρε τη κυρια που μου λετε και τι λεγανε!τον ταπωσα μεχρι κ συγνωμη μου ειπε! συνεχιζουμε...
Απαντήθηκε αν έχει δικό της χώρο;Πώς να τσεκάρουμε εμφάνιση στο γνωστό μέρος, δεν πρέπει να ξέρουμε όνομα; Έχει δικό της χώρο η Αρετή;
δεν έχει δικό της χώροΑπαντήθηκε αν έχει δικό της χώρο;
να κανω μια μικρη παρενθεσουλα με την ευκαιρια τωρα που τον πηρε πισω ο νταβατζογκομενος τον παικτη...τις προαλλες με πηρε ο αντρας μιας γκομενας που επαιζα τελοσπαντων.μη πολυλογω μου ερχεται εμπνευση και του λεω κυριε μου το κινητο αυτο ειναι ΕΤΑΙΡΙΚΟ! που να ξερω ποιος πηρε τη κυρια που μου λετε και τι λεγανε!τον ταπωσα μεχρι κ συγνωμη μου ειπε! συνεχιζουμε...
πες του και εσυ να μη τον ενδιαφέρει...χαχαχαμου εστειλε γραπτο μηνημα τωρα και συνεχιζει να ρωταει πιος ειναι
της αδερφής τηςεχει ενα βιντεακι στο φατσοβιβλιο με εναν γαμο..μαλλον ο δικος της...
Αφού υπάρχει αρραβωνιαστικός καλύτερα που δεν υπάρχει χώροςδεν έχει δικό της χώρο
αλλά την να λέμε τώρα
μπήκε στη μέση ο αρραβωνιαστικός και κάνει ερωτήσεις