jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Μαζι σουειμαι μερακλης τι να κανω
Μαζι σουειμαι μερακλης τι να κανω
ειμαι μερακλης τι να κανω
Εγω ημουν τυχερος που βρεθηκα αυτες τις μερες με ενα πιπινακι και μου ειπε: ξερει ο δικος μου για τα ραντεβου που κανω!χαχα ωραιοϛ μαλλον αρχισαν η ζηλιεϛ αυτοϛ δεν ξερει οτι κοπελα εκτοϛ απο μασαζ τριβει και το πιπερη
μαλακες θα υπαρχουν ες αει, δεν ειναι ειδος σαν το ρινοκερο που εξαφανιστηκε, αυτοι δε θα εξαφανιστουν ποτε!!!αυτό που όλες οι κουλές έχουν τις τύχες τις καλές είναι ανεξήγητο
εκτός από το δρακουμέλ υπάρχουν κι άλλες
όπως η Μαρία η νοσοκόμα που κάνει πίπες μόνο στην Κυψέλη και γύρω
μου έλεγε τις προάλλες ότι έχει ένα πελάτη που την έχει πάρει 11 φορές μέσα στο μήνα
και ούτε πίπα δεν την αφήνει να του πάρει
σε βλέπω σοβαρά της λέει, θέλω να με τρίβεις με τα χεράκια σου μόνο
και μου λέει αφοπλιστικά "με έχει ερωτευθεί ο άνθρωπος, λογικό είναι να μου φέρεται έτσι"
κατσε σε λιγο θα μαϛ παιρνουν τηλεφωνο να μαθουν αμα περασαμε καλα χαχαχα κατι σαν εξυπηρετησει πελατων ενα πραγμαΕγω ημουν τυχερος που βρεθηκα αυτες τις μερες με ενα πιπινακι και μου ειπε: ξερει ο δικος μου για τα ραντεβου που κανω!
Ο σωστοϛ μπουρδελιαρηϛ δεν καψουρευετε ποτε..ξεχωριζει την πουτανα απο την γυναικα τουμαλακες θα υπαρχουν ες αει, δεν ειναι ειδος σαν το ρινοκερο που εξαφανιστηκε, αυτοι δε θα εξαφανιστουν ποτε!!!
Εγω ημουν τυχερος που βρεθηκα αυτες τις μερες με ενα πιπινακι και μου ειπε: ξερει ο δικος μου για τα ραντεβου που κανω!
Σατυρε γράψε τον αριθμό του κινητού της και στο γνωστό σάιτ θα δεις φωτογραφια της (εγώ την ειδα )
Bαλε το τηλεφωνο,στο γνωστο μερος....
Δεν είναι νύφη η ίδιαThanks παιδιά. Δεν το ήξερα ότι το γνωστό site παίζει και με τηλ. Πάντως, μαμήθηκε το θέμα από ό,τι βλέπω. Είδα και κάτι φωτογραφίες που είναι νύφη και ξενέρωσα...
αμα δει το παραδακι,να ρεει,θα γλυκαθεί,και θα κλεινει αυτος τα ραντεβου...Μόλις κατέβηκαν οι αγγελίες της Αρετής.
Αυστηρός ο αρραβωνιαστικός.
γιατι τη λεμε νοσοκόμα? Δεν ειναι σταληθεια?Βλεπω στο τελος οτι αν η σελιδα εκανε βραβεια σε δημοσια εκδηλωση για τα πρωτα βραβεια ανα τομεα,στον τομεα μασαζ ενω ολοι θα περιμενουν αλλες προβλεπω τη "νοσοκομα" απο τη Κυψελη και τον Γκαργκαμελ να παιρνουν τα πρωτεια,
Μόλις κατέβηκαν οι αγγελίες της Αρετής.
Αυστηρός ο αρραβωνιαστικός.
αμα δει το παραδακι,να ρεει,θα γλυκαθεί,και θα κλεινει αυτος τα ραντεβου...
αμα δει το παραδακι,να ρεει,θα γλυκαθεί,και θα κλεινει αυτος τα ραντεβου...
τελικα ποια ειναι η μαρια η νοσοκομα ??
τελικα ποια ειναι η μαρια η νοσοκομα ??