giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.021
- Πόντοι
- 1.706
Κακο για μας..καλο γι αυτην)η Γιούλη έχει σταματήσει προς το παρόν μπορεί και για πάντα
Κακο για μας..καλο γι αυτην)η Γιούλη έχει σταματήσει προς το παρόν μπορεί και για πάντα
Εμένα πάντως οι πληροφορίες του γκρεγκορ με βοήθησανΤρικυμία εν κρανίο . Ούτε εσύ καταλαβαίνεις τ γράφεις . Τα έχασες φαίνεται. Δεν ξέρω τι ρόλο βαράς πάντως έχεις πάρει στο λαιμό σου 5 παίκτες που γνωρίζω εγώ +1 ακόμα που μου έστειλε τώρα pm. Ας δουν λίγο το θέμα οι διαχειριστές. Εγώ θα σου κάνω αναφορά. Από τα 36 μηνύματα τα 30 είναι για το deluxe και επιμένεις να καις τα κορίτσια. Το σημαντικότερο είναι ότι πάει κόσμος και αφήνει τα λεφτά του τζάμπα.
και γιαυτήνΚακο για μας..καλο γι αυτην)
Ναι...έτσι...ποια κοπελλα πηρα εγω κι ο φίλος μου. Εδω ολα δημοίως...τοσο μαλάκες εισαστε. Ολα τα ονόματα εδω.
Τοσο απελπιστικά χαμένοι. Στοιχιώδη ευαισθησία και σεβασμο...Ολα εδω να τα γραφετε. Δημοσίως. Και οι διαχειριστές σάς αφηνουν. Τέλεια.Αφου είναι ανόητοι εδω μέσα τωρα το πήρες χαμπάρι εσυ;
Που την βρισκουμε μαν;Προσφατη συναντηση με μιραντα "βραζιλιανα". Ομορφη κοπελα, ψηλη ωραιο σωμα με βυζαρες. Ευχαριστη παρουσια, καλο κοριτσι, λιγο μαγκωμενη. Μαλλον δεν το εχει παρει αποφαση ακομα οτι ασχολειται με το "μασαζ". Αξιοπρεπης πιπα τελειωτικη και συμπαθητικο σεξακι, οχι αξιομνημονευτο. Η σχετικα χαμηλη τιμη (70 ευρω) με κανει να θελω να ξαναδοκιμασω για να σχηματισω πληρη αποψη για τις υπηρεσιες της. Το μασαζ παντως το κατεχει, ηταν ωραιο και χαλαρωτικο.
Που την βρισκουμε μαν;
Ειναι η αδελφη της Καρολινας η ασχετο;
Ενταξει..δεν μπορεις να τα εχεις ολα σε αυτη τη ζωηκαι γιαυτήν
τα 50αρικα φευγανε αέρα
είναι αυτό το μάγκωμα που έχει και με κάνει και μένα να θέλω να την ξανασυναντήσωΠροσφατη συναντηση με μιραντα "βραζιλιανα". Ομορφη κοπελα, ψηλη ωραιο σωμα με βυζαρες. Ευχαριστη παρουσια, καλο κοριτσι, λιγο μαγκωμενη. Μαλλον δεν το εχει παρει αποφαση ακομα οτι ασχολειται με το "μασαζ". Αξιοπρεπης πιπα τελειωτικη και συμπαθητικο σεξακι, οχι αξιομνημονευτο. Η σχετικα χαμηλη τιμη (70 ευρω) με κανει να θελω να ξαναδοκιμασω για να σχηματισω πληρη αποψη για τις υπηρεσιες της. Το μασαζ παντως το κατεχει, ηταν ωραιο και χαλαρωτικο.
ήταν καλή περίπτωση η Γιούλη και για ένα λόγο παραπάνωΕνταξει..δεν μπορεις να τα εχεις ολα σε αυτη τη ζωη
είναι αυτό το μάγκωμα που έχει και με κάνει και μένα να θέλω να την ξανασυναντήσω
μήπως την επόμενη φορά είναι πιο χαλαρή
ίσως να μην θέλει στρατιές γαμιάδων αλλά λιγότερους και τακτικούςΝαι, ειναι λιγο χαμηλοβλεπουσα!!! Κι εγω πιστευω οτι τη δευτερη φορα θα λυθει και θα ειναι καλυτερη. Μου ειπε παντως να την ξαναπαρω τηλεφωνο συντομα!!!
ίσως να μην θέλει στρατιές γαμιάδων αλλά λιγότερους και τακτικούς
ίσως να μην θέλει στρατιές γαμιάδων αλλά λιγότερους και τακτικούς
είναι πάρα πολλές που δεν θέλουν να το παραδεχτούν γιαυτό και επιμένουν να κρύβονται πίσω από το μασάζΕ ειπαμε, δεν ειναι πουτανα η κοπελα, θεραπευτρια ειναι!!!
όταν ξαναμιλήσεις και αφού έχεις σκοπό να την συναντήσεις καλό είναι να της ξεκαθαρίσεις τι θεςεμενα στο τηλεφωνο οταν ρωτησα για προγραμματακι,μου ειπε μονο μασαζ...
δεν πιεσα βεβαια παραπανω για να μην γινουμε κ ρομπα.
την επομενη φορα που θα μιλησω,θα ρωτησω κ βλεπουμε,αφου λετε οτι η κοπελα το προσφερει..