Ικτίνος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 109
- Like
- 8.247
- Πόντοι
- 24.806
Γεια σας παιδιά γνωρίζει κάνεις ή εχει δοκιμάσει την Ρωσίδα ;;
Έχει δοκιμάσει κάποιος ? Μιλφακι φαίνεται αλλά πολλά ρούχα φοράει .. ύποπτο
Γεια σας παιδιά γνωρίζει κάνεις ή εχει δοκιμάσει την Ρωσίδα ;;
Όσο λαμόγιο είναι εγώ τόσο καχυποπτι τσουτσουνα είσαι συ μιλάτε Μου φίλε το μαγαζί με ενημέρωσε όταν πήρα τηλέφωνο και ρωτησα για νέες αφιξεις..σταματά να είσαι κομπλεξαρα εσυ και ο Φιλος σου και κάνε μασαζακι να χαλαρώσεις γιατί είσαι σφιγμένος πολύ.παρεπιμπτοντις πήρα Δήμητρα παρά πολύ καλή και κούκλι.
Τα φιλία μου
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχ ελληνικά ξέρεις να διαβάζεις;διαβάσει βρε ασχετε τις τελευαιες σελίδες axacaxxacaxa δηλαδή να πάρω από άλλου για ποιο λόγο δε κατάλαβα αιντεεεε αιντεεεε κάνε τώρα 10 νέα προφίλ να κραξεις γιατί μάλλον έχεις τοις λόγους σου άντε κακομοιριιιι χαχχαχαχαχαχ
Όσο λαμόγιο είναι εγώ τόσο καχυποπτι τσουτσουνα είσαι συ μιλάτε Μου φίλε το μαγαζί με ενημέρωσε όταν πήρα τηλέφωνο και ρωτησα για νέες αφιξεις..σταματά να είσαι κομπλεξαρα εσυ και ο Φιλος σου και κάνε μασαζακι να χαλαρώσεις γιατί είσαι σφιγμένος πολύ.παρεπιμπτοντις πήρα Δήμητρα παρά πολύ καλή και κούκλι.
Τα φιλία μου
χαλαρωσε με τις εκφρασεις σου,παιχτη.Όσο λαμόγιο είναι εγώ τόσο καχυποπτι τσουτσουνα είσαι συ μιλάτε Μου φίλε το μαγαζί με ενημέρωσε όταν πήρα τηλέφωνο και ρωτησα για νέες αφιξεις..σταματά να είσαι κομπλεξαρα εσυ και ο Φιλος σου και κάνε μασαζακι να χαλαρώσεις γιατί είσαι σφιγμένος πολύ.παρεπιμπτοντις πήρα Δήμητρα παρά πολύ καλή και κούκλι.
Τα φιλία μου
σταματα να βγαζεις συμπερασματα,χωρις να ξερεις.ΧΑχαχαχχαχαχαχαχαχαχχααχα οι διαχειριστες μπορούν να δουν τα pm και ότι οι πελάτες στέλνουν ευχαριστώ για την πληροφορηση για σουκαλό Σου καλή μου φιλαράκι φιλάκια πολλά και κάνε μασαζακι να χαλαρώσεις κάτι δεν σου Παει καλα και σε βλέπω σφιγμένη
Εχεις δικιο. Αυτο κάνει. Με πηρε κι εμενα στο λαιμό του και ενα φίλο μου.Τρικυμία εν κρανίο . Ούτε εσύ καταλαβαίνεις τ γράφεις . Τα έχασες φαίνεται. Δεν ξέρω τι ρόλο βαράς πάντως έχεις πάρει στο λαιμό σου 5 παίκτες που γνωρίζω εγώ +1 ακόμα που μου έστειλε τώρα pm. Ας δουν λίγο το θέμα οι διαχειριστές. Εγώ θα σου κάνω αναφορά. Από τα 36 μηνύματα τα 30 είναι για το deluxe και επιμένεις να καις τα κορίτσια. Το σημαντικότερο είναι ότι πάει κόσμος και αφήνει τα λεφτά του τζάμπα.
και μεναΕχεις δικιο. Αυτο κάνει. Με πηρε κι εμενα στο λαιμό του και ενα φίλο μου.
Μακρυά.
Ποια κοπέλα πήρε ο Φιλος σου και εσυ μεγάλε;
η Γιούλη έχει σταματήσει προς το παρόν μπορεί και για πάνταΓεια σας παιδια εχει κανενας το τηλ της γιουλης?ευχαριστω
Ρωτα τον φιλο αν εχει αλλο νουμερο και κανε και σε εμας κονεΣυναγωνιστές θέλω την βοήθεια σας. Πριν κάνα μηνά είχα καλέσει σπίτι μου την Ιόλη για μασάζ, μετά από πρόταση φιλου. Ελληνίδα γύρω στα είκοσι, κοντούλα, μακρύ ξανθό μαλλί, piercing στο μάγουλο και παιχνιδιάρικο attitude. Δυστυχώς το τηλέφωνο που την είχα καλέσει δεν λειτουργεί πλέον. Έχει κανείς το νέο της τηλέφωνο;