Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.247
Πόντοι
24.806

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21
Όσο λαμόγιο είναι εγώ τόσο καχυποπτι τσουτσουνα είσαι συ μιλάτε Μου φίλε το μαγαζί με ενημέρωσε όταν πήρα τηλέφωνο και ρωτησα για νέες αφιξεις..σταματά να είσαι κομπλεξαρα εσυ και ο Φιλος σου και κάνε μασαζακι να χαλαρώσεις γιατί είσαι σφιγμένος πολύ.παρεπιμπτοντις πήρα Δήμητρα παρά πολύ καλή και κούκλι.
Τα φιλία μου

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.247
Πόντοι
24.806
Όσο λαμόγιο είναι εγώ τόσο καχυποπτι τσουτσουνα είσαι συ μιλάτε Μου φίλε το μαγαζί με ενημέρωσε όταν πήρα τηλέφωνο και ρωτησα για νέες αφιξεις..σταματά να είσαι κομπλεξαρα εσυ και ο Φιλος σου και κάνε μασαζακι να χαλαρώσεις γιατί είσαι σφιγμένος πολύ.παρεπιμπτοντις πήρα Δήμητρα παρά πολύ καλή και κούκλι.
Τα φιλία μου

Άσε μας ρε που πήγανε τουλάχιστον 5 άτομα και φάγαμε άκυρο. ! Δεν τους έκατσε καμία. 5 άτομα ξέρω εγώ... Σίγουρα πήγανε παραπάνω. Κάντε 5 επί 50. Τώρα μας λες για μασαζακι. Μόνο για το συγκεκριμένο μασατζιδικο μιλάς.

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχ ελληνικά ξέρεις να διαβάζεις;διαβάσει βρε ασχετε τις τελευαιες σελίδες  axacaxxacaxa δηλαδή να πάρω από άλλου για ποιο λόγο δε κατάλαβα αιντεεεε αιντεεεε κάνε τώρα 10 νέα προφίλ να κραξεις γιατί μάλλον έχεις τοις λόγους σου άντε κακομοιριιιι χαχχαχαχαχαχ

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.247
Πόντοι
24.806
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχ ελληνικά ξέρεις να διαβάζεις;διαβάσει βρε ασχετε τις τελευαιες σελίδες  axacaxxacaxa δηλαδή να πάρω από άλλου για ποιο λόγο δε κατάλαβα αιντεεεε αιντεεεε κάνε τώρα 10 νέα προφίλ να κραξεις γιατί μάλλον έχεις τοις λόγους σου άντε κακομοιριιιι χαχχαχαχαχαχ

Τρικυμία εν κρανίο . Ούτε εσύ καταλαβαίνεις τ γράφεις . Τα έχασες φαίνεται. Δεν ξέρω τι ρόλο βαράς πάντως έχεις πάρει στο λαιμό σου 5 παίκτες που γνωρίζω εγώ +1 ακόμα που μου έστειλε τώρα pm. Ας δουν λίγο το θέμα οι διαχειριστές. Εγώ θα σου κάνω αναφορά. Από τα 36 μηνύματα τα 30 είναι για το deluxe και επιμένεις να καις τα κορίτσια. Το σημαντικότερο είναι ότι πάει κόσμος και αφήνει τα λεφτά του τζάμπα. 

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21
ΧΑχαχαχχαχαχαχαχαχαχχααχα οι διαχειριστες μπορούν να δουν τα pm και ότι οι πελάτες στέλνουν ευχαριστώ για την πληροφορηση για σουκαλό Σου καλή μου φιλαράκι φιλάκια πολλά και κάνε μασαζακι να χαλαρώσεις κάτι δεν σου Παει καλα και σε βλέπω σφιγμένη
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
416
Πόντοι
36
Τα φιλία μου

..σου πηρε και πιπα????

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Τα φιλία μου
χαλαρωσε με τις εκφρασεις σου,παιχτη.

lathpan1

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2017
Like
10
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια εχει κανενας το τηλ της γιουλης?ευχαριστω

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
ΧΑχαχαχχαχαχαχαχαχαχχααχα οι διαχειριστες μπορούν να δουν τα pm και ότι οι πελάτες στέλνουν ευχαριστώ για την πληροφορηση για σουκαλό Σου καλή μου φιλαράκι φιλάκια πολλά και κάνε μασαζακι να χαλαρώσεις κάτι δεν σου Παει καλα και σε βλέπω σφιγμένη
σταματα να βγαζεις συμπερασματα,χωρις να ξερεις.

happyending

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2017
Like
240
Πόντοι
20
Τρικυμία εν κρανίο . Ούτε εσύ καταλαβαίνεις τ γράφεις . Τα έχασες φαίνεται. Δεν ξέρω τι ρόλο βαράς πάντως έχεις πάρει στο λαιμό σου 5 παίκτες που γνωρίζω εγώ +1 ακόμα που μου έστειλε τώρα pm. Ας δουν λίγο το θέμα οι διαχειριστές. Εγώ θα σου κάνω αναφορά. Από τα 36 μηνύματα τα 30 είναι για το deluxe και επιμένεις να καις τα κορίτσια. Το σημαντικότερο είναι ότι πάει κόσμος και αφήνει τα λεφτά του τζάμπα. 
Εχεις δικιο. Αυτο κάνει. Με πηρε κι εμενα στο λαιμό του και ενα φίλο μου.
Μακρυά.

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21
Ποια κοπέλα πήρε ο Φιλος σου και εσυ μεγάλε;

JL

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2015
Κριτικές
8
Like
254
Πόντοι
281
Παιδιά υπάρχει κάποια θεραπεύτρια από το που να αξίζει να πάρω σε ξενοδοχείο για κάτι παραπάνω εκτός από μασάζ; Έχει κανείς δοκιμάσει

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Τι κόλλημα έχετε φάει όλοι με αυτό το αμφιβόλου υπηρεσιών μαγαζάκι;;  Έχουμε αναφέρει δεκάδες άλλα εδώ μέσα με ξεκάθαρες υπηρεσίες χωρίς να υπάρχει φόβος να κλάψετε τα λεφτά σας!!

happyending

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2017
Like
240
Πόντοι
20
Ποια κοπέλα πήρε ο Φιλος σου και εσυ μεγάλε;

Ναι...έτσι...ποια κοπελλα πηρα εγω κι ο φίλος μου. Εδω ολα δημοίως...τοσο μαλάκες εισαστε. Ολα τα ονόματα εδω.
Τοσο απελπιστικά χαμένοι. Στοιχιώδη ευαισθησία και σεβασμο...Ολα εδω να τα γραφετε. Δημοσίως. Και οι διαχειριστές σάς αφηνουν. Τέλεια.

Cortez78

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Συναγωνιστές θέλω την βοήθεια σας. Πριν κάνα μηνά είχα καλέσει σπίτι μου την Ιόλη για μασάζ, μετά από πρόταση φιλου. Ελληνίδα γύρω στα είκοσι, κοντούλα, μακρύ ξανθό μαλλί, piercing στο μάγουλο και παιχνιδιάρικο attitude. Δυστυχώς το τηλέφωνο που την είχα καλέσει δεν λειτουργεί πλέον. Έχει κανείς το νέο της τηλέφωνο; 

• Like
Αντιδράσεις: Tsago

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Ποια Ιόλη φίλε. Πρώτη φορά το ακούω αυτό το όνομα εδώ μέσα.

Γιατί τότε που την είχες καλέσει δεν έδωσες πληροφορίες εδώ στην μασαζοπαρέα, να την μάθουμε κι οι υπόλοιποι την πιτσιρίκα;

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.477
Πόντοι
2.306
Συναγωνιστές θέλω την βοήθεια σας. Πριν κάνα μηνά είχα καλέσει σπίτι μου την Ιόλη για μασάζ, μετά από πρόταση φιλου. Ελληνίδα γύρω στα είκοσι, κοντούλα, μακρύ ξανθό μαλλί, piercing στο μάγουλο και παιχνιδιάρικο attitude. Δυστυχώς το τηλέφωνο που την είχα καλέσει δεν λειτουργεί πλέον. Έχει κανείς το νέο της τηλέφωνο; 
Ρωτα τον φιλο αν εχει αλλο νουμερο και κανε και σε εμας κονε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom