Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240

Julious

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
296
Πόντοι
21
Τα γράφω όλα για να μη ρωτάτε λίγα-λίγα. Η ηλικία είναι αληθινή. Ραντεβού και σε σπίτι και σε χοτέλ. Τα κόστη είναι αυτά που αναγράφονται στην αγγελία. Από κορμί σκίζει...Γύρω στο 1,70 με 3άρια βυζιά, μακρύ μαύρο μαλλί. Ελαφρώς χαζοχαρούμενο. Το μασάζ το κατέχει (έχει και σχετικές σπουδές). Κάποια στιγμή θα την ξανατιμήσω

Και εγώ φίλε Μπαμπίνο μέχρι το χωρίς πετσέτα έφτασα.Αλλά κι αυτό μόνο στο μπρούμυτο!Όταν γύρισα από την άλλη,πετσετούλα στην επίμαχη περιοχή!Μάλιστα είχε γυρίσει κι απο την άλλη μεριά μέχρι να βάλω την πετσέτα και καλά ντροπές.Τις έχω προτείνει κι εγώ για παραπάνω αλλά τίποτα.Έχω να τη καλέσω απο πέρυσι αλλά απ'ότι κατάλαβα δεν έχει αλλάξει κάτι.Κρίμα γιατί είναι κορμάρα!

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
δεν ειναι ολες πορνες να γαμιουνται με λεφτα οπως οι φιλες σου
για αυτην εδω θα λαλησεις τπτ ??
Na σου πώ εγώ όταν την πήρα ,καλό μασάζ , στο τέλος σε αφήνει να τον παίξεις μόνο σου και να τις βάζεις ελαφρύ χέρι, κάποιοι ανέφεραν ότι τους την έπαιξε

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Δηλαδή αν της βάλεις κάνα χέρι εκείνη την ώρα τι θα κάνει θα φωνάξει την αστυνομία η την επιθεώρηση εργασίας

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
Na σου πώ εγώ όταν την πήρα ,καλό μασάζ , στο τέλος σε αφήνει να τον παίξεις μόνο σου και να τις βάζεις ελαφρύ χέρι, κάποιοι ανέφεραν ότι τους την έπαιξε

ψωνιο
εχει μεγαλη ιδεα για τον ευατο της κ στην ουσια ειναι μια ψωλου που κανει αρπαχτες σε σπα κ κατ οικον
εχω μιλησει μαζι της προ εξαμηνου κ προχωραγε πολυ παραπανω σε υπηρεσιες (νομιζω το εχουν αναφερει κ εδω)
μετα μαθευτηκε εδω- καποιοι το παιξαν προστατες κ καλα παιδια κ τις εξτρα υπηρεσιες τις παρειχε σε κλειστο κυκλο μετεπειτα
ηταν μυκονο λεει
στα 50 για μασαζ με τπτ δεν αξιζει, ποσο μαλλον με την κοροιδια να τον παιξεις μονος σου

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.079
Πόντοι
736
ψωνιο
εχει μεγαλη ιδεα για τον ευατο της κ στην ουσια ειναι μια ψωλου που κανει αρπαχτες σε σπα κ κατ οικον
εχω μιλησει μαζι της προ εξαμηνου κ προχωραγε πολυ παραπανω σε υπηρεσιες (νομιζω το εχουν αναφερει κ εδω)
μετα μαθευτηκε εδω- καποιοι το παιξαν προστατες κ καλα παιδια κ τις εξτρα υπηρεσιες τις παρειχε σε κλειστο κυκλο μετεπειτα
ηταν μυκονο λεει
στα 50 για μασαζ με τπτ δεν αξιζει, ποσο μαλλον με την κοροιδια να τον παιξεις μονος σου
αμα ειναι ετσι, μαυροοοοοοοοοο :rockon:

Σαδιστής69

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2016
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε ολους. Μπορω να σας ζητησω ποιά η ποιες κατα την γνώμη σας είναι η καλύτερη/ρες μασεζ . Δεν με ενδιαφέρει κάτι πλέον του μασάζ. Απλά επιθυμώ το τελειο μασάζ.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Και εγώ φίλε Μπαμπίνο μέχρι το χωρίς πετσέτα έφτασα.Αλλά κι αυτό μόνο στο μπρούμυτο!Όταν γύρισα από την άλλη,πετσετούλα στην επίμαχη περιοχή!Μάλιστα είχε γυρίσει κι απο την άλλη μεριά μέχρι να βάλω την πετσέτα και καλά ντροπές.Τις έχω προτείνει κι εγώ για παραπάνω αλλά τίποτα.Έχω να τη καλέσω απο πέρυσι αλλά απ'ότι κατάλαβα δεν έχει αλλάξει κάτι.Κρίμα γιατί είναι κορμάρα!
...εχει βυζαρα.. :grin: :grin: :grin:

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.493
Πόντοι
456

yeap  :rockon: :rockon: :hi:

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
Χαίρομαι πάρα πολύ που το forum επανήλθε στον κανονικό του ρόλο και σκοπό! Σχόλια για μασάζ κατ' οίκον! Μου είχε λείψει είναι αλήθεια!

:dancing:

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96

Δηλαδή για να καταλάβω ακριβώς, θέλει 20 Ευρώ + ξενοδοχείο κανα 25αρι?
Γιατί 45 για μασάζ μόνο είναι κάπως εκτός αγοράς όσο καλό και να είναι το μασάζ. Κάνεις πολύ καλό μασάζ στο Σ80 με λιγότερα.
Η μήπως έχει δικό της χώρο?

Babis flou

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2016
Like
48
Πόντοι
0
Δηλαδή για να καταλάβω ακριβώς, θέλει 20 Ευρώ + ξενοδοχείο κανα 25αρι?
Γιατί 45 για μασάζ μόνο είναι κάπως εκτός αγοράς όσο καλό και να είναι το μασάζ. Κάνεις πολύ καλό μασάζ στο Σ80 με λιγότερα.
Η μήπως έχει δικό της χώρο?
Έρχεται και στο χώρο σου όπου με 20-30 ευρώ σου κάνει πολύ καλό μασάζ

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96