spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
:-...περιεργο...Ναι αλλά τζίφος!
:-...περιεργο...Ναι αλλά τζίφος!
Ξέρεις κάτι?:-...περιεργο...
οχι.απλα το να πας την συζητηση στο χρηματικο,ξεκλειδωνει την αρνηση,να κανει κατι παραπανω.Ξέρεις κάτι?
οχι.απλα το να πας την συζητηση στο χρηματικο,ξεκλειδωνει την αρνηση,να κανει κατι παραπανω.
κανονικα στελνεις.απαντησα κιολας.Guru προσπαθώ να σου στείλω pm αλλά τπτ. Ξέρεις γιατί?
Τα γράφω όλα για να μη ρωτάτε λίγα-λίγα. Η ηλικία είναι αληθινή. Ραντεβού και σε σπίτι και σε χοτέλ. Τα κόστη είναι αυτά που αναγράφονται στην αγγελία. Από κορμί σκίζει...Γύρω στο 1,70 με 3άρια βυζιά, μακρύ μαύρο μαλλί. Ελαφρώς χαζοχαρούμενο. Το μασάζ το κατέχει (έχει και σχετικές σπουδές). Κάποια στιγμή θα την ξανατιμήσω
Na σου πώ εγώ όταν την πήρα ,καλό μασάζ , στο τέλος σε αφήνει να τον παίξεις μόνο σου και να τις βάζεις ελαφρύ χέρι, κάποιοι ανέφεραν ότι τους την έπαιξεδεν ειναι ολες πορνες να γαμιουνται με λεφτα οπως οι φιλες σου
για αυτην εδω θα λαλησεις τπτ ??
Na σου πώ εγώ όταν την πήρα ,καλό μασάζ , στο τέλος σε αφήνει να τον παίξεις μόνο σου και να τις βάζεις ελαφρύ χέρι, κάποιοι ανέφεραν ότι τους την έπαιξε
αμα ειναι ετσι, μαυροοοοοοοοοοψωνιο
εχει μεγαλη ιδεα για τον ευατο της κ στην ουσια ειναι μια ψωλου που κανει αρπαχτες σε σπα κ κατ οικον
εχω μιλησει μαζι της προ εξαμηνου κ προχωραγε πολυ παραπανω σε υπηρεσιες (νομιζω το εχουν αναφερει κ εδω)
μετα μαθευτηκε εδω- καποιοι το παιξαν προστατες κ καλα παιδια κ τις εξτρα υπηρεσιες τις παρειχε σε κλειστο κυκλο μετεπειτα
ηταν μυκονο λεει
στα 50 για μασαζ με τπτ δεν αξιζει, ποσο μαλλον με την κοροιδια να τον παιξεις μονος σου
...εχει βυζαρα..Και εγώ φίλε Μπαμπίνο μέχρι το χωρίς πετσέτα έφτασα.Αλλά κι αυτό μόνο στο μπρούμυτο!Όταν γύρισα από την άλλη,πετσετούλα στην επίμαχη περιοχή!Μάλιστα είχε γυρίσει κι απο την άλλη μεριά μέχρι να βάλω την πετσέτα και καλά ντροπές.Τις έχω προτείνει κι εγώ για παραπάνω αλλά τίποτα.Έχω να τη καλέσω απο πέρυσι αλλά απ'ότι κατάλαβα δεν έχει αλλάξει κάτι.Κρίμα γιατίείναι κορμάρα!
...εχει βυζαρα..
Και εγώ φίλε Μπαμπίνο μέχρι το χωρίς πετσέτα έφτασα.Αλλά κι αυτό μόνο στο μπρούμυτο!Όταν γύρισα από την άλλη,πετσετούλα στην επίμαχη περιοχή!Μάλιστα είχε γυρίσει κι απο την άλλη μεριά μέχρι να βάλω την πετσέτα και καλά ντροπές.Τις έχω προτείνει κι εγώ για παραπάνω αλλά τίποτα.Έχω να τη καλέσω απο πέρυσι αλλά απ'ότι κατάλαβα δεν έχει αλλάξει κάτι.Κρίμα γιατί είναι κορμάρα!
εχει αλλα δε κανει τιποτα.κοιμησου ρε ειναι αργα τωρα...
Και εγώ φίλε Μπαμπίνο μέχρι το χωρίς πετσέτα έφτασα.Αλλά κι αυτό μόνο στο μπρούμυτο!Όταν γύρισα από την άλλη,πετσετούλα στην επίμαχη περιοχή!Μάλιστα είχε γυρίσει κι απο την άλλη μεριά μέχρι να βάλω την πετσέτα και καλά ντροπές.Τις έχω προτείνει κι εγώ για παραπάνω αλλά τίποτα.Έχω να τη καλέσω απο πέρυσι αλλά απ'ότι κατάλαβα δεν έχει αλλάξει κάτι.Κρίμα γιατί είναι κορμάρα!
Έρχεται και στο χώρο σου όπου με 20-30 ευρώ σου κάνει πολύ καλό μασάζΔηλαδή για να καταλάβω ακριβώς, θέλει 20 Ευρώ + ξενοδοχείο κανα 25αρι?
Γιατί 45 για μασάζ μόνο είναι κάπως εκτός αγοράς όσο καλό και να είναι το μασάζ. Κάνεις πολύ καλό μασάζ στο Σ80 με λιγότερα.
Η μήπως έχει δικό της χώρο?
Έρχεται και στο χώρο σου όπου με 20-30 ευρώ σου κάνει πολύ καλό μασάζ