Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Επιτέλους μετά από αναζήτηση 2 χρόνων και πάνω από 40 συνεδρίες με διάφορες κοπέλες από όλα σχεδόν τα γραφεία κατ' οίκον μασάζ, προέκυψε φραπεδάκι περιποιημένο! Έτσι για την τιμή των όπλων ρε γαμώτο!!
Πληροφορίες μόνο σε pm και μόνο με ανταλλαγή.
Ευχαριστώ για την κατανόηση!
αφου σου βαρεσανε 40 μαλακιες για 2 χρονια, ερχεσαι εδω να κανεις τι? Να εμηνερωσεις? Και ειναι ενημερωση αυτη? Και τι μας λες τωρα? Σε πμ ενημερωση? Και να ανταλλαξεις τι? Μαλακια 2 ετων με τι? Αφου 2 χρονια μαλακια σου βαρουσαν ολες θα τις ξερεις εσυ τωρα... :jerking:

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Επιτέλους μετά από αναζήτηση 2 χρόνων και πάνω από 40 συνεδρίες με διάφορες κοπέλες από όλα σχεδόν τα γραφεία κατ' οίκον μασάζ, προέκυψε φραπεδάκι περιποιημένο! Έτσι για την τιμή των όπλων ρε γαμώτο!!
δηλαδή 2 χρόνια πέρασαν 40 τεμάχια νοίκιασες
και έρχεσαι και λες ότι το αποτέλεσμα είναι φραπές?
ουτέ καν γαμήσι!
στο μπαμπά σου το είπες να χαρεί?

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
ουτέ καν γαμήσι!
μην ασχολεισαι! Μαλακας ειναι!

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
Διευκρίνιση!: Ανταλλαγή πληροφοριών μόνο για θεραπεύτριες από γραφεία παροχής κατ' οίκον μασάζ.
Ευχαριστώ!

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
ουτέ καν γαμήσι!
Έχει πεθάνει, δυστυχώς...

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
αφου σου βαρεσανε 40 μαλακιες για 2 χρονια, ερχεσαι εδω να κανεις τι? Να εμηνερωσεις? Και ειναι ενημερωση αυτη? Και τι μας λες τωρα? Σε πμ ενημερωση? Και να ανταλλαξεις τι? Μαλακια 2 ετων με τι? Αφου 2 χρονια μαλακια σου βαρουσαν ολες θα τις ξερεις εσυ τωρα... :jerking:

Χαχαχα...!!!

Δεν κατάλαβες τι έγραψε το βλήμα..

Με απο 40 συναντήσεις και 2 χρόνια ψάξιμο, βρήκε μια και του έπαιξε μαλάκια....!!!!

Μάλλον την αγάπησε, δεν θέλει να μοιραστεί και το όνομα αυτής, με τους υπόλοιπους..!!!!

:rockon:  :rockon:

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
Χαχαχα...!!!

Δεν κατάλαβες τι έγραψε το βλήμα..

Με απο 40 συναντήσεις και 2 χρόνια ψάξιμο, βρήκε μια και του έπαιξε μαλάκια....!!!!

Μάλλον την αγάπησε, δεν θέλει να μοιραστεί και το όνομα αυτής, με τους υπόλοιπους..!!!!

:rockon:   :rockon:
Θα μπορούσες να πεις αυτό που λες χωρίς να βρίσεις...
Επί της ουσίας τώρα: Δεν κατάλαβα τι ακριβώς ειρωνεύεσαι? από όσες σχετικές σελίδες του forum που έχω διαβάσει δεν έχω διαβάσει ούτε ένα όνομα μασαζογκόμενας από γραφείο παροχής κατ' οίκον από κανέναν, παρά μόνον ότι δεν γίνεται τίποτα εκεί και μόνο κάποια υπονοούμενα και... "πληροφορίες σε p.m. ...". Αν έχω αδικό να το κουβεντιάσουμε!

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
Τύπε μάλλον δε εχεις διαβάσει καλά.... ή οχι προσεκτικά.

Αλφαβητικά τα ονόματα ξεκινούν απο Αγνή και καταλήγουν στο Στεφάνια.

Ξαναδιάβασε.....

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
Τύπε μάλλον δε εχεις διαβάσει καλά.... ή οχι προσεκτικά.

Αλφαβητικά τα ονόματα ξεκινούν απο Αγνή και καταλήγουν στο Στεφάνια.

Ξαναδιάβασε.....
Η Αγνή ας πούμε που αναφέρεις δουλεύει για κάποιο απ' τα γνωστά γραφεία παροχής κατ' οίκον μασάζ, και αν ναι σε ποιό? Ομοίως και η Στεφανία.

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Φίλε μου είναι πασιφανές ότι στο τέλος θα προμοτάρεις συγκεκριμένη μασαζοκοπέλα, μην το πας μέσο Λαμίας. Μην μασάς και πέστο στα ίσα. Εδώ παλιά και έγκριτα μέλη το έχουν κάνει επάγγελμα.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Sexy Ted,  δηλαδη  αν καταλάβαμε καλά θες να σου πούμε μπράβο που μετά από περισσότερες απο  40 συνεδρίες και 2 χρόνια αναζήτησης βρήκες μια από αυτά τα "καθως πρέπει" γραφεία μασαζ για να σου την παίξει;
Με 60€ μέση τιμή μασαζ , έδωσες πάνω 2400€  :idiot: :idiot: :idiot: (60€ x 40 και βάλε συνεδρίες) για να σου παίξει φραπέ μια κοπελίτσα;;; Και παρεξηγιέσαι που σε βρίζουμε;;; :jerking:

Βγήκες να μας πεις τι;; Ότι είσαι μάγκας που την καταφερες ενώ εμείς που δεν έχουμε πάρει φραπέ από αυτά τα μαγαζιά είμαστε μαλάκες;;;

Κι εμείς αν σκάγαμε 2 χιλιάρικα θα πέρναμε φραπέ, αλλά προτιμάμε πιο σίγουρες και οικονομικές λύσεις.

Εδώ δεν κάνουμε κόντρες, ενημέρωση κάνουμε για την πιο VFM περίπτωση

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
Sexy Ted,  δηλαδη  αν καταλάβαμε καλά θες να σου πούμε μπράβο που μετά από περισσότερες απο  40 συνεδρίες και 2 χρόνια αναζήτησης βρήκες μια από αυτά τα "καθως πρέπει" γραφεία μασαζ για να σου την παίξει;
Με 60€ μέση τιμή μασαζ , έδωσες πάνω 2400€  :idiot: :idiot: :idiot: (60€ x 40 και βάλε συνεδρίες) για να σου παίξει φραπέ μια κοπελίτσα;;; Και παρεξηγιέσαι που σε βρίζουμε;;; :jerking:

Βγήκες να μας πεις τι;; Ότι είσαι μάγκας που την καταφερες ενώ εμείς που δεν έχουμε πάρει φραπέ από αυτά τα μαγαζιά είμαστε μαλάκες;;;

Κι εμείς αν σκάγαμε 2 χιλιάρικα θα πέρναμε φραπέ, αλλά προτιμάμε πιο σίγουρες και οικονομικές λύσεις.

Εδώ δεν κάνουμε κόντρες, ενημέρωση κάνουμε για την πιο VFM περίπτωση
Καλά εντάξει, ότι πεις!  :headbang:

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1
Φίλε μου είναι πασιφανές ότι στο τέλος θα προμοτάρεις συγκεκριμένη μασαζοκοπέλα, μην το πας μέσο Λαμίας. Μην μασάς και πέστο στα ίσα. Εδώ παλιά και έγκριτα μέλη το έχουν κάνει επάγγελμα.
Όχι φίλε μου, δεν έχω τέτοια πρόθεση, και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την χολή ορισμένων... Απλώς αντιλήφθηκα ότι το κάτι παραπάνω από γραφεία παροχής κατ οίκον μασάζ είναι κάτι πόλύ δύσκολο και θέλησα  να μοιραστώ το αντίθετο που πέτυχα ύστερα από μακρά αναζήτηση. Τώρα για ποιο λόγο έχουν γίνει τέτοια σχόλια ειλικρινά δεν καταλαβαίνω...
Κάποιος πριν είπε ότι στο φόρουμ υπάρχουν πληροφορίες για μασαζοκοπέλες που προσφέρουν και επιπλέον υπηρεσίες, και πως δεν έχω διαβάσει καλά. όμως εγώ αναφέρομαι σε κοπέλες από γραφεία παροχής μασάζ στο σπίτι που βλέπουμε φωτογραφίες των κοριτσιών κτλ, τύπου Athensmassage, harmony, yourmassage, elite massage, mymassage κτλ. Τον ρώτησα να μου πει τα γραφεία που εργάζονται οι 2 κοπέλες που ανέφερε, και δεν απάντησε ποτέ.
Αν τώρα όλοι αυτοί που ειρωνεύονται έχουν να μας διηγηθούν κάτι αντίστοιχο, με χαρά να τους διαβάσουμε. Πάντως όσο κι αν έχω ψάξει στο φόρουμ δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο κι ας λένε...

Σαδιστής69

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2016
Like
10
Πόντοι
0
Όχι φίλε μου, δεν έχω τέτοια πρόθεση, και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την χολή ορισμένων... Απλώς αντιλήφθηκα ότι το κάτι παραπάνω από γραφεία παροχής κατ οίκον μασάζ είναι κάτι πόλύ δύσκολο και θέλησα  να μοιραστώ το αντίθετο που πέτυχα ύστερα από μακρά αναζήτηση. Τώρα για ποιο λόγο έχουν γίνει τέτοια σχόλια ειλικρινά δεν καταλαβαίνω...
Κάποιος πριν είπε ότι στο φόρουμ υπάρχουν πληροφορίες για μασαζοκοπέλες που προσφέρουν και επιπλέον υπηρεσίες, και πως δεν έχω διαβάσει καλά. όμως εγώ αναφέρομαι σε κοπέλες από γραφεία παροχής μασάζ στο σπίτι που βλέπουμε φωτογραφίες των κοριτσιών κτλ, τύπου Athensmassage, harmony, yourmassage, elite massage, mymassage κτλ. Τον ρώτησα να μου πει τα γραφεία που εργάζονται οι 2 κοπέλες που ανέφερε, και δεν απάντησε ποτέ.
Αν τώρα όλοι αυτοί που ειρωνεύονται έχουν να μας διηγηθούν κάτι αντίστοιχο, με χαρά να τους διαβάσουμε. Πάντως όσο κι αν έχω ψάξει στο φόρουμ δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο κι ας λένε...
Μπράβο σου που κατάφερες να σου κανει φραπέ κοπέλα απο γραφείο παροχής μασάζ. Δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση

digit_ten

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
16
[size=18pt]Εδώ δεν κάνουμε κόντρες, ενημέρωση κάνουμε για την πιο VFM περίπτωση [/size]

Ας κρατήσουμε όλοι, αλλά και σε όλα τα νήματα, το σοφό που έγραψε ο συναγωνιστής, Terry Μeynolds

Τα υπόλοιπα είναι περιττά.......    :kneel:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Η Αγνή ας πούμε που αναφέρεις δουλεύει για κάποιο απ' τα γνωστά γραφεία παροχής κατ' οίκον μασάζ, και αν ναι σε ποιό? Ομοίως και η Στεφανία.

Όχι φίλε μου, δεν έχω τέτοια πρόθεση, και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την χολή ορισμένων... Απλώς αντιλήφθηκα ότι το κάτι παραπάνω από γραφεία παροχής κατ οίκον μασάζ είναι κάτι πόλύ δύσκολο και θέλησα  να μοιραστώ το αντίθετο που πέτυχα ύστερα από μακρά αναζήτηση. Τώρα για ποιο λόγο έχουν γίνει τέτοια σχόλια ειλικρινά δεν καταλαβαίνω...
Πρωτον! Δεν μοιραστηκες τπτ, απλα δεν σου εφτασαν τοσες μαλακιες που σου τρομπαραν, συνεχιζεις και εδω...

Δευτερον! Δεν εχεις διαβασει τπτ !! Αν εχεις αποριες για Στεφανια και Αγνη εδω μεσα που εχουμε γεμισει σελιδες απειρες με κριτικες και σχολια, τοτε καταλαβαινουμε!!

Αντε, καλη συνεχεια και αν βρεις και τπτ αλλο με σαντυγι, πες μας!

faros18

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Δυο φορές τελευταία που είχα έρθει στην Αθήνα είχα βρεθεί με Αγνή και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Τώρα που την ξαναπήρα τηλέφωνο (........95) μου βγαίνει κλειστό.
Τώρα, δεν έχει αρχίσει ακόμη την σεζόν? Άλλαξε τηλέφωνο? όποιος μπορεί να βοηθήσει είτε με νέο τηλέφωνο αν υπάρχει είτε με αντίστοιχη εναλλακτική θα ήμουν ευγνώμων! Ευχαριστώ

ermis1964

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
22
Like
244
Πόντοι
2.955
Πρωτον! Δεν μοιραστηκες τπτ, απλα δεν σου εφτασαν τοσες μαλακιες που σου τρομπαραν, συνεχιζεις και εδω...

Δευτερον! Δεν εχεις διαβασει τπτ !! Αν εχεις αποριες για Στεφανια και Αγνη εδω μεσα που εχουμε γεμισει σελιδες απειρες με κριτικες και σχολια, τοτε καταλαβαινουμε!!

:2funny: :2funny: :2funny:Ελιωσα  :2funny: :2funny: :2funny:Πάντα πληρωμένες απαντήσεις.

SEXY_TED

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
58
Πόντοι
1

Ξεκόλλα ρε μεγάλε... Μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις: σε ποιο γραφείο δουλεύουν οι Αγνή και Στεφανία? Εύκολη και σαφής ερώτηση προς έναν γκουρού του κατ' οίκον μασάζ όπως είσαι εσύ...
Περιμένω τα φώτα σου..!

Σαδιστής69

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2016
Like
10
Πόντοι
0
Ας κρατήσουμε όλοι, αλλά και σε όλα τα νήματα, το σοφό που έγραψε ο συναγωνιστής, Terry Μeynolds

Τα υπόλοιπα είναι περιττά.......     :kneel:
Εχεις δίκιο και συμφωνώ οτι τα είπε σταράτα και ολόσωστα, όπως παρα πολύ σωστα τοποθετήθηκε και ο Ζάντρεν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom