0=παιδια καλησπεριζω και παλι... θα κανω μια παρουσιαση που χρωσταω...λοιπον ασχολουμε με το κατ οικον αρκετο καιρο...τις περισσοτερες τις εχω δοκιμασει και συμφωνω με τις γενικοτερες κριτικες.,..η βικυ-στεφανια ειναι ενα καλο μασαζ με καλη περιποιηση δεν το συζυταμε.. εμφανιση οκ γεματη με περιεργο στομα-σωμα..!! δεν λεει πολλα... εγω εχω κρατησει επαφες με καποιες αγγελιες που εχουν κατεβει απο ΧΕ και αρκουμαι σ αυτες... αφου κατι νεο ειναι δυσκολο να βρεθει.. επισης μια απο massage4you εκανε παλιοτερα κατ οικον με
.. επισης δυο πιτσιρικια που εχουν χωρο καπου στον αγιο αντωνιο τα συναντουσα κατ οικον και ειναι πολυ αξιολογα..το ενα σταματησε το αλλο εχει χωρο αλλα εχω μονο ενα τηλ η αγγελια ανεβοκατεβαινει....αυτα τα ολιγα..!! δοκιμασα και μαρια αλβανιδα με πτυχια κτλ γιατι παρασυρθηκα ενω ειχα ξαναπαρει παλιοτερα (και μαυρισει) και την πατησα...!!
υγ. θυμαστε μια ρωσιδα ολγα ξανθια με βυζαρες παλια που εφερνε και κρεβατι μασαζ...!!αυτο πληροφοριακα για το ποσο καιρο ασχολουμαι περιπου... χαιρετισμους σε ολους...