απο οτι καταλαβα στα τελευταια μηνυματα μιλαμε για την ιδια..που κανει μονο μασαζ κ εχει 2-3 ονοματα. σε αυτην εδω αναφερομαι.
σωστα? η λετε για αλλη?
σωστα? η λετε για αλλη?
Στο παρελθον ειχα παρει τηλ λαδοκορη με μασαζ 50€,στην ερωτηση μου τι αλλο κανεις,απαντησε εχω πτυχιο φσθρτ κανω μονο μασαζ,κοριτσι μου της λεω 50€ δε παιρνει ο μασερ του κεντερη..δεν προκειται για νεα εισοδο απλως αλλαξε τηλεφωνο και ξαναμαναπλασσαρεται
η κυρα μαρια λοιπον ζηταει 60 ευρα για μασαζ με εκτονωση αυστηρα με το χερι
στην ερωτηση μου γιατι τοσα πολλα για μια ξερη μαλακια μου απαντησε οτι την προτιμουν
πολλοι γνωστοι αθλητες γιατι ειναι πολυ καλη σ αυτο που κανει
και εχει και πτυχιο και δεν ειναι πουτανα
απο οτι καταλαβα στα τελευταια μηνυματα μιλαμε για την ιδια..που κανει μονο μασαζ κ εχει 2-3 ονοματα. σε αυτην εδω αναφερομαι.
σωστα? η λετε για αλλη?
η αληθεια ειναι οτι εχει την μυγα...!! οποιος εχει την μυγα μυγιάζεται ! και εσυ εχεις αλογόμυγα
εδω το παρεκαμψε ομως και εκανε οτι δεν το ειδε...αν δεν κανω λαθος, εσυ ειχες πει στο θρεντ-amateur call girls- οτι δεν...βλεπεις το κακο να ειναι κανεις προμοτορας...κατα τυχη το συγκεκριμενο ποστ σβηστηκε ;) ;) ;) γιατι αφου δε ηταν υβριστικο?απλα την γνωμη σου ειχες πει ;)
ο kolpos εφαγε βεβαια το μπαν...
Βάλε το τηλ. της αγγελίας στην αναζήτηση του facebook για να δεις την αλήθεια....
Τοπος διατροφης...Απ οτι γραφει στο FB τόπος διαμονής Αθήνα...
εχεις ανοιξει το δικο σου προφιλ στο φεις? εκει βαζεις στην αναζητηση το τηλεφωνο..
το ίδιο και με μένα ,μιά βοήθεια,κάποιες φορές παλαιότερα μου έβγαζε!μπα,δε το χω...στο προφιλ μου ειμαι,βαζω πανω στην αναζητηση.νο ρισαλτς φαουντς λεει η μαλακια!!!
για πειτε ρε παιδια τη πατατα κανω,ετσι για να μαθαινουμε,οχι τιποτα αλλο.
εχω μαζεψει λεφτα απο τα καλανταΈχεις κάνει τόσα κασκαντεριλίκια σε αυτό θα κολλήσεις? Βέβαια είναι και το θεμα του κόστους !!
για τους νοτιους υπαρχει και η κυρα ελενη εκ ρωσιας
πιπαρει και δινει αιδοιο για 50 ευρα με μασαζ στο ενδιαμεσο
δεν ειναι καμια θεα
40χρ στρουμπουλη
Στο παρελθον ειχα παρει τηλ λαδοκορη με μασαζ 50€,στην ερωτηση μου τι αλλο κανεις,απαντησε εχω πτυχιο φσθρτ κανω μονο μασαζ,κοριτσι μου της λεω 50€ δε παιρνει ο μασερ του κεντερη..
για τους νοτιους υπαρχει και η κυρα ελενη εκ ρωσιας
πιπαρει και δινει αιδοιο για 50 ευρα με μασαζ στο ενδιαμεσο
δεν ειναι καμια θεα
40χρ στρουμπουλη
δεν προτιθεμαι να την συναντησωΕυχαριστουμε για το ιν φο φιλε
πε κ κατι παραπανω
εχει ριξει την τιμη στα 30 ευρα με την πιπα μεσα
Εχει μιλήσει κανείς για την εμφανισή της γιατι εχω χάσει επεισόδια..??εχει ριξει την τιμη στα 30 ευρα με την πιπα μεσα
ψιλορεταρει ομως
δεν προτιθεμαι να την συναντησω
ο σωματοτυπος της ειναι εκτος προδιαγραφων
και ειναι μακρια για μενα
οταν λες ρεταρει τι εννοεις ακριβως?εχει ριξει την τιμη στα 30 ευρα με την πιπα μεσα
ψιλορεταρει ομως
την εχει συναντηση κανεις ομως?απο εμφανηση τι λεειοταν λες ρεταρει τι εννοεις ακριβως?