Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Πολλα ερωτηματα
καμια απαντηση??

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Α οκ
νομιζα οτι την εχεις συναντησει
εχεια δει φωτο η αυτη περιεγραψε τον εαυατο της??
ε καλα κ γω μακρια μενω αλλα γουσταρω πορνοδρομολογια :hi:
εκεινη μου ειπε πως ειναι δεν εχω δει φωτο

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
κυριοι,τα εχουμε πει,και θα τα ξαναπουμε...ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ!!!!...αυτο μονο εχω να τονισω.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
τι να σου πω,παιχτη...αυτο που εγραψα τα λεει ολα.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Για πες μας και εμάς που λείπαμε
Φιλε τι να σου πει παραπανω καποιος? Βλεπεις facebook με ΟΧΙ φωτο ...κανεις search το τηλ. της και σου βγαζει αλλελιες με ψευτικες φωτο...μασαζ+πιπα με 30ευρω λεει, και το σκεφτεσαι? Παρε τηλ. και μιλα της να δουμε...

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
σε ολα συμφωνω εκτος απο το σχολιο για τους προμοτορες...αν εχουν να μοιραστουν κατι αξιολογο μαζι μας, εδω ειμαστε...δεν εχω θεμα με τους τυπους αυτους αρκει να ειναι σωστοι...Ομως με κατι αρχιδια μελη με μηδενικη συμμετοχη και αδειο φαλελο κριτικων και μηνυματων να κριτικαρουν γουστα δικα μου, οχι...ειναι λαθος....ειναι μαλακες ...και οι παρεξηγησεις με τους μαλακες παντα θα υπαρχουν....δουλεια μας ειναι να τους βγαζουμε στην επιφανεια και να παιρνουν το πουλο...

ΥΓ. Οι περισσοτεροι εδω μεσα μιλατε για προμοτορες...Αληθεια, ποιοι ειναι αυτοι? Γιατι δεν λετε? Εγω πιστευω πως εχετε μπερδευτει με την εννοια αυτη... Δαιμονοποιηση...
Υποθετικά....ας πουμε λοιπον οτι εγω πιστεύω ότι υπάρχουν προμότορες εδω μεσα και οτι πιστεύω οτι σπρώχνωνται συγκεκριμένες κοπέλες. Ειναι κακό να το πω? είμαι μαλάκας που το πιστέυω? δεν δίκαιούμε να το λέω? πρέπει να μπαναριστώ (οπως ο kolpos75) αν πω την γνώμη μου απλα?
Κάπου εδω εχω μπερδευτει....πιστευε και μην ερεύνα ειναι η φαση?

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Υποθετικά....ας πουμε λοιπον οτι εγω πιστεύω ότι υπάρχουν προμότορες εδω μεσα και οτι πιστεύω οτι σπρώχνωνται συγκεκριμένες κοπέλες. Ειναι κακό να το πω? είμαι μαλάκας που το πιστέυω? δεν δίκαιούμε να το λέω? πρέπει να μπαναριστώ (οπως ο kolpos75) αν πω την γνώμη μου απλα?
Κάπου εδω εχω μπερδευτει....πιστευε και μην ερεύνα ειναι η φαση?
Σωστος εισαι. Και βεβαια πρεπει να τα λες. Ομως θα πρεπει να εισαι σιγουρος πριν ονοματισεις καποιον οτιδηποτε...Ποσο μαλλον οτι καποιος "σπρωχνει" καταστασεις...Πιστευω οτι δεν ειναι καθολου σωστο να χαρακτηριζουμε άλλα μελη χωρις να τους ξερουμε. Οχι?

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
και να ρωτησω -αλλη μια φορα- zadren-εσυ δεν ειχες γραψει,οτι και να ειναι κανεις προμοτορας δεν βλεπεις το κακο????

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
και να ρωτησω -αλλη μια φορα- zadren-εσυ δεν ειχες γραψει,οτι και να ειναι κανεις προμοτορας δεν βλεπεις το κακο????
Γιατι να χαρακταρισεις καποιον κατι που δεν ειναι?

Κακο δεν ειναι ουτε και αν  εισαι αστροναυτης. Αλλα αν δεν εισαι? Γιατι να δεχτει καποιος το χαρακτηρισμο αυτο?

sonog

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2016
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Γιατι να χαρακταρισεις καποιον κατι που δεν ειναι?

Κακο δεν ειναι ουτε και αν  εισαι αστροναυτης. Αλλα αν δεν εισαι? Γιατι να δεχτει καποιος το χαρακτηρισμο αυτο?
ξαφνικα δεν κανεις γκεκγκε? δεν σε χαρακτηρισα...ρωτησα αν το ειπες? βγες και πες ναι το ειπα ή οχι δεν το ειπα,να ξερουμε τι λεμε εδω μεσα και να μην κρυβομαστε..

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
ξαφνικα δεν κανεις γκεκγκε? δεν σε χαρακτηρισα...ρωτησα αν το ειπες? βγες και πες ναι το ειπα ή οχι δεν το ειπα,να ξερουμε τι λεμε εδω μεσα και να μην κρυβομαστε..
ναι ρε sniper...Το ειπα...Χιλιες φορες το εχω πει...Οτιδηποτε αλλο θελεις να μου πεις περνα σε ΠΜ γιατι αυτα φιλαρακο δεν αφορουν το νημα..

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
ελα γειασου..το ειπες..αργησες να το παραδεχτεις βεβαια...και το χιλιες φορες ,πες το σε κανεναν αλλον...μια φορα το ειπες και εγινε σβησιμο επιλεκτικο...
και δεν το συνεχιζω αλλο εδω,μιας και δεν ειναι το...νημα να μην σπαμαρουμε κιολας...
θα ακολουθησει αλλου η συνεχεια ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom