You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
σαν πιωμενη μιλαγε στο τηλοταν λες ρεταρει τι εννοεις ακριβως?
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
εκεινη μου ειπε πως ειναι δεν εχω δει φωτοΑ οκ
νομιζα οτι την εχεις συναντησει
εχεια δει φωτο η αυτη περιεγραψε τον εαυατο της??
ε καλα κ γω μακρια μενω αλλα γουσταρω πορνοδρομολογια
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.095
- Πόντοι
- 736
τωρα μαλιστασαν πιωμενη μιλαγε στο τηλ
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
βρες την στο φβΕχει μιλήσει κανείς για την εμφανισή της γιατι εχω χάσει επεισόδια..??
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
εκεινη μου ειπε πως ειναι δεν εχω δει φωτο
Thanks φιλε
κυριοι,τα εχουμε πει,και θα τα ξαναπουμε...ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ!!!!...αυτο μονο εχω να τονισω.
Για πες μας και εμάς που λείπαμε
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Φιλε τι να σου πει παραπανω καποιος? Βλεπεις facebook με ΟΧΙ φωτο ...κανεις search το τηλ. της και σου βγαζει αλλελιες με ψευτικες φωτο...μασαζ+πιπα με 30ευρω λεει, και το σκεφτεσαι? Παρε τηλ. και μιλα της να δουμε...Για πες μας και εμάς που λείπαμε
Υποθετικά....ας πουμε λοιπον οτι εγω πιστεύω ότι υπάρχουν προμότορες εδω μεσα και οτι πιστεύω οτι σπρώχνωνται συγκεκριμένες κοπέλες. Ειναι κακό να το πω? είμαι μαλάκας που το πιστέυω? δεν δίκαιούμε να το λέω? πρέπει να μπαναριστώ (οπως ο kolpos75) αν πω την γνώμη μου απλα?σε ολα συμφωνω εκτος απο το σχολιο για τους προμοτορες...αν εχουν να μοιραστουν κατι αξιολογο μαζι μας, εδω ειμαστε...δεν εχω θεμα με τους τυπους αυτους αρκει να ειναι σωστοι...Ομως με κατι αρχιδια μελη με μηδενικη συμμετοχη και αδειο φαλελο κριτικων και μηνυματων να κριτικαρουν γουστα δικα μου, οχι...ειναι λαθος....ειναι μαλακες ...και οι παρεξηγησεις με τους μαλακες παντα θα υπαρχουν....δουλεια μας ειναι να τους βγαζουμε στην επιφανεια και να παιρνουν το πουλο...
ΥΓ. Οι περισσοτεροι εδω μεσα μιλατε για προμοτορες...Αληθεια, ποιοι ειναι αυτοι? Γιατι δεν λετε? Εγω πιστευω πως εχετε μπερδευτει με την εννοια αυτη... Δαιμονοποιηση...
Κάπου εδω εχω μπερδευτει....πιστευε και μην ερεύνα ειναι η φαση?
τι να σου πω,παιχτη...αυτο που εγραψα τα λεει ολα.
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Σωστος εισαι. Και βεβαια πρεπει να τα λες. Ομως θα πρεπει να εισαι σιγουρος πριν ονοματισεις καποιον οτιδηποτε...Ποσο μαλλον οτι καποιος "σπρωχνει" καταστασεις...Πιστευω οτι δεν ειναι καθολου σωστο να χαρακτηριζουμε άλλα μελη χωρις να τους ξερουμε. Οχι?Υποθετικά....ας πουμε λοιπον οτι εγω πιστεύω ότι υπάρχουν προμότορες εδω μεσα και οτι πιστεύω οτι σπρώχνωνται συγκεκριμένες κοπέλες. Ειναι κακό να το πω? είμαι μαλάκας που το πιστέυω? δεν δίκαιούμε να το λέω? πρέπει να μπαναριστώ (οπως ο kolpos75) αν πω την γνώμη μου απλα?
Κάπου εδω εχω μπερδευτει....πιστευε και μην ερεύνα ειναι η φαση?
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
και να ρωτησω -αλλη μια φορα- zadren-εσυ δεν ειχες γραψει,οτι και να ειναι κανεις προμοτορας δεν βλεπεις το κακο????
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Γιατι να χαρακταρισεις καποιον κατι που δεν ειναι?και να ρωτησω -αλλη μια φορα- zadren-εσυ δεν ειχες γραψει,οτι και να ειναι κανεις προμοτορας δεν βλεπεις το κακο????
Κακο δεν ειναι ουτε και αν εισαι αστροναυτης. Αλλα αν δεν εισαι? Γιατι να δεχτει καποιος το χαρακτηρισμο αυτο?
sonog
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Ακριβής και περιεκτικός...για τους νοτιους υπαρχει και η κυρα ελενη εκ ρωσιας
πιπαρει και δινει αιδοιο για 50 ευρα με μασαζ στο ενδιαμεσο
δεν ειναι καμια θεα
40χρ στρουμπουλη
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
ξαφνικα δεν κανεις γκεκγκε? δεν σε χαρακτηρισα...ρωτησα αν το ειπες? βγες και πες ναι το ειπα ή οχι δεν το ειπα,να ξερουμε τι λεμε εδω μεσα και να μην κρυβομαστε..Γιατι να χαρακταρισεις καποιον κατι που δεν ειναι?
Κακο δεν ειναι ουτε και αν εισαι αστροναυτης. Αλλα αν δεν εισαι? Γιατι να δεχτει καποιος το χαρακτηρισμο αυτο?
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
ναι ρε sniper...Το ειπα...Χιλιες φορες το εχω πει...Οτιδηποτε αλλο θελεις να μου πεις περνα σε ΠΜ γιατι αυτα φιλαρακο δεν αφορουν το νημα..ξαφνικα δεν κανεις γκεκγκε? δεν σε χαρακτηρισα...ρωτησα αν το ειπες? βγες και πες ναι το ειπα ή οχι δεν το ειπα,να ξερουμε τι λεμε εδω μεσα και να μην κρυβομαστε..
ναι ρε sniper...Το ειπα...Χιλιες φορες το εχω πει...Οτιδηποτε αλλο θελεις να μου πεις περνα σε ΠΜ γιατι αυτα φιλαρακο δεν αφορουν το νημα..
Πολύ σωστά.
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
ελα γειασου..το ειπες..αργησες να το παραδεχτεις βεβαια...και το χιλιες φορες ,πες το σε κανεναν αλλον...μια φορα το ειπες και εγινε σβησιμο επιλεκτικο...
και δεν το συνεχιζω αλλο εδω,μιας και δεν ειναι το...νημα να μην σπαμαρουμε κιολας...
θα ακολουθησει αλλου η συνεχεια ;) ;) ;)
και δεν το συνεχιζω αλλο εδω,μιας και δεν ειναι το...νημα να μην σπαμαρουμε κιολας...
θα ακολουθησει αλλου η συνεχεια ;) ;) ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις