να σου πω κατι. με μενα τη βρισκεις?εχω μερες να μπω στο σαιτ και με το που μπηκα να χαλαρωσω λιγο,<<φορτωσα>> εξ αιτιας σου.δεν ξερω λοιπον ποιο εξυπνοπουλι σου σφυριξε οτι γινεται εδω περα,αλλα δε σου τα ειπε καλα. ακου λοιπον και τα δικα μου και μαθε τα καλυτερα.
κατ αρχην πρωτοεγραψε για σενα εδω αλλος συναγωνιστης και οπως ειπα,απο εκει πηρα το τηλ,απο την αγγελια που ειχες στη χρυση ευκαιρια και που τωρα εχει κατεβει.ιδου λοιπον
και αυτος λοιπον οπως κι εγω μιλησαμε αοριστα για οδο,ονομα κλπ παπαριες που λες.αυτος μαλιστα το προσδιορισε καπως ακριβεστερα απο μενα,εκανε λαθος στο ονομα μονο.(αν ειναι και το ΕΙΡΗΝΗ το ονομα σου).
αυτος που μιλησε επ ακριβως για τα προσωπικα δεδομενα που λες και μας εχεις ζαλισει τον ερωτα ειναι παλι αλλος
κι εδω παραθετω τα ποσταρισματα του.
αρα και παλι οι παπαριες που μου λες οτι τις εκανα εγω,παλι αποδεικνυονται φουμαρα.
τωρα για τα προσωπικα στοιχεια που λες και παλι,εχω να σου πω οτι αν σε ενδιεφερε τοοοσο πολυ οσο λες,δε νομιζω να ανοιγες λογαριασμο σε σαιτ για πουτανες για να διαφημιστεις μονη σου και δε θα εβαζες μονη σου το τηλ σου φορα-παρτιδα μεχρι χθες(γιατι μεχρι χθες το ειχες και φαινοταν,σημερα το εβαλες μονο με λινκ στο προφιλ σου εσωτερικα).αρα παλι μονη σου αυτοδιαψευδεσαι.αποφασισε τελικα τι θες και τι δε θες να κανεις εδω.
και τελος για την κριτικη που σου εκανα για το β μερος της συνεδριας.ναι ησουν μετρια για καποιο λογο,εχεις περιθωρια βελτιωσης αν θελεις και ναι ειναι και θεμα γουστου,αλλα και παλι δεν ειναι μονο δικου μου αλλα κι αλλου συναγωνιστη.
αρα να που υπαρχει κι αλλος με τα ιδια γουστα με μενα και δεν ξερω αν ειναι κι αλλοι και δε τα γραφουν απλα εδω για να ενημερωθουν οι υπολοιποι.
τωρα σαν επιλογος γιατι παραηταν κουραστικο ολο αυτο. αν θες να κανεις μονο μασαζ που εκει πραγματικα εισαι καλη με γεια σου με χαρα σου.υπαρχει πληθος κοσμου που θελει μονο αυτο. αν θες να προσφερεις κι αλλα περα απο το μασαζ(φραπε-σεξ κλπ)υπαρχει πληθος κοσμου που ενδιαφερεται και για αυτο.εδω θες λιγη βελτιωση(αν θες παντα) και θα πρεπει να δεχεσαι και την οποια κριτικη ,καλη ή κακη σου γινεται.καλως ηρθες στο σαιτ λοιπον κι απο μενα.