slk 55
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 196
- Πόντοι
- 2.007
ναι ότι τρίζει την οπισθεν.
γνωριζει κατι κανεις>?
ναι ότι τρίζει την οπισθεν.
γνωριζει κατι κανεις>?
Λάθος θρεντ!!! Τράβελος!!!
γνωριζει κατι κανεις>?
Επίσκεψη χθες βράδυ απο τη Στεφανία. (Είδα οτι κάποιοι την ξέρουν και Βίκυ, όπως τη λένε τέλος πάντων). Είναι κορίτσι ευγενικό πολύ στο τηλέφωνο, αλλά και πολυάσχολο. Μετά απο 2-3 προσπάθειες τα καταφέραμε και βρεθήκαμε. Είναι μάλλον αδιάφορη εμφανισιακά για τα γούστα μου. Τσουπωτή γκόμενα και ψιλοκοντούλα, αλλά πολύ γλυκομίλητη. Ξεκίνησε μασαζ με καλή διάθεση και δύναμη, αλλά όσο περνούσε η ώρα χαλάρωνε η φάση. Άρχισε και τα τυχαία αγγίγματα στα επίμαχα σημεία, οπότε το μασαζ ήρθε σε δεύτερη μοίρα αυτόματα. Της πέταξα έξω τα βυζάκια (καλό μέγεθος, αλλά δουλεμένα για την ηλίκια της) και ξεκίνησε ενα ωραίο πουτσομασαζ με το ενα χέρι και με το άλλο περιποίηση στην ευρύτερη περίοχη. Η μαλακία της είναι πραγματικά καλή, το έχει σε αυτό το κομμάτι πολύ, οπότε όσες προσπάθειες να κρατηθω για περαιτέρω φάση πήγαν στο βρόντο. Η φάση κράτησε μιάμιση ώρα γιατί ήθελα να δω πως θα το παει απο μόνη της. Θα μπορούσα να το έχω επισπεύσει, αλλά δεν ήθελα πρώτη φορά. Κόστος 40€, της έδωσα 50€ γιατί με έπιασαν τα largilikia μου... P.S. Ευχαριστώ τους συναγωνιστές για τις πολύτιμες πληροφορίες. Θα προσπαθήσω να γράφω κι εγώ περισσότερο, αλλά γίνονται καταδρομικά οι φάσεις και δεν υπάρχει χρόνος...
λιγα μονο..ετη φωτωςΚαλησπέρα, τι εστί Στεφανία?
Νομίζω εχω μείνει λίγο πίσω....
Mε 30€ για μια ωρα μασαζ και παραδοσιακο φραπε,την βλεπεις σε ζωντανη μεταδοση..Καλησπέρα, τι εστί Στεφανία?
Νομίζω εχω μείνει λίγο πίσω....
Επίσκεψη χθες βράδυ απο τη Στεφανία. (Είδα οτι κάποιοι την ξέρουν και Βίκυ, όπως τη λένε τέλος πάντων). Είναι κορίτσι ευγενικό πολύ στο τηλέφωνο, αλλά και πολυάσχολο. Μετά απο 2-3 προσπάθειες τα καταφέραμε και βρεθήκαμε. Είναι μάλλον αδιάφορη εμφανισιακά για τα γούστα μου. Τσουπωτή γκόμενα και ψιλοκοντούλα, αλλά πολύ γλυκομίλητη. Ξεκίνησε μασαζ με καλή διάθεση και δύναμη, αλλά όσο περνούσε η ώρα χαλάρωνε η φάση. Άρχισε και τα τυχαία αγγίγματα στα επίμαχα σημεία, οπότε το μασαζ ήρθε σε δεύτερη μοίρα αυτόματα. Της πέταξα έξω τα βυζάκια (καλό μέγεθος, αλλά δουλεμένα για την ηλίκια της) και ξεκίνησε ενα ωραίο πουτσομασαζ με το ενα χέρι και με το άλλο περιποίηση στην ευρύτερη περίοχη. Η μαλακία της είναι πραγματικά καλή, το έχει σε αυτό το κομμάτι πολύ, οπότε όσες προσπάθειες να κρατηθω για περαιτέρω φάση πήγαν στο βρόντο. Η φάση κράτησε μιάμιση ώρα γιατί ήθελα να δω πως θα το παει απο μόνη της. Θα μπορούσα να το έχω επισπεύσει, αλλά δεν ήθελα πρώτη φορά. Κόστος 40€, της έδωσα 50€ γιατί με έπιασαν τα largilikia μου... P.S. Ευχαριστώ τους συναγωνιστές για τις πολύτιμες πληροφορίες. Θα προσπαθήσω να γράφω κι εγώ περισσότερο, αλλά γίνονται καταδρομικά οι φάσεις και δεν υπάρχει χρόνος...
σωστοτατος μη κινδυνευσει το σαιταπαγορεύονται δημοσιεύσεις προφιλ από το facebook
γνωριζει κανεις τιποτα;ψηνομαι για γκρευς αςστειλετε πμ αν ειναι κατι τολμηρο
Mε 30€ για μια ωρα μασαζ και παραδοσιακο φραπε,την βλεπεις σε ζωντανη μεταδοση..
μου στελνεις σε παρακλώ το τηλεφωνο της πειραιώτισσας με pm?οπου... βαζεις kanesex το τηλ μου το εστειλε η ιδια μεσω μειλ
γνωριζει κανεις τιποτα;ψηνομαι για γκρευς αςστειλετε πμ αν ειναι κατι τολμηρο
Γουσταρεις μιλφοκατασταση τυπε μου! Δικος μου εισαι Δυστυχως ειναι μονο μασαζ.
okμου στελνεις σε παρακλώ το τηλεφωνο της πειραιώτισσας με pm?
Για ενημέρωση προς τους συναγωνιστες
Επίσκεψη στο . Διαμέρισμα μασατζίδικο στην Ανω Κυψελη. Στου διαόλου την μάνα δηλαδή. Η τύπισσα γύρω στα 50. Από σύνολο εντελώς αδιάφορη. Από μασάζ επίσης. Πολύ θεωρία και απο πράξη τίποτα. Κλαίω τα λεφτά μου δηλαδή το 30αρι. Για μια ώρα. Απλά μακρία. Είναι στα απόλυτα ΔΕΝ.
Μονο μασαζ ειναι?
Kαι όμως κάποια απο αυτές πριν κάνα χρόνο δούλευε ''φούλ'' σε ελαιοτριβείο του κέντρου!εχει αναφερθει παλια νομιζω
μονο μασαζ επαγγελματικο
Kαι όμως κάποια απο αυτές πριν κάνα χρόνο δούλευε ''φούλ'' σε ελαιοτριβείο του κέντρου!