old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
Ελληνίδα είναι και απ'ότι μου είχε πει ο φίλος δεν κώλωνε πουθενά, αλλά πολλά τα κιλά Jimy...ελληνιδα ειναι?
τουλαχιστον λεει απο σερβις?
Ελληνίδα είναι και απ'ότι μου είχε πει ο φίλος δεν κώλωνε πουθενά, αλλά πολλά τα κιλά Jimy...ελληνιδα ειναι?
τουλαχιστον λεει απο σερβις?
Ελληνίδα είναι και απ'ότι μου είχε πει ο φίλος δεν κώλωνε πουθενά, αλλά πολλά τα κιλά Jimy...
Ελληνίδα είναι και απ'ότι μου είχε πει ο φίλος δεν κώλωνε πουθενά, αλλά πολλά τα κιλά Jimy...
Στα αστεράκι βάζεις κανεσεξ στα αγγλικά.Η πειραιώτισσα εχει μέιλ,στέλνεις εκεί καί σού δίνει τηλέφωνο.Αδερφέ που μπορούμε να βρούμε τηλ για την Πειραιώτισσα. Οπου ****** τι βάζεις?
Στα αστεράκι βάζεις κανεσεξ στα αγγλικά.Η πειραιώτισσα εχει μέιλ,στέλνεις εκεί καί σού δίνει τηλέφωνο.
Παίξε μπάλα...ε οκ
ειπαμε συλλεκτης εμπειριων
Δεν έχω ιδέα για τις photos και δεν την συνάντησα εγώ για να έχω εικόνα ούτε του τότε ούτε του τώρα.στα προσεχως
οι φωτο ειναι προσφατες
οπου... βαζεις kanesex το τηλ μου το εστειλε η ιδια μεσω μειλΑδερφέ που μπορούμε να βρούμε τηλ για την Πειραιώτισσα. Οπου ****** τι βάζεις?
Τό τηλέφωνο πού δίνει αντιστοιχεί σέ κέντρο χαλάρωσης στόν Πειραιά.Πρός τούς διαχειριστές.Επιτρέπεται νά βαλω τήν ιστοσελίδα?
ναι...αλλα αυτο που εδωσα εχει μια διαφορα...ειναι δοκιμασμενο...αλλιως δεν θα στο εστελνα...απο γραφειο δεν ξερω κατι και ετσι ειπα να βοηθησω οσο μπορω...μαγκες οποιος εχει κανα στανταρ απο γραφειο ας στειλει πμ προσοχη σε αγγελιες απο χρυση ευκαιρια
Αυτή παει μαζι με την Χριστίνα?
με πμναι...αλλα αυτο που εδωσα εχει μια διαφορα...ειναι δοκιμασμενο...αλλιως δεν θα στο εστελνα...απο γραφειο δεν ξερω κατι και ετσι ειπα να βοηθησω οσο μπορω...