zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
για σενα εχω κατι αλλο ρε...δωσε λινκ τηλ e mail οτι να ναι
για σενα εχω κατι αλλο ρε...δωσε λινκ τηλ e mail οτι να ναι
για σενα εχω κατι αλλο ρε...
Χριστινα ρε...Δεν την ξερεις????εσυ κ οι φιλες σου θα μου τα φατε ολα
Μα τά είπε όλα ο συμφορουμίτης zadren.Εχω δοκιμάσει τήν κυρά-Τίνα καί εχω γραψει αυτά "Συνάντηση σήμερα μέ τήν "κυρά Τίνα" πού λέει καί ο συναγωνιστής gari.Η κυρία είναι όπως τήν περιγράφει ο συναγωνιστής gari.Ξανθιά μέ μέτριο πρόσωπο,στήθος Νο 1,5 μέ ωραία ρόγα καί θηλή,πεταχτό κωλαράκι καί κοιλίτσα πού αχνοφαίνεται σημάδι καισαρικής.Είναι ευχάριστη καί γαμεύσιμη η κυρία.Τώρα γιά τό εκ Καλαμάτας πού λέει,θά διαφωνήσω.Εκτός καί άν υπάρχει Καλαμάτα στίς όμορες βαλκανικές χώρες.Στά τού αγώνα τώρα.Στοματικό μέ καλό γλύψιμο παντού καί σέξ γιά αρχή,συνέχεια μέ μασάζ καί επίλογος μέ σέξ.Τό μασάζ πού κάνει είναι κάτι μεταξύ πιέσεων-τριψίματος-μασάζ,αλλά είναι ευχάριστο.Στό σέξ η κυρία δίνεται μέ κάβλα.Κόστος 50 ευρώ χωρίς νά είναι μέ τό ρολόϊ στό χέρι."Αντε για ξεκινατε , για ριχτε ινφος , αντε βρε Ερμη , μην τα βγαζουμε με το τσιγκελι , δοκιμασες την νεαρα 32αρα , ειναι καλη στο μασσαζ ?? Στο δευτερο μερος εψησε μπριζολα ?? , η εμεινε μονο σε φραπε ??? Αιντε μην τα βγαζουμε με το τσιγκελι ;) ;) ;)
Χριστινα ρε...Δεν την ξερεις????
Εσυ με ειχες βοηθησει τοτε...να το ξερουν ολοι ;)Μα τά είπε όλα ο συμφορουμίτης zadren.Εχω δοκιμάσει τήν κυρά-Τίνα καί εχω γραψει αυτά "Συνάντηση σήμερα μέ τήν "κυρά Τίνα" πού λέει καί ο συναγωνιστής gari.Η κυρία είναι όπως τήν περιγράφει ο συναγωνιστής gari.Ξανθιά μέ μέτριο πρόσωπο,στήθος Νο 1,5 μέ ωραία ρόγα καί θηλή,πεταχτό κωλαράκι καί κοιλίτσα πού αχνοφαίνεται σημάδι καισαρικής.Είναι ευχάριστη καί γαμεύσιμη η κυρία.Τώρα γιά τό εκ Καλαμάτας πού λέει,θά διαφωνήσω.Εκτός καί άν υπάρχει Καλαμάτα στίς όμορες βαλκανικές χώρες.Στά τού αγώνα τώρα.Στοματικό μέ καλό γλύψιμο παντού καί σέξ γιά αρχή,συνέχεια μέ μασάζ καί επίλογος μέ σέξ.Τό μασάζ πού κάνει είναι κάτι μεταξύ πιέσεων-τριψίματος-μασάζ,αλλά είναι ευχάριστο.Στό σέξ η κυρία δίνεται μέ κάβλα.Κόστος 50 ευρώ χωρίς νά είναι μέ τό ρολόϊ στό χέρι."
Δε μασας βλεπω..οχι
αμαν γουσταρω χοντρουλα
για λεγε για λεγε
Zadren το εχω πει και θα το ξαναχιλιοπω και θα το λεω να το ακουν και οι νεοτεροι !!!! Zadren = Wikipidia τελος , Αλλο ενα standing ovation οπως λενε κι οι Αγγλοι σε ZadΤι τσιγκελι ρε? Ολα στα ειπα!! Ποιο φραπε ρε? Θα πηγαινα για φραπε μονο?
οχι
αμαν γουσταρω χοντρουλα
για λεγε για λεγε
Δε μασας βλεπω..
Ο συναγωνιοστής gari βοήθησε εμένα.Μέ εχεις βοηθήσει καί εσύ πολλάκις .Γιά αυτό είμαστε εδώ μέσα.Νά βοηθά ό ένας τόν άλλον καί όχι νά σφαζόμαστε.Εσυ με ειχες βοηθησει τοτε...να το ξερουν ολοι ;)
Καλα, εσυ με το γαμησι που εριξες προχτες απορω πως μπορεις και πληκτρολογεις ;)Δε μασας βλεπω..
Καλα, εσυ με το γαμησι που εριξες προχτες απορω πως μπορεις και πληκτρολογεις ;)
Zadren το εχω πει και θα το ξαναχιλιοπω και θα το λεω να το ακουν και οι νεοτεροι !!!! Zadren = Wikipidia τελος , Αλλο ενα standing ovation οπως λενε κι οι Αγγλοι σε Zad
80 θελει η καθηγητρια???????????
Σε ευχαριστω φιλε...Ο συναγωνιοστής gari βοήθησε εμένα.Μέ εχεις βοηθήσει καί εσύ πολλάκις .Γιά αυτό είμαστε εδώ μέσα.Νά βοηθά ό ένας τόν άλλον καί όχι νά σφαζόμαστε.