αν εισαι η φιλη μου η στελλα, τοτε καλως ορισες...
ευχαριστω)))))))
Στελλα απο Αιγαλεω)))) χαιρετω)))) δεν θα σας ενοχλησω))))
Καλησπερα στελλα
ειμαι ο jimy.
Εχουμε βρεθει
συναντηση με "δρακουμελ".
δεν εχω να προσθεσω τιποτα περισσοτερο απο οσους την εχουν δοκιμασει
συγκεκριμενα, μια γυναικα 40-45 νομιζω, γεματη σωματικως με 3,5-4 στηθος ωραιο.
τα γνωστα, κασετοφωνα και θαλασσουλες και αμουδιες.
πιο πολυ χαδια παρα μασαζ τα οποια ομως γινονται με αισθησιακο τροπο ικανα να σε ερεθισουν.
στο δευτερο μερος σεξουαλικη επαφη χωρις ιδιαιτερη ενταση.
σιγουρα δεν θα ξαναδοκιμαζα
μονο για οποιον θελει μια "σκληροπυρηνικη" εμπειρια
Υ.Γ. ευχαριστω "συναγωνιστη" για το τηλεφωνο
2 πραγματα...
1. Αφαιρεθηκε φωτο απο Facebook. Και καλως εγινε αυτο. Η Στεφανια (τεσπα οπως και να την λενε) δεν πιστευω να εχει κανενα profil στο Facebook που να λεει οτι ειναι λαδοκόρη. Ουτε αν ζυμωνει μπιφτεκια και κανει κοτολετες. Αλλα ουτε οτι σπουδαζει στην Πιπαντειο μεταπτυχιακα. Αρα γιατι η φωτο της ρε φιλε εδω μεσα? Ποιος ο λογος? Μην ξεχναμε οτι στο νημα του Facebook ετσι εγινε. Οποια καριολα φορουσε μπικινι την βγαζαμε και ρωτουσαμε για λεπτομερειες προγραμματος και γαμηστρο. Και ειδαμε τι εγινε. Χασαμε και καποιες καλες πληροφοριες απο το νημα αυτο. Ας μην εχει την ιδια τυχη και το νημα του μασαζ κατ'οικον. Αν εχει η αγγελια φωτο, θα την δουμε απο εκει. Απλα ριξτε το λινκ.
2. Ειχαμε παλι φασαριες σε χοτελι του κεντρου. Παπαρας απο εδω με μεγαλη καθηστεριά στο μυαλο και βιδα λασκα εντελως, με το που μπηκε μεσα στο δωματιο η κοπελα αρχισε τα παιχνιδια ταλιμπαν-τζιχαντ! (λεπτομερειες δε λεω-σορρυ αλλα σεβομαι την επιθυμια της κοπελας) Ρε παπαρα καραγιοζη , μπηχτη της μπανιερας τι εκανες? Δλδ νομιζες οτι δεν θα το μαθαιναμε? Ολα ρε παπαρα τα μαθαινουμε εδω μεσα. Απλα δε μιλαμε. Και για αυτο μας τα λενε. Αλλα στην περιπτωση σου πρεπει και να τα μιλαμε. Λοιπον παπαρακο, επικοινωνησα με το χοτελι και ακου να σου πω κατι που δεν το ξερεις λογω χαμηλου ΙQ που εχεις. Αν η κοπελα καταφερει και το ξεπερασει και δεχτει την προταση καποιου επαγγελματια απο το χωρο (μπου χαχα-καταλαβες ετσι?) τοτε ανοιγουν οι καμερες εισοδου και με το που κουνησει το κεφαλι της "ναι" τη γαμησες. Καταλαβαινεις τι εννοω ετσι? Σε περιμενει μεγαλο fisting καριολη...
Αυτα, για να τα διαβαζουν και καποιοι αλλοι απο εδω μεσα που δεν ξερουν τι παει να πει σεβασμος προς τις κοπελες του δασους...
Ποια ειναι αυτη παλι? Και αφου εχει προηγουμενες αναφορες γιατι τις θελουμε τις καινουργιες. Το ιδιο συμβαινει και με πολλες αλλες. Οπως για παραδειγμα Ρενα Κατερινα Μαιρη Εβελινα κλπ...Και να πουμε και την αληθεια μεταξυ μας, ποιος ανταγωνισμος? Δεν υπαρχει κατι το αξιολογο μεχρι στιγμης τουλαχιστον...Παρατηρώ εδώ και καιρό μια πλήρη σιωπή για την περίφημη "Θεία Όλγα"... Αποχώρησε από το άθλημα ή την έσβησε ο ανταγωνισμός?
1. Πες οτι εχεις ανεβασει αγγελια στα "ΝΕΑ" η καπου αλλου για φυσικοθεραπευτης. Δεν εχεις ανεβασει φωτο γιατι αυτο που πουλας δεν εχει να κανει τπτ με την εμφανιση. Αρα πουλας service. Και μεσα σε ενα ωραιο φορουμ υγειας καποιος που σε εχει δει και ξερει και το λινκ του facebook του δικου σου, ανεβαζει ξαφνικα τη φωτο σου. ΕΣΥ πως θα αισθανθεις? Θα σου αρεσε? Ετσι ακριβως λοιπον συμβαινει και με τη συγκεκριμενη τριψού...Βαζει αγγελια για μασαζ. Δεν διαφημιζει ουτε τα τσιμπουκια της αλλα ουτε και το σεξοπρογραμμα της...Λεει οτι κανει μασαζ. Και μονο αυτο. Τα αλλα δεν μας ενδιαφερουν αφου η ιδια λειτουργει ετσι. Το σεβομαστε και παμε παρακατω. Και 2 λογια ακομα για την εμφανιση...Διαβαζεις σχολια και κριτικες. Ξερεις πανω κατω τι παιζει με την συγκεκριμενη. Δυο πραγματα κανεις. Ή πας και βλεπεις απο μονος σου, ή καθεσαι και διαβαζεις και δεν πας. Ειναι πολυ απλο. Θα σε συμβουλευα σε τετοιες περιπτωσεις να εμπιστευεσαι τον εαυτο σου και κανεναν αλλο. Να δεις λοιπον την Στεφανια απο μονος σου και λες και σε εμας τις εντυπωσεις σου...Αν και καιρο μελος και προσφατα αρχισα να γραφω θεωρω ατυχες το να σβυνονται φωτος απο τετοια νηματα...
Δλδ γιατι να εμπιστευεται καποιος τι του λεει καποια στο τηλεφωνο πχ και να μην εχει και μια εικονα αν γινεται ? (Εστω με το προσωπο σβυσμενο ωστε να μην εχουμε θεματα προσωπικων δεδομενων).
Δεν ξερω αν αναφερεστε ολοι στην Στεφανια που καποιοι την επερναν και ελεγε πως ειναι πολυ ομορφη ενω αποτι διαβαζω δεν ισχυει κατι τετοιο αλλα αν ναι δεν νομιζω πως μια φωτο θα εκανε κακο. Αν μη τι αλλο θα "προστατευε" τα μελη απο τα "ψεματα" της εν λογο κοπελας (γιατι να πρεπει να παει ο αλλος εκει και αν ξενερωσει με την εμφανιση της να μην κανει τπτ? Εγω ΑΝ ποτε πηγαινα σε καποια τετοια κοπελα ναι δεν θα ηθελα να με δουλεψει πχ).
Δεν ξερω ποσοι απο εδω και αν εχετε "μετοχες" στις εν λογο κυριες οι ποσοι τις "επισκεπτεστε" σε τακτα χρονικα διαστηματα και αρα δεν θελετε να ειπωθει κατι κακο για εκεινες αλλα νομιζω πως το καθε φορουμ πρεπει να διαλεγει μεταξυ του να προστατευει τα μελη του η τους σπονσορες του (στο εξωτερικο η πλειοψηφια προστατευει τα μελη, στο Ελλαντα ομως ενταξει δεν ξερω αν μπορω να περιμενω την ιδια μεταχειριση/σταση οπως φορα του εξωτερικου).
Αποψη μου παντα.
1. ....
2.Μετοχες δεν υπαρχουν, ξεχνα κατι τετοιο. Ο καθενας λεει αφοβα αυτο που ξερει η κατα πολλες περιπτωσεις αυτο που δεν ξερει και απλα εχει ακουσει...Εδω δεν υπαρχει προστασια σε κοπελες. Ισως καποιες προτιμησεις αλλα οχι κατι το οποιο εννοεις εσυ. Αντιθετως εχουμε δωσει απλοχερα την προστασια μας μεσω της βοηθειας σε μελη. Παλαια και νεα. Παντα προσπαθουμε να ριχνουμε ολες τις αποψεις στο τραπεζι και να δουλευει η ανταλλαγη πληροφοριων. Για αυτο λεω συνεχεια στους φιλους εδω να κανουμε τα παντα για την πληροφορηση. Απο το πιο απλο στο πιο συνθετο. Και στο τελος κερδισμενοι βγαινουμε μονο εμεις. Εκτος απο extreme περιπτωσεις... Και παλι ομως ...
Καλη συνεχεια φιλε μου...
Αν και καιρο μελος και προσφατα αρχισα να γραφω θεωρω ατυχες το να σβυνονται φωτος απο τετοια νηματα...
Δλδ γιατι να εμπιστευεται ...
αφιξη κατα της 13:20 οπως τα λεει ο φιλος σε εμφανιση ειναι η 2η φορα που παω δεν τα εκλαψα τα 30 ευρω μαζαζακι στο μεσο ορο θα ελεγα ευχαριστος χαρακτηρας, φραπεδια στο τελος.το μεγα θεμα εινε πως θα της παρω τα τηλ απο 2 φιλες της μια ελληνιδα και μια βουλγαρα που βαζουν και αυτες αγγελιες στη χε
Επίσκεψη στην εν λόγω κορασίδα. Βουλγάρα ετών 50 περίπου. Κοντή με μεγάλο κώλο και μικρό βυζί. Οτι συχαίνομαι δηλαδή. Τουλάχιστον ευχάριστος τύπος και χαμογελαστή. Η συνεδρία έλαβε χώρα στο σπίτι της κάπου στην Μιχαήλ Βόδα. Ο χώρος καθαρός με μπάνιο αλλά το δωμάτιο χωρίς air condition. Ψιλοδροσιά δηλαδή. Το μασάζ εκτελείται στο κρεβάτι (το διπλό) στρωμένο με σεντόνι. Καθαρό μπορώ να πω. Η τύπισσα ήρθε φορώντας στριγκ και σουτιέν μόνο. Λόγω της παραπάνω περιγραφής καμία αντίδραση από μέρους μου. Μασάζ μπρούμητα γυμνός και χωρίς πετσέτα. Ευχάριστη έκπληξη ήταν το μασάζ , όπου μπορώ να πω ότι είναι αξιόλογο. Αφού πέρασε σχεδόν μία ώρα μπρούμητα, άρχισε το μασάζ στα επίμαχα σημεία, ανάμεσα στα πόδια με πολύ λάδι και καλό τρίψιμο. Γυρνώντας αναγκαστικά μπροστά έπεσε φραπές όπου τον δέκτηκε παντού..βυζιά μούτρα μαλλιά όπου βρήκα έριξα. Εν ολίγοις συναγωνιστές τα 30 ευρώπουλα δεν τα έκλαψα αλλά δεν θα τα ξαναέδινα εκτός και εν δεν είχα που αλλού να πάω.
Τζιμη γραψε τον στι βιβλιο των ηρωων του τρομου..Ετσι
απλα το βλεπεις σαν εμπειρια
Βρήκα αυτήν πού είναι γνωστό μπάζο,αλλά είναι Ελληνίδα νομίζω.Η λαδοκόρη πού μίλησα μαζί της,δέν είναι Ελληνίδα γιατί μιλά σπαστά ελληνικά.Ψιλομπερδεύτηκα
μοιαζει με την γνωστη ευα, η οποια νομιζω πως δεν ειναι πια ελλαδα. το χασαμε το κορμιΒρήκα αυτήν πού είναι γνωστό μπάζο,αλλά είναι Ελληνίδα νομίζω.Η λαδοκόρη πού μίλησα μαζί της,δέν είναι Ελληνίδα γιατί μιλά σπαστά ελληνικά.Ψιλομπερδεύτηκα
Στήν αναζήτηση πού έκανα τή είδα καί -γιά νά πώ τήν πάσα αλήθεια- σκιάχτηκα συναγωνιστή.ωχ
τι φατσα ειναι τουτη φιλε? >
Ευτυχώς πού τό χάσαμε τό κορμί συναγωνιστή!μοιαζει με την γνωστη ευα, η οποια νομιζω πως δεν ειναι πια ελλαδα. το χασαμε το κορμι