You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.081
- Πόντοι
- 736
δεν εφτανε το κορμι, πηρε και ενα κωλοσκυλο μεταΣτήν αναζήτηση πού έκανα τή είδα καί -γιά νά πώ τήν πάσα αλήθεια- σκιάχτηκα συναγωνιστή. Ευτυχώς πού τό χάσαμε τό κορμί συναγωνιστή!
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.081
- Πόντοι
- 736
σταθερη αξια στο μασαζνεκρα εχει πεσει
μονο η βικυ καλο μασαζ
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
σταθερη αξια στο μασαζ
ermis1964
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 244
- Πόντοι
- 2.955
Καλό μασάζ κάνει η Βίκυ,αλλα είναι μόνο γιά μασάζ.Δέν λέει γιά κάτι περισσότερο.νεκρα εχει πεσει
μονο η βικυ καλο μασαζ
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Ειδες και σκυλο στο αχουρι τυπε;δεν εφτανε το κορμι, πηρε και ενα κωλοσκυλο μετα
ermis1964
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 244
- Πόντοι
- 2.955
Μιά χοντρούλα στά Καμίνια πού "δούλευε" εν οίκω,της είχε κάτι σκυλιά,μέσα στό σπίτι τηςδεν εφτανε το κορμι, πηρε και ενα κωλοσκυλο μετα
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.081
- Πόντοι
- 736
ηταν ενα μικρο κολοσκυλακι υπερκινητικο! αφου δε μου αρπαξε κανα πουτσο καλα ειναιΕιδες και σκυλο στο αχουρι τυπε;
η ευη είναι μάγκες.. Αλλά αυτή δεν μιλούσε σπαστά ελληνικά θα έχει και καμιά άλλη μαζίΒρήκα αυτήν πού είναι γνωστό μπάζο,αλλά είναι Ελληνίδα νομίζω.Η λαδοκόρη πού μίλησα μαζί της,δέν είναι Ελληνίδα γιατί μιλά σπαστά ελληνικά.Ψιλομπερδεύτηκα
Να ενημερωσω και εγω του αγαπητους συναθλητες για τα ακολουθα. Ραντεβου με :
1.
Δεσποινίδα ετών γύρω στα 25 περίπου 80 κιλά!!!! Η πιο χοντρη που μου εχω κανει ποτε. Λεω ας κάνω το κασκαντεριλικι για να δοκιμασω και αυτό το ειδος...Ξανθια με γυαλια και τεραστιους βύζους..Μασαζ μετριο εννοείται γυμνος και χωρις πετσετα. Μπρουμητα με συνεχη επιμονη στα επιμαχα σημεια. Επι 10 λεπτα με ετριβε αναμεσα στα ποδια και στα αρχιδια. Καποια στιγμη δεν αντεξα γυρισα μπροστα οπου με ισπανικη (αξιζει πραγματικα η εμπειρια αυτη) κατεθεσα παντου οπου την πετυχαινε...Τωρα αν ξαναδοκιμασω θα το σκεφτω πολύ και μονο για αυτη την ισπανικη που ειχα καιρο να δωσω. Η συνεδρια ελαβε χωρα σε δικο μου χωρο. Κοστος 30 ευρω
2.
Η συγκεκριμενη δασκαλα (χαχαχα) διατηρει δικο της χωρο στο κεντρο της Αθηνας . Κοντή με μεγαλους βυζους και ετών περιπου 50+ μάλλον ρωσιδα, βουλγαρα δεν ρωτησα. Φοαραει ποδια ασπρη κοντη μεχρι το μουνι και απο μεσα στριγκ μαυρο (δασκαλα ειπαμε)Ο χωρος μετριος αλλα υποφερτος. Το μασαζ μετριο οχι κακό, γυμνος με πετεσετα η οποια μετα το μπρουμητα και γυρνωντας μπροστα την εβγαλε η ιδια. Ξεκινησε ενα φραπε, αφου ανοιξε την μλπουζα και χυθηκαν εξω 5αρια βυζια. Με συνεχες φραπεδιαρισμα ηρθε η καταθεση την οποια οφείλω να ομολογησω η εν λογω κυρια ζητουσε επιμονα να δει να ξεχυνεται μπροστα της. Η καταθεση εγινε παντου χερια βυζια και οτι αλλο υπηρχε γυρω. Το κοστος της συναντησης 25 ευρω με προταση μαλιστα απο την ιδια να μειωθει στις επομενες συνεδριες. Μπορει να ξαναπαω λογω της υπαρξης χωρου, φθηνης τιμης και σχτικα μετριου μασαζ.
3.
Και τελος σας αφησα το καλυτερο. Καταρχας το μασαζ δεν κοστιζει 25 αλλα 30 ευρω. Η κυρια βρισκεται στον ιδιο δρομο με την γνωστη Ευη. Ο δρομος φαινεται οτι εχει περαση μεγαλη στις μασατζουδες. Η πρωτη εντυπωση ειναι οτι να μια γυναικα ρωσιδα μουναρα. Ψηλη 1,75 ξανθια με γαλανα ματια. Λεω απο μεσα σου εδω ειμαστε. Και μπαινω στο δωματιο που διατηρει..... Εδω αγαπητοι συναγωνιστες αρχιζουν τα ωραια. Για οσους εχουν επισκευφθει την γειτονισσα την Ευη και καταλαβαινουν ο συγκεκριμενος ειναι ακομα χειροτερος. Μυρωδια κλεισουρας, ακαταστασια παντου. Ενας καναπες που εχει γινει κρεβατι με μια κουβερτα επανω. Της λεω εχεις τιποτα να βαλουμε απο πανω. Και μου φερνει μια πετσετα η οποια βρωμαγε. Ευτυχως που ειχα την τσαντα της προπονησης και εβαλα την δικη μου πετσετα. Εν ολίγοις μασαζ ανυπαρκτο, ουτε λογος να προχωρησει παραπερα και ομιλια καργα. Δηλαδη ολα τα συστατικα που σε κανουν να τρεξεις χιλιομετρα. Για αυτο και εγω σε 40 περιπου λεπτα που αντεξα, της ειπα οτι πρεπει να φυγω γιατι κατι ξεχασα.. Τα πιο πεταμενα λεφτα που εχω δωσει στην ζωη μου.. Ελπιζω τουλαχιστον μετα απο αυτη την ενημερωση να μην την πατησει και καποιος άλλος συναγωνιστης.
Αυτα....
Εχει κανεναs πληροφοριεs για τηs 2 πρωτεs?Εχω αναγκη μασαζακι,χαμηλη τιμη,και τεραστιεs βυζαρεs!!
Καλημέρα. Έχουμε μήπως το τηλ της πρώτης αγγελίας?
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Kαλημερα,λεω να κανονισω με Ολγα...Καθωτι οι περιγραφες απο συναγωνιστες ειναι ...Και δινει και πισω πορτα αποτι εμαθα...θα ακολουθησει περιγραφη..
δουλευει ακομα η ολγα???
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Ποια ειναι αυτη παλι?Kαλημερα,λεω να κανονισω με Ολγα...Καθωτι οι περιγραφες απο συναγωνιστες ειναι ...Και δινει και πισω πορτα αποτι εμαθα...θα ακολουθησει περιγραφη..
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Καλημέρα. Έχουμε μήπως το τηλ της πρώτης αγγελίας?
μερακλης κ συ φιλε? ;)
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Ποια ειναι αυτη παλι?
Ποια ειναι αυτη παλι?
Εχετε καμια πληροφορια οτι αποσυρθηκε???Η γνωστη Ολγα μαγκες.
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Εμεις δεν εχουμε ιδεα...Οποια και να ειναι γιατι δεν παιρνεις τηλεφωνο να δεις?Εχετε καμια πληροφορια οτι αποσυρθηκε???Η γνωστη Ολγα μαγκες.
Εμεις δεν εχουμε ιδεα...Οποια και να ειναι γιατι δεν παιρνεις τηλεφωνο να δεις?
[/
Θα γινει και αυτο συναγωνιστη!!!!Ειμαι παλια καραβανα στο χωρο.Μαντζαρου,Στουρναρη,Μαρνης,Χαραυγη-Χριστινα (το εκανα το κασκαντερλικι...χοχοχ)...-
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις