gasper
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2013
- Like
- 1.016
- Πόντοι
- 96
κοιτα pmΚίτσο, με πρόλαβε ο fifesmple.... αχχαχαχα
Ετσι είναι από τα νεύρα μου το έσβησα.
κοιτα pmΚίτσο, με πρόλαβε ο fifesmple.... αχχαχαχα
Τι εννοεις? Και σε εμενα αυτο συνεβει...Ξερεις ποσα τηλεφωνα πεταμε φιλε? Και αλλα τα χανουμε...Ετσι ειναι...Βρε συναγωνιστη πως γινεται και την περιμενες στο δωματιο ..και απο την αλλη ζητας το τηλ της?
κοιτα pm
οκ δεν το ηξεραμάγκες, μόνο link από αγγελία όχι screenshot με το τηλέφωνο...
Το κανει απο πισω με μερικους..ακαποτα?
Κίτσο, με πρόλαβε ο fifesmple.... αχχαχαχα
Να γραψω και γω για τη συναντηση μου με τη χριστινα aka δρακουμελ οπως τη λενε καποιοι.Προκειται για γυναικα κοντα στα 50 μπαμπατσικη,με λιγα λογια για μενα ειναι η θεια που θες να σκισεις,δε ξερω μου βγαζει μια απιστευτη καυλα.Στα του αγωνα συνοπτικα μασαζ καλο αν και δεν εχω αλλη εμπειρια απο μασαζ για να κρινω,το κασετοφωνακι με το παραμυθι ολα τα λεφτα πολυ καλτιλα .Για περιπου 1 ωρα σε μασαζαρει και σε διατηρει μονιμα καυλωμενο ,μετα σε γυριζει ανασκελα και εκει ξεκινα μια αεροπιπα πολυ χαλια,μετα ομως με αποζημιωσε γιατι γαμιεται δυνατα και τελειωμα στις βυζαρες της.Για περιμου μια ωρα και 20 λεπτα 50 ευρω ειναι πολυ vfm και θα την ξανατιμησω.Συστηνεται μονο για λατρεις των chubby cougar
Καλησπερά σε όλους
Είμαι νέος στο είδος και θέλω τα φώτα των πιο εμπειρων.
Είχε κανεις εμπειρια με την κυρία? Αξιζε τον κόπο? Εμφανισιακα πως ηταν?
Την κάλεσα και μου είπε 70 ευρω φουλ προγραμμα (οχι ανταλλαγη ρόλων, απλή επαφη, δεν κανει πρωκτικο) μαζι με μασαζ για 1 ώρα.
Καλες γιορτες να έχουμε
το ακαποτα..Το απο πίσω σε πείραξε ή το ακάποτα?
για μερικους απο εμας η υγεια μας ειναι κατι το πολυ σοβαρο..Αρχισανε ο μαλακιες με τις κελεμπιες παλι βλεπω....
Να γραψω και γω για τη συναντηση μου με τη χριστινα aka δρακουμελ οπως τη λενε καποιοι.Προκειται για γυναικα κοντα στα 50 μπαμπατσικη,με λιγα λογια για μενα ειναι η θεια που θες να σκισεις,δε ξερω μου βγαζει μια απιστευτη καυλα.Στα του αγωνα συνοπτικα μασαζ καλο αν και δεν εχω αλλη εμπειρια απο μασαζ για να κρινω,το κασετοφωνακι με το παραμυθι ολα τα λεφτα πολυ καλτιλα .Για περιπου 1 ωρα σε μασαζαρει και σε διατηρει μονιμα καυλωμενο ,μετα σε γυριζει ανασκελα και εκει ξεκινα μια αεροπιπα πολυ χαλια,μετα ομως με αποζημιωσε γιατι γαμιεται δυνατα και τελειωμα στις βυζαρες της.Για περιμου μια ωρα και 20 λεπτα 50 ευρω ειναι πολυ vfm και θα την ξανατιμησω.Συστηνεται μονο για λατρεις των chubby cougar
Εσυ προσεχε λιγο, γιατι εχεις ξανακανει μαλακιες με γυναικα του χωρου...για μερικους απο εμας η υγεια μας ειναι κατι το πολυ σοβαρο..
μεταξυ αλλων πηρα τηλεφωνο και τη ραφαελα απο το καζακσταν
κανει σουηδικο μασαζ μιας ωρας με 30 ευρω
αυτο που μου κεντρισε το ενδιαφερον ειναι η ερωτηση της
- θελετε και τιποτα αλλο εκτος απο μασαζ?
της λεω τι προσφερεις επιπλεον ?
εεε μονο μασαζ μου λεει κανω τιποτα αλλο
αφου ραφαελα μου κανεις μονο μασαζ γιατι μ αναστατωνεις τσαμπα?
και αρχισε τα γελακια
τι να πω ... ευγενεστατη παντως
υπαρχει καποιος να την εχει συναντησει?
Εκανες ερωτηση για ηλικια και εμφανιση;μεταξυ αλλων πηρα τηλεφωνο και τη ραφαελα απο το καζακσταν
κανει σουηδικο μασαζ μιας ωρας με 30 ευρω
αυτο που μου κεντρισε το ενδιαφερον ειναι η ερωτηση της
- θελετε και τιποτα αλλο εκτος απο μασαζ?
της λεω τι προσφερεις επιπλεον ?
εεε μονο μασαζ μου λεει κανω τιποτα αλλο
αφου ραφαελα μου κανεις μονο μασαζ γιατι μ αναστατωνεις τσαμπα?
και αρχισε τα γελακια
τι να πω ... ευγενεστατη παντως
υπαρχει καποιος να την εχει συναντησει?