Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

manotiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2011
Like
6
Πόντοι
0
Μπράβο μπράβο. Το μοιράστηκες και ξαλάφρωσες. Πάμε παρακάτω τώρα.
[Εαν εσενα δεν σε ενδιαφερει κατι το καινουργιο ιδιαιτερο και ομορφο,μενε με τις ιδιες ασχημες χοντρες και βρομικες που κυκλοφορουν...Ασε μπορει καποιος να θελει και να περιμενει αφου βεβαιωθω εγω.]

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Σας ειπα οτι βρηκα κατι καινουργιο και ενδιαφερον και ηθελα να μοιραστω μαζι σας την εμπειρια μου...
τηλεφωνο δεν πρεπει να δωσω αφου η κοπελα δεν φαινοταν επαγγελματιας.νομιζω οτι συμφωνειτε σε αυτο.
Καταλαβαίνεις που πάει το πράμα και γιατί είναι καχύποπτοι οι συναγωνιστές ,έχεις και λίγα μηνύματα πανάθεμά σε ...,μόνο με τεστ ντράιβ θα βγεί συμπέρασμα.οπότε περιμένουμε

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16

Εαν εσενα δεν σε ενδιαφερει κατι το καινουργιο ιδιαιτερο και ομορφο,μενε με τις ιδιες ασχημες χοντρες και βρομικες που κυκλοφορουν...Ασε μπορει καποιος να θελει και να περιμενει αφου βεβαιωθω εγω.
[/quote]
promo κανεις τυπε?

manotiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2011
Like
6
Πόντοι
0
Καταλαβαίνεις που πάει το πράμα και γιατί είναι καχύποπτοι οι συναγωνιστές ,έχεις και λίγα μηνύματα πανάθεμά σε ...,μόνο με τεστ ντράιβ θα βγεί συμπέρασμα.οπότε περιμένουμε
Ευχαριστω για την κατανοηση φιλε θα εισαι απο τουςπροτους που θα ενημερωθεις

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Εαν εσενα δεν σε ενδιαφερει κατι το καινουργιο ιδιαιτερο και ομορφο,μενε με τις ιδιες ασχημες χοντρες και βρομικες που κυκλοφορουν...Ασε μπορει καποιος να θελει και να περιμενει αφου βεβαιωθω εγω.

Τύπε μας δουλεύεις;; Από την πρώτη στιγμή που έγραψες σου είπα ότι ενδιαφέρομαι και ζήτησα τηλέςφωνο αλλα δεν το δίνεις. Τι θα πει να βεβαιωθείς πρώτα εσύ;;; Εσύ δώσε απλά το τηλέφωνο και τις βεβαιώσεις άστες σε μας...
Όσο για τις χοντρες και άσχημες και βρώμικες που λές κάνεις λάθος υπάρχουν και αρκετές όμορφες λεπτές και καθαρές που γνωρίζουμε οι περισσότεροι, αλλά θα σου δώσουμε τα τηλέφωνά τους αφού βεβαιωθούμε πρώτα.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
manotiss ,  τουλαχιστον μπορεις να μας πεις σε πιο μπαρακι εγινε το πεναλτυ?

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Αν εγινε στο Νιρβανα τετοια φαση φιλε, κακως βγαζεις ζευγαροκατασταση στον αερα ετσι...Ενα ζευγαρι σας πλησιασε κανατε τριολολο χερατο (λιγο δυσκολο για παιχτες εκει μεσα που αποφασιζουν αλλαξοκωλιες ιδιως σε χοτελι) και μετα το καληνυχτα βγαζεις τετοιο θεμα εδω? Λεω να το αποσυρεις αμεσως δεν ειναι σωστο....Κρατα το εσυ και να περνας παντα καλα...

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Μπράβο μπράβο. Το μοιράστηκες και ξαλάφρωσες. Πάμε παρακάτω τώρα.

Terry

Ενα κασκαντεριλικι θα κάνει ο άνθρωπος!
Μη του κόβεις την φόρα!! Μετά θα μας ενημερώσει, θελω να πιστεύω.

Πολύ αισιόδοξο με βρίσκεις εεε?  :2funny: :2funny:

Dragoon

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Κριτικές
7
Like
77
Πόντοι
1
Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Γεια σας παιδιά!
Ξεψάχνιζα τις αγγελιες της χε και πέτυχα το παρακάτω εργαλείο!

www.xe.gr/health/]http://www.xe.gr/health/ MASER%7Cad-212303780.html[/URL]

Προσπαθουσα να την παρω τηλεφωνο εδω και αρκετο καιρο αλλα δεν απαντουσε. Αν εχει διοκιμασει καποιος ας ενημερωσει για να μην κουραζομαστε αδικα. Ευχαριστω

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Γεια σας παιδιά!
Ξεψάχνιζα τις αγγελιες της χε και πέτυχα το παρακάτω εργαλείο!

www.xe.gr/health/]http://www.xe.gr/health/ MASER%7Cad-212303780.html[/URL]

Προσπαθουσα να την παρω τηλεφωνο εδω και αρκετο καιρο αλλα δεν απαντουσε. Αν εχει διοκιμασει καποιος ας ενημερωσει για να μην κουραζομαστε αδικα. Ευχαριστω

Αν ξερει καποιος ας ενημερωσει

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Άσχετο, αλλα επειδή το βλέπω συχνά, πόσο δύσκολο σας ειναι να κάνετε μια σωστή παράθεση στις αναρτήσεις;
Μη γράφετε μεσα στις αγκύλες του quote
Πατήστε το γαμημένο το enter να σας πάει μια γραμμή κάτω

xprncseeker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
256
Πόντοι
296
Καλημέρα σε ολους κι ευχαριστώ zadren για την παραθεση αγγελίας Γιούλης μια απ'τις καλύτερες VFM επιλογές!!!

xprncseeker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
256
Πόντοι
296
Λοιπόν η συνεννόηση με τη Γιούλη πολυ εύκολη εφόσον το σήκωσε η ίδια και κανονινίστηκε συναντηση το ίδιο απόγευμα στο Μιραντα. Η κοπέλα στην ώρα της και οι πρώτες εντυπωσεις αρκετά ικανοποιητικές καθως πρόκειται για νεαρή σχετικά κοπέλα γύρω στα τριάντα. Πρόσωπο μέτριο με σημάδια ακμής που  γινονται αντιληπτά από κοντά, με δεκτικότατο στοματάκι (όπως αποδειχτηκε στη συνέχεια) και μικροσκοπικό και ψιλοχαλαρό στηθάκι που χωράει όλο στο στόμα.  Μια πραγματική κοπέλα της διπλανης πόρτας (μη πάει το μυαλό σας στα πορνομοντέλα από τις τσόντες) με καλοσχηματισμένο κατα τη γνώμη μου ελληνικό κωλαράκι. Αφου ανεκτηκε και το προβλημα που είχε το ξενοδοχείο με την έλλειψη ζεστού νερού με πλησίασε λέγοντας μου: ''Απ΄ότι βλέπω εσυ δεν θέλεις και πολύ μασάζ΄΄ αφού εγω είχα ηδη φτιαχτεί  απο το δαντελωτο κυλοτάκι που φορούσε. Πήγε κατευθείαν στο επίμαχο , εκανε παιχνιδάκια με τη γλωσσίτσα  και στη συνέχεια τον κατάπιε όλο μέχρι τη βάση. Το περίεργο ήταν ότι δεν έκανε κάποια αλλη κίνηση ούτε καν με τη γλώσσα της απλά στεκόταν εκεί με το πουτσο καρφωμένο στο λαρυγγι της εντελώς παθητικά! Έτσι καταλαβα οτι το κοριτσι είναι εντελώς submissive και σ΄άφηνει να την κανεις ό,τι θες! Παίρνοντας τον έλεγχο λοιπόν είχαμε mouthfucking μέχρι πνιγμού κι ακόμα παραπέρα, γλειψιμο στα μακριά της μουνόχειλα με δαχτύλιασμα και ρομαντικά γλωσσόφιλα και σφυροκόπημα ιεραποστολικά, στα 4 και cowgirl με ενδιάμεσα mouthfucking. Πρότεινα και για κώλο, αλλά ρε παιδιά την έχετε ξεκωλιάσει εντέλως τη κοπέλα και μερικοί ακόμα και ξεκάπωτοι όπως μου εκμυστηρεύτηκε οπότε το άφησαμε για την επόμενη φορά. Επειδή όμως η ώρα είχε περάσει έπρεπε να τελειώνω και παρόλο που αρχικά με παρακαλεσε να μη τη λερωσω στα μαλλιά γιατί είχε κι άλλο ραντεβού, οι ριπές μου που είναι συνήθως υπο υψηλή πίεση την βρήκαν κι εκεί χωρίς να δυσανασχετείσει καθόλου. Γενικά όπως είπα ένα απ΄τα πιο καλά VFM στα 50 ευρώ φουλ σέρβις (αν και μασάζ δε δοκιμασα)και 40 μόνο μασαζ κιέκτόνωση απ΄ότι μου είπε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom