Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (8 μέλη και 31 επισκέπτες)

maser32

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Άσχετο, αλλα επειδή το βλέπω συχνά, πόσο δύσκολο σας ειναι να κάνετε μια σωστή παράθεση στις αναρτήσεις;
Μη γράφετε μεσα στις αγκύλες του quote
Πατήστε το γαμημένο το enter να σας πάει μια γραμμή κάτω

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Καλημέρα σε ολους κι ευχαριστώ zadren για την παραθεση αγγελίας Γιούλης μια απ'τις καλύτερες VFM επιλογές!!!
Γραψε 2 λογια φιλε....Να γνωριζουν και οι αλλοι φιλοι....καλο θα ειναι... ;)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Γιατί το forum  λέγεται κατ οικον αφού όλοι σε χοτελια πάμε? μήπως επειδή καναμε τα ξενοδοχεία δεύτερο σπίτι μας?
κατ'οικον γιατι φευγει απο το χωρο της να παει αλλου....αμαν ρε Αντρεα.... ;)

xprncseeker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
256
Πόντοι
296
Για να ξερετε απάντησα με κριτική άμεσα αλλά το μηνυμα μου ακόμα περιμένει έγκριση!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Για να ξερετε απάντησα με κριτική άμεσα αλλά το μηνυμα μου ακόμα περιμένει έγκριση!
Ναι ρε φιλε, πολυ καλη η κριτικη σου... :hi:
Αντε και εις ανωτερα για Ρενα/Κατερινα!!! :2funny:

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
xprncseeker πρέπει να είσαι πολύ τυχερός. Εμένα και μερικούς άλλους μας έχει στήσει στο ραντεβού και σε κάποιους που πήγε, ήταν τόσο κουρασμένη από την κανονική δουλειά της που δεν είχε καλή απόδοση στον αγώνα.
Εγώ την έχω βάλει black list από την μέρα που μου ακύρωσε το ραντεβού ενώ ήμουν ήδη μέσα στο δωμάτιο και την περίμενα, αλλα μου φαίνεται ότι θα πρέπει να κάνω ένα πέρασμα μαζί της αφού όπως λές είναι VFM.
Όποιος φίλος θέλει ας μου στείλει το τηλέφωνό της σε pm.

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.016
Πόντοι
96
xprncseeker πρέπει να είσαι πολύ τυχερός. Εμένα και μερικούς άλλους μας έχει στήσει στο ραντεβού και σε κάποιους που πήγε, ήταν τόσο κουρασμένη από την κανονική δουλειά της που δεν είχε καλή απόδοση στον αγώνα.
Εγώ την έχω βάλει black list από την μέρα που μου ακύρωσε το ραντεβού ενώ ήμουν ήδη μέσα στο δωμάτιο και την περίμενα, αλλα μου φαίνεται ότι θα πρέπει να κάνω ένα πέρασμα μαζί της αφού όπως λές είναι VFM.
Βρε συναγωνιστη πως γινεται και την περιμενες στο δωματιο ..και απο την αλλη ζητας το τηλ της?

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.016
Πόντοι
96
Λοιπόν η συνεννόηση με τη Γιούλη πολυ εύκολη εφόσον το σήκωσε η ίδια και κανονινίστηκε συναντηση το ίδιο απόγευμα στο Μιραντα. Η κοπέλα στην ώρα της και οι πρώτες εντυπωσεις αρκετά ικανοποιητικές καθως πρόκειται για νεαρή σχετικά κοπέλα γύρω στα τριάντα. Πρόσωπο μέτριο με σημάδια ακμής που  γινονται αντιληπτά από κοντά, με δεκτικότατο στοματάκι (όπως αποδειχτηκε στη συνέχεια) και μικροσκοπικό και ψιλοχαλαρό στηθάκι που χωράει όλο στο στόμα.  Μια πραγματική κοπέλα της διπλανης πόρτας (μη πάει το μυαλό σας στα πορνομοντέλα από τις τσόντες) με καλοσχηματισμένο κατα τη γνώμη μου ελληνικό κωλαράκι. Αφου ανεκτηκε και το προβλημα που είχε το ξενοδοχείο με την έλλειψη ζεστού νερού με πλησίασε λέγοντας μου: ''Απ΄ότι βλέπω εσυ δεν θέλεις και πολύ μασάζ΄΄ αφού εγω είχα ηδη φτιαχτεί  απο το δαντελωτο κυλοτάκι που φορούσε. Πήγε κατευθείαν στο επίμαχο , εκανε παιχνιδάκια με τη γλωσσίτσα  και στη συνέχεια τον κατάπιε όλο μέχρι τη βάση. Το περίεργο ήταν ότι δεν έκανε κάποια αλλη κίνηση ούτε καν με τη γλώσσα της απλά στεκόταν εκεί με το πουτσο καρφωμένο στο λαρυγγι της εντελώς παθητικά! Έτσι καταλαβα οτι το κοριτσι είναι εντελώς submissive και σ΄άφηνει να την κανεις ό,τι θες! Παίρνοντας τον έλεγχο λοιπόν είχαμε mouthfucking μέχρι πνιγμού κι ακόμα παραπέρα, γλειψιμο στα μακριά της μουνόχειλα με δαχτύλιασμα και ρομαντικά γλωσσόφιλα και σφυροκόπημα ιεραποστολικά, στα 4 και cowgirl με ενδιάμεσα mouthfucking. Πρότεινα και για κώλο, αλλά ρε παιδιά την έχετε ξεκωλιάσει εντέλως τη κοπέλα και μερικοί ακόμα και ξεκάπωτοι όπως μου εκμυστηρεύτηκε οπότε το άφησαμε για την επόμενη φορά. Επειδή όμως η ώρα είχε περάσει έπρεπε να τελειώνω και παρόλο που αρχικά με παρακαλεσε να μη τη λερωσω στα μαλλιά γιατί είχε κι άλλο ραντεβού, οι ριπές μου που είναι συνήθως υπο υψηλή πίεση την βρήκαν κι εκεί χωρίς να δυσανασχετείσει καθόλου. Γενικά όπως είπα ένα απ΄τα πιο καλά VFM στα 50 ευρώ φουλ σέρβις (αν και μασάζ δε δοκιμασα)και 40 μόνο μασαζ κιέκτόνωση απ΄ότι μου είπε.
Το κανει απο πισω με μερικους..ακαποτα?

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.737
Πόντοι
216
Βρε συναγωνιστη πως γινεται και την περιμενες στο δωματιο ..και απο την αλλη ζητας το τηλ της?

Το ειχα αλλα μετα το βλακλιστ το έσβησα και τωρα το θελω ξανά ειναι η απάντηση.

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.333
Πόντοι
1.720
η γιουλη αποδιδει πρωινες ωρες πριν παει για δουλεια

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Κίτσο, με πρόλαβε ο fifesmple.... αχχαχαχα
Ετσι είναι από τα νεύρα μου το έσβησα.

Stories