Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (7 μέλη και 21 επισκέπτες)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
δεκτα οσα γραφεις αλλα ενα [size=10pt]κασκαντεριλικι ειναι απαραιτητο[/size] για καθε εναν απο τους συμμετεχοντες στο φορουμ
κερδιζουμε σε αξιοπιστια οταν ποσταρουμε μια κριτικη επειτα απο δικη μας πρωτοβουλια
αντιθετως ζητωντας με το καλημερα πληροφοριες δινει την εντυπωση οτι καποιος ηρθε να παρει χωρις να δωσει
και συμβαινει αρκετα συχνα αυτο
στο 95% των περιπτωσεων
Εγω, Γκαρι, με θες κατι? ;)

manotiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2011
Like
6
Πόντοι
0
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ SWINGER CLUB ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ,ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ,ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΡΓΑ ΦΥΓΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΥΘΙΜΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ...ΠΗΓΑΜΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΜΑΣΑΖ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΤΑΖΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΙΖΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ,Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΛΙΩΜΑ...ΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΒΛΩΣΕΙ ΦΟΥΛ,ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ,Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ LARGE ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΔΩΡΑΚΙ ΘΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ..ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΤΗΛ ΤΗΣ,Ο ΔΙΚΟς ΤΗΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΕΙ...ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΩ.ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΙΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ SWINGER CLUB ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ,ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ,ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΡΓΑ ΦΥΓΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΥΘΙΜΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ...ΠΗΓΑΜΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΜΑΣΑΖ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΤΑΖΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΙΖΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ,Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΛΙΩΜΑ...ΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΒΛΩΣΕΙ ΦΟΥΛ,ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ,Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ LARGE ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΜΑΛΛΟΝ ΔΩΡΑΚΙ ΘΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ..ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΤΗΛ ΤΗΣ,Ο ΔΙΚΟς ΤΗΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΕΙ...ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΩ.ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΙΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
πολυ ωραια....
1ον,κοιταξε τον τιτλο του νηματος.
2ον,γραφε με μικρα,αναφερεται στους κανονες του φορουμ.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Για να ζητάει δωράκι, πιθανόν να είναι κάποια από αυτόν τον χώρο. Δώσε τηλέφωνο για να το διασταυρώσουμε με αυτά που έχουμε στα τεφτέρια μας.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Για να ζητάει δωράκι, πιθανόν να είναι κάποια από αυτόν τον χώρο. Δώσε τηλέφωνο για να το διασταυρώσουμε με αυτά που έχουμε στα τεφτέρια μας.
Τερρυ, αστο....Απο τωρα σου λεω οτι ειναι η Ολγα Τρεμη φιλε...

manotiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2011
Like
6
Πόντοι
0
πιστεψε με δεν υπαρχει στα τεφτερια..ειναι καινουργιο φρουτο μαλλον λογω κρισης..φαινοταν ερασιτεχνης
να διακρινετε τα αληθινα μηνυματα και να μην σχολιαζετε αν δεν ξερετε καποιον

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
πιστεψε με δεν υπαρχει στα τεφτερια..ειναι καινουργιο φρουτο μαλλον λογω κρισης..φαινοταν ερασιτεχνης
να διακρινετε τα αληθινα μηνυματα και να μην σχολιαζετε αν δεν ξερετε καποιον
για να σχολιαζω φιλε, κατι ξερω...Αλλα παλι μιας και ειμασε εδω ολοι μαζι και ψηνουμε καστανακια στη φωτια, γιατι δεν δινεις ινφο να παω σημερα με την κοπελα μου για ενα 4χ4?

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Εντάξει φίλε, αφού είναι καινούρια στο χώρο ακόμα καλύτερα γιατί έχουμε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια.. Στείλε με Pm το τηλέφωνο της να κάνουμε ενα test drive το νέο μοντέλο.

manotiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2011
Like
6
Πόντοι
0
για να σχολιαζω φιλε, κατι ξερω...Αλλα παλι μιας και ειμασε εδω ολοι μαζι και ψηνουμε καστανακια στη φωτια, γιατι δεν δινεις ινφο να παω σημερα με την κοπελα μου για ενα 4χ4?
[/q
δεν θελει κοπελα...μονο μασαζ αισθησιακο μαλλον μεχρι γλειφιτζουρι απο οτι καταλαβα που την πηρα τηλ...ειδες που δεν τα ξερεις ολα?

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
οκ δεν ξερω...δωσε τηλεφωνο στον τερρυ που ειναι πιο ειδικος να την δει...και αυτος θα μας πει λεπτομερειες οπως παντα αλλωστε...

αληθεια σε ποιο club εγινε το τριλολο?

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
δεν θελει κοπελα...μονο μασαζ αισθησιακο μαλλον μεχρι γλειφιτζουρι απο οτι καταλαβα που την πηρα τηλ...ειδες που δεν τα ξερεις ολα?
Και με γλειφιτζούρι βολευόμαστε αλλά και με φραπέ... Αναμένω τηλέφωνο και οδηγίες....

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Ακόμα δεν έχω λάβει κάτι. Μάλλον ο τύπος μπήκε να τρολάρει εδώ μέσα και γράφει κουτουράδες.

κάνω ένα σύντομο edit στο μήνυμα...
ο Φιλαράκος, έστειλε πμ όπου πρώτα θα πάει να δοκιμάσει να δει τι και πως και μετα αν ειναι θα μας πει το τηλέφωνο

Ακου φιλαράκι.. Εδώ μέσα γράφουμε πράγματα προς ενημέρωση των υπολοίπων.

Δηλαδή εσύ μπήκες να μας γράψεις τι ακριβώς;; Πως πέρασες το προηγούμενο βράδυ;; .. Ενδιαφέρει κανέναν αυτό;; Όχι.. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το τηλέφωνο της κοπέλας που κάνει το αισθησιακό μασαζ.

Μηνυματα του τύπου βρήκα γκόμενα που κάνει το ένα και το άλλο αλλα δεν μπορώ να δώσω τηλέφωνο είναι μαλακίες. Τότε τι μπήκες να γράψεις;

Παρακαλώ πολύ τους διαχειριστές να διαγράψουν το μύνημα του manotiss και όσα ακολουθούν με την αιτιολογία του spam.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Δεν γράφω ό,τι θέλω. Έγραψα συγκεκριμένα πάνω στο θέμα που άνοιξες. Εξάλλου κι εσύ δημόσια έγραψες ό,τι έγραψες. Αν έχεις όρεξη να κάνεις πλάκα εδώ τότε λυπάμαι αλλά εμείς δεν έχουμε και μην ασχοληθείς ξανά με αυτό το θέμα. Κράτα την γκόμενα και το τηλέφωνο για πάρτι σου.. ααααααααν λες αλήθεια φυσικά.

manotiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2011
Like
6
Πόντοι
0
Σας ειπα οτι βρηκα κατι καινουργιο και ενδιαφερον και ηθελα να μοιραστω μαζι σας την εμπειρια μου...
τηλεφωνο δεν πρεπει να δωσω αφου η κοπελα δεν φαινοταν επαγγελματιας.νομιζω οτι συμφωνειτε σε αυτο.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Σας ειπα οτι βρηκα κατι καινουργιο και ενδιαφερον και ηθελα να μοιραστω μαζι σας την εμπειρια μου...

Μπράβο μπράβο. Το μοιράστηκες και ξαλάφρωσες. Πάμε παρακάτω τώρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom