Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Αυθαιρετως θεωρειται οτι μιλαω για την ιδια..  ναι σκοτεινα σοκακια φυσικα. Μην κανετε τους κινεζους.. τα πμ ειναι περισσοτερα απο τις δημοσιευσεις.... δουνε και λαβειν. Ζαντ εσυ μπερδευτικες και παλι φιλε μου.την 50αρα που λετε εγω δεν την ξερω ... αλλα φυσικα αν αξιζει θα την μαθω . Γενικα αποφευγω τετοιες ηλικιες. Στο σκοτος υπαρχουν τα μπουμπουκακια τελικα και οχι στο φως φιλτατε ζαντ

Εσυ εγραψες για την Κατερινα/ρενα αγαπητε και ειπες για 28-30 αμα ειναι αλλη οκ   

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
παιδες καλησπερα,στειλτε κανα καλο μασαζακι που να ξερουμε αν δουλευει σημερα,να χει και κανα εξτρα ετσι...ειμαι κομματια,παω παλι για υπνο!

Mr. White

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
303
Πόντοι
21
Ω ρε φιλε με σωσες, να σε καλα.
για δωσε και μια λιτη περιγραφει αν δεν σου κανεικοπο,

Μεγαλοκοπελα, σπασμενη, ασχημη, σωμα μελομακαρονο, φατσα καθαριστριας. Ενα ερειπιο. Μου μιλουσε για τις υπηρεσιες της κι εγω υποχωρουσα προς την πορτα.

Γενικα η Αθηνα ειναι γεματη απο τετοια χρεπια. Πρεπει να ειναι η πολη με το χαμηλοτερο πορνοεπιπεδο στην Ευρωπη.

mixalis...ath...

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Παλικαρια εχει δοκιμασει κανεις την ρια πουωεχει δικο της ζωρο διπλα απο το caravel;

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Μεγαλοκοπελα, σπασμενη, ασχημη, σωμα μελομακαρονο, φατσα καθαριστριας. Ενα ερειπιο. Μου μιλουσε για τις υπηρεσιες της κι εγω υποχωρουσα προς την πορτα.

Γενικα η Αθηνα ειναι γεματη απο τετοια χρεπια. Πρεπει να ειναι η πολη με το χαμηλοτερο πορνοεπιπεδο στην Ευρωπη.
Διαφωνω. Οτι πληρωνεις παιρνεις....Οταν κυνηγαμε απο αγγελιες τα μασαζακια των 20ε και 30ε, τι περιμενεις οτι θα σου ερθει?

Mr. White

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
303
Πόντοι
21
Διαφωνω. Οτι πληρωνεις παιρνεις....Οταν κυνηγαμε απο αγγελιες τα μασαζακια των 20ε και 30ε, τι περιμενεις οτι θα σου ερθει?

Εχεις δικιο. Στο πανερι των εκπτωσεων δεν παιζει να βρεις οριτζιναλ Αρμανι.
Απο την αλλη, μιλαω για το γενικο επιπεδο, που δειχνει πολυ χαμηλο σε σχεση με Γερμανια, Ιταλια, Ολλανδια, ακομα και Βελγιο-Ελβετια.
Ακομα κι αν εισαι ετοιμος να πληρωσεις ευρωπαικες τιμες (80-100 ευρω) βρισκεις λιγα διαμαντακια, αρκετες μετριες και παρα πολλη σαβουρα.

Shoot_that_clit

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Like
48
Πόντοι
0
Καλό μεσημέρι σε όλους.
Παρακολουθώ το forum, αλλά ως τώρα δεν είχα ιδιαίτερες αφορμές να γράψω (σπάνια ψαχνόμουν).
Πλέον, θα δίνω τα φώτα μου και θα παίρνω τα δικά σας.

Επειδή ειδικά από μασάζ δεν κατέχω, θα ήθελα μια πληροφόρηση για την παρακάτω κυρία.

Τις προάλλες που μιλήσαμε, έμαθα ότι έχει βάση κάπου στα ΝΠ.
Έχει τύχει να δοκιμάσει κανείς;

Ευχαριστώ.

giannis19750

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Είχα γράψει απο τότε εδώ , 40+ ηλικία μεγάλο στήθος ξανθιά Ρωσίδα 45 λεπτά προγραμμα με προφύλαξη πίπα , δεύτερο γύρο κάνει με +50 της είπα με +20 και είπε όχι αυτά ! Για μια φορά καλή ήταν εγω πέρασα καλά !!!

nikos55

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
497
Πόντοι
21
Βρήκα ένα μωρο στο νέο κόσμο με δικό της χώρο λέει πιτσιρίκα ξέρετε τίποτα

Stories

Νέο!

Stories