Αυθαιρετως θεωρειται οτι μιλαω για την ιδια.. ναι σκοτεινα σοκακια φυσικα. Μην κανετε τους κινεζους.. τα πμ ειναι περισσοτερα απο τις δημοσιευσεις.... δουνε και λαβειν. Ζαντ εσυ μπερδευτικες και παλι φιλε μου.την 50αρα που λετε εγω δεν την ξερω ... αλλα φυσικα αν αξιζει θα την μαθω . Γενικα αποφευγω τετοιες ηλικιες. Στο σκοτος υπαρχουν τα μπουμπουκακια τελικα και οχι στο φως φιλτατε ζαντ
Εσυ εγραψες για την Κατερινα/ρενα αγαπητε και ειπες για 28-30 αμα ειναι αλλη οκ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)
Mr. White
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 303
- Πόντοι
- 21
Ω ρε φιλε με σωσες, να σε καλα.
για δωσε και μια λιτη περιγραφει αν δεν σου κανεικοπο,
Μεγαλοκοπελα, σπασμενη, ασχημη, σωμα μελομακαρονο, φατσα καθαριστριας. Ενα ερειπιο. Μου μιλουσε για τις υπηρεσιες της κι εγω υποχωρουσα προς την πορτα.
Γενικα η Αθηνα ειναι γεματη απο τετοια χρεπια. Πρεπει να ειναι η πολη με το χαμηλοτερο πορνοεπιπεδο στην Ευρωπη.
Μεγαλοκοπελα, σπασμενη, ασχημη, σωμα μελομακαρονο, φατσα καθαριστριας.
Νομιζω με εψησες
mixalis...ath...
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παλικαρια εχει δοκιμασει κανεις την ρια πουωεχει δικο της ζωρο διπλα απο το caravel;
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Διαφωνω. Οτι πληρωνεις παιρνεις....Οταν κυνηγαμε απο αγγελιες τα μασαζακια των 20ε και 30ε, τι περιμενεις οτι θα σου ερθει?Μεγαλοκοπελα, σπασμενη, ασχημη, σωμα μελομακαρονο, φατσα καθαριστριας. Ενα ερειπιο. Μου μιλουσε για τις υπηρεσιες της κι εγω υποχωρουσα προς την πορτα.
Γενικα η Αθηνα ειναι γεματη απο τετοια χρεπια. Πρεπει να ειναι η πολη με το χαμηλοτερο πορνοεπιπεδο στην Ευρωπη.
Mr. White
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 303
- Πόντοι
- 21
Διαφωνω. Οτι πληρωνεις παιρνεις....Οταν κυνηγαμε απο αγγελιες τα μασαζακια των 20ε και 30ε, τι περιμενεις οτι θα σου ερθει?
Εχεις δικιο. Στο πανερι των εκπτωσεων δεν παιζει να βρεις οριτζιναλ Αρμανι.
Απο την αλλη, μιλαω για το γενικο επιπεδο, που δειχνει πολυ χαμηλο σε σχεση με Γερμανια, Ιταλια, Ολλανδια, ακομα και Βελγιο-Ελβετια.
Ακομα κι αν εισαι ετοιμος να πληρωσεις ευρωπαικες τιμες (80-100 ευρω) βρισκεις λιγα διαμαντακια, αρκετες μετριες και παρα πολλη σαβουρα.
MMG
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 518
- Πόντοι
- 306
Εχεις μαλώσει με το συντακτικο και την ορθογραφια?Παλικαρια εχει δοκιμασει κανεις την ρια πουωεχει δικο της ζωρο διπλα απο το caravel;
giannis19750
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παλικαρια εχει δοκιμασει κανεις την ρια πουωεχει δικο της ζωρο διπλα απο το caravel;
[/quote
Ναι ρε συ την προηγούμενη εβδομάδα
giannis19750
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Για αυτή ξέρει κανείς τίποτα ; Μαρία καλλιθεα μεριά κοντά στα hondos 50€ Φουλ προγραμμα
Shoot_that_clit
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Καλό μεσημέρι σε όλους.
Παρακολουθώ το forum, αλλά ως τώρα δεν είχα ιδιαίτερες αφορμές να γράψω (σπάνια ψαχνόμουν).
Πλέον, θα δίνω τα φώτα μου και θα παίρνω τα δικά σας.
Επειδή ειδικά από μασάζ δεν κατέχω, θα ήθελα μια πληροφόρηση για την παρακάτω κυρία.
Τις προάλλες που μιλήσαμε, έμαθα ότι έχει βάση κάπου στα ΝΠ.
Έχει τύχει να δοκιμάσει κανείς;
Ευχαριστώ.
Παρακολουθώ το forum, αλλά ως τώρα δεν είχα ιδιαίτερες αφορμές να γράψω (σπάνια ψαχνόμουν).
Πλέον, θα δίνω τα φώτα μου και θα παίρνω τα δικά σας.
Επειδή ειδικά από μασάζ δεν κατέχω, θα ήθελα μια πληροφόρηση για την παρακάτω κυρία.
Τις προάλλες που μιλήσαμε, έμαθα ότι έχει βάση κάπου στα ΝΠ.
Έχει τύχει να δοκιμάσει κανείς;
Ευχαριστώ.
giannis19750
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Είχα γράψει απο τότε εδώ , 40+ ηλικία μεγάλο στήθος ξανθιά Ρωσίδα 45 λεπτά προγραμμα με προφύλαξη πίπα , δεύτερο γύρο κάνει με +50 της είπα με +20 και είπε όχι αυτά ! Για μια φορά καλή ήταν εγω πέρασα καλά !!!
diakosa
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Βρήκα ένα μωρο στο νέο κόσμο με δικό της χώρο λέει πιτσιρίκα ξέρετε τίποτα
μηπως τη λένε και αλεξάνδρα?
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
μηπως τη λένε και αλεξάνδρα?
ναι ρε Μαν λέει τίποτα?μηπως τη λένε και αλεξάνδρα?
diakosa
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αμέσως και συ... ένα όνομα είπα έτσι για να δέιξω πως ξέρω και με περιγελάς... τστστστστστ!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
diakosa
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ναι ρε Μαν λέει τίποτα?
Πολύ καλή φίλε, αλλά για καλό και για κακό μην κρατάς μαζί σου 70 αλλά 120 ευρώ και θα περάσεις σούπερ....
με 120 και να περάσεις άσχημα... Ευχαριστώ φίλοςΠολύ καλή φίλε, αλλά για καλό και για κακό μην κρατάς μαζί σου 70 αλλά 120 ευρώ και θα περάσεις σούπερ....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις