Τυπε το τηλ τελιωνει σε 218;μετα την παραίνεση του zadren , αναφερω μια συντομη περιεκτικη κριτικη με την Ρενα/Κατερινα που τη θεωρω ΤΟΠ στο θεμα που αναφερομαι. Την εχω δοκιμασει αρκετες φορες και θα συνεχισω αν και δεν θεωρω οτι μπορει να διαχειστει το φορτιο τηλ και μυνηματων που δεχεται. Στο θεμα μας: 28-30 , μελμψο δερμα , καταμυρα μαλλια μεσαιου μεγεθους , μπουκλακια μαλλια και σχιστα ομορφα μαυρα ματια . Καθαρο προσωπο και πολυ προκλητικο που ειναι σε αντιθεση με τη συμπεριφορα της ... Μεχρι να λυθει αν καταφερετε να το κανετε ... ΤΟΤΕ , αλλαζει το σκηνικο και η διστακτικη κοπελα με υποχονδριακες συμπεριφορες μετατρεπεται σε μια σκυλα που θελει να γαμηθει χωρις αυριο. Η κωλαρα της ειναι ποιημα και αντεχει σε καθε μεταχειριση , ενω καυλωνει να τσιμπουκωνει με τις ωρες και να μαλακιζεται. Βυζακια 2αρακια -3αρια με χοντρες ρογες σοκολατι για πολυ γλυψιμο. το μουνακι της ειναι κανονικη πηγη αν ειδικα αν την γαμας και την χαιδευεις παραλληλα σταζει..... Αυτα φιλοι μου . 40 ευρω και μασαζ πολυ σωστο για οποιον ενδιαφερεται. σχετικα με το ποιος θα καταφερει να κανει την κινηση σωστα ειναι καθαρα θεμα προσωπικο του καθιενα να μην ειναι ακυρος , διαφορετικα θα κανει μονο μασαζ - εγω με δυσκολια την πρωτη φορα που την συναντησα , την πηδαγα ενα μισαωρο αφου εφαγα 2 ακυρα ομως στην ιδια συνεδρια...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)
taz7
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 94
- Πόντοι
- 1
Ή έστω ένα τηλέφωνο. Thanksδεν βαζεις και την αγγελια ?
δεν εχω αγγελια ρε παιδια , μου το εδωσαν το τηλ και εμενα οπως γινεται συνηθως στα σκοτεινα σοκακια του μπου , που θυμιζουν φαβελα....δεν βαζεις και την αγγελια ?
σωστα μαλιστα σε 2218Τυπε το τηλ τελιωνει σε 218;
για να αρχισω να δινω τηλ , πρεπει να παρω την εγκριση απο την ιερα εξεταση... τα ανωτερα μελη του μπου.... αν εισαι ικανος , αν επικεικυεις ζηλο , αν εισαι καυλωμενος , ποσους ποντους τον εχεις , πιστοποιητικο φρονιματων , πολιτικες θεσεις κοκ.... ξεφτιλα, κατεληξε το σαιτ προβολη της ελληνικης κοινωνιας..Ή έστω ένα τηλέφωνο. Thanks
ναι ρε Μαγκα , ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ , ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΩ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ . ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΥΣ
Ριχνωντας μια ματια στα κιταπια μου,ειχα τραβηξει x..σωστα μαλιστα σε 2218
Δεν θυμαμαι κατι συγκεκριμενο..
Τυπε μηπως ειναι βουλγαρο ή αλβανορομα;
Δεν ειπα οτι εγραψες,ρωτησα αν ειναι.ειναι;δεν εγραψα κατι τετοιο
taz7
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 94
- Πόντοι
- 1
Φίλε αν τα παραπάνω τα γράφεις επειδή στο θέμα που άνοιξα για το καινούργιο μασάζ στο Κολωνάκι δεν γράφω το τηλέφωνο, να σου πω ότι ο λόγος που δεν το κάνω είναι επειδή δεν είναι δημοσιευμένος σε κάποια αγγελία και νομίζω ότι απαγορεύεται. Όπως θα είδες ρώτησα αν επιτρέπεται για να το συμπληρώσωγια να αρχισω να δινω τηλ , πρεπει να παρω την εγκριση απο την ιερα εξεταση... τα ανωτερα μελη του μπου.... αν εισαι ικανος , αν επικεικυεις ζηλο , αν εισαι καυλωμενος , ποσους ποντους τον εχεις , πιστοποιητικο φρονιματων , πολιτικες θεσεις κοκ.... ξεφτιλα, κατεληξε το σαιτ προβολη της ελληνικης κοινωνιας..
ναι ρε Μαγκα , ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΔΕΛΦΟΥΛΑ , ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΩ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ . ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΥΣ
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
η ρενα/κατερινα δεν ειναι αυτη που λεμε με τον Ζαντμετα την παραίνεση του zadren , αναφερω μια συντομη περιεκτικη κριτικη με την Ρενα/Κατερινα που τη θεωρω ΤΟΠ στο θεμα που αναφερομαι. Την εχω δοκιμασει αρκετες φορες και θα συνεχισω αν και δεν θεωρω οτι μπορει να διαχειστει το φορτιο τηλ και μυνηματων που δεχεται. Στο θεμα μας: 28-30 , μελμψο δερμα , καταμυρα μαλλια μεσαιου μεγεθους , μπουκλακια μαλλια και σχιστα ομορφα μαυρα ματια . Καθαρο προσωπο και πολυ προκλητικο που ειναι σε αντιθεση με τη συμπεριφορα της ... Μεχρι να λυθει αν καταφερετε να το κανετε ... ΤΟΤΕ , αλλαζει το σκηνικο και η διστακτικη κοπελα με υποχονδριακες συμπεριφορες μετατρεπεται σε μια σκυλα που θελει να γαμηθει χωρις αυριο. Η κωλαρα της ειναι ποιημα και αντεχει σε καθε μεταχειριση , ενω καυλωνει να τσιμπουκωνει με τις ωρες και να μαλακιζεται. Βυζακια 2αρακια -3αρια με χοντρες ρογες σοκολατι για πολυ γλυψιμο. το μουνακι της ειναι κανονικη πηγη αν ειδικα αν την γαμας και την χαιδευεις παραλληλα σταζει..... Αυτα φιλοι μου . 40 ευρω και μασαζ πολυ σωστο για οποιον ενδιαφερεται. σχετικα με το ποιος θα καταφερει να κανει την κινηση σωστα ειναι καθαρα θεμα προσωπικο του καθιενα να μην ειναι ακυρος , διαφορετικα θα κανει μονο μασαζ - εγω με δυσκολια την πρωτη φορα που την συναντησα , την πηδαγα ενα μισαωρο αφου εφαγα 2 ακυρα ομως στην ιδια συνεδρια...
εχει κοκκινο μαλλι και ειναι 40+
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Ποσο σκοτεινα ειναι τα σοκακια του Μπου φιλε?δεν εχω αγγελια ρε παιδια , μου το εδωσαν το τηλ και εμενα οπως γινεται συνηθως στα σκοτεινα σοκακια του μπου , που θυμιζουν φαβελα....
Στο εχω ξαναπει εσενα, μπερδευεις τις πουτανες...
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Γκατι, ανοιξε κανενα παραθυρο να κανει ρευμα...Παμε παρακατω... ;)η ρενα/κατερινα δεν ειναι αυτη που λεμε με τον Ζαντ
εχει κοκκινο μαλλι και ειναι 40+
Ποσο σκοτεινα ειναι τα σοκακια του Μπου φιλε?
Στο εχω ξαναπει εσενα, μπερδευεις τις πουτανες...
Αυτη ειναι 28-30 !!!!!! Μιλαμε για 50 σιγουρα
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Αλλου πεστα...Εγω ξερω πολυ καλα τι ειναι αυτη...Αλλοι εχουν μπερδευτει...Αυτη ειναι 28-30 !!!!!! Μιλαμε για 50 σιγουρα
Δεν ηταν προσωπικο απλα με βολευαν τα Link για τη συγκεκριμενη , εκτος αν εννοούσε αλλη ?Αλλου πεστα...Εγω ξερω πολυ καλα τι ειναι αυτη...Αλλοι εχουν μπερδευτει...
Mr. White
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 264
- Πόντοι
- 21
Καλησπερα
Εχει κανεις αποψη για το παρακατω ? στο τηλ. μου ειπε για 20 ευρω φραπε, για 30 ισπανικο καλαμακι, 50 φουλ.
Α και δεν ειναι περιστερι, περιοχη αγιας λαυρας & πατησιων.
Η τύπισσα είναι Πατησίων 366. Πήγα πριν λίγο.
Για τα δικά μου γούστα τέρας. Και είμαι επιεικής.
Η τύπισσα είναι Πατησίων 366. Πήγα πριν λίγο.
Για τα δικά μου γούστα τέρας. Και είμαι επιεικής.
Ω ρε φιλε με σωσες, να σε καλα.
για δωσε και μια λιτη περιγραφει αν δεν σου κανεικοπο,
Αυθαιρετως θεωρειται
οτι μιλαω για την ιδια.. ναι σκοτεινα σοκακια φυσικα. Μην κανετε τους κινεζους.. τα πμ ειναι περισσοτερα απο τις δημοσιευσεις.... δουνε και λαβειν. Ζαντ εσυ μπερδευτικες και παλι φιλε μου.την 50αρα που λετε εγω δεν την ξερω ... αλλα φυσικα αν αξιζει θα την μαθω . Γενικα αποφευγω τετοιες ηλικιες. Στο σκοτος υπαρχουν τα μπουμπουκακια τελικα και οχι στο φως φιλτατε ζαντΑλλου πεστα...Εγω ξερω πολυ καλα τι ειναι αυτη...Αλλοι εχουν μπερδευτει...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις