jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Από ότι φαίνεται απο τήν ενημέρωση αυτή αλλά καί από υπονοούμενα αλλών συναγωνιστών,η Βίκη-Στεφανία δέν μένει μόνο στό μασάζ καί στό φραπέ.
λες??
Από ότι φαίνεται απο τήν ενημέρωση αυτή αλλά καί από υπονοούμενα αλλών συναγωνιστών,η Βίκη-Στεφανία δέν μένει μόνο στό μασάζ καί στό φραπέ.
με κουλουρι τυπε?τη σαλωμη δεν την ξερω
η αγνη εβαζε και βαζει αγγελια στη χρυση ευκαιρια
κοντουλα καλο κορμι καλο σερβις
στα 50 σουπερ στο 70 οχι
Από τά συμφραζόμενα αυτό προκύπτει.Αλλοι δύο συναγωνιστές (ntinos69 καί zan batist) εχουν πεί ότι η Βίκυ-Στεφανία δέν μένει στόν φραπέ.Τώρα ο Panos777,αφηνει νά εννοηθεί πώς όχι μόνο δέν μένει στόν φραπέ,αλλά δέν χρεώνει κιόλας.Βέβαια εν προκειμένω,ίσως καί νά γουστάρησε η λαδοκόρη τόν συναγωνιστή καί γιά αυτό νά προχώρησε.
Ώρε φίλε!Φοβερό κορμί και απίστευτες βυζάρες!!Και εγώ τη ψάχνω.Χάθηκε ξαφνικά.ναι ακριβως!!!
Βίκη-Στεφανία καί Όλγακανενα τηλ ή link για στεφανια-βικυ και ολγα??? ευχαριστω!!
την ψαχνω χρονια φιλε!! χαθηκε ξαφνικα αν και απ'οτι ειχα καταλαβει εψαχνε σταθερα φραγκατους τυπαδες να της τα σκανε καθε δυο μερες χωρις πολλες απαιτησεις!!Ώρε φίλε!Φοβερό κορμί και απίστευτες βυζάρες!!Και εγώ τη ψάχνω.Χάθηκε ξαφνικά.
Βίκη-Στεφανία καί Όλγα
Ε ναί είναι κάπως.Αυτό πού μέ αποτρέπει νά τήν συναντήσω,δέν είναι μόνο οι φωτό της,αλλά τό ότι έμαθα πώς κάνει καί ακάποτες συνευρέσεις πάνω στήν κάβλα.ωχ τι φωτο ειναι αυτη της ολγας
και οι δυο δούλευαν εδω τους έδιωξαν απο εκει και ξεκίνησαν μια και μια χα χα χα απο εκει τους ξέρω κάνουν φοβερό ντουέτο διπλό...Βίκη-Στεφανία καί Όλγα
Κάνουν καί παρτούζες δηλαδή.Καλά η Όλγα κάνει τά πάντα όλα,από ότι λένε οι συναγωνιστές.Η Βίκυ-Στεφανία πού τό παίζει κάπως καί σιγά-σιγά αποκαλύπτεται πώς καί αυτή τά κάνει όλα,θέλει νά ανεβάσει τό κασέ της?και οι δυο δούλευαν εδω τους έδιωξαν απο εκει και ξεκίνησαν μια και μια χα χα χα απο εκει τους ξέρω κάνουν φοβερό ντουέτο διπλό...
καλησπερα gary...αν καταλαβα καλα εννοεις την αγνη που κανονιζε συνηθως τα ραντεβου της στο bill ..στην πλατεια καραισκακη....βεβαια πηγαινε και σε σπιτια...θυμηθηκα και την Αγνη
πριν 3 χρονια καθαριζε σκαλες στα ν.π
και στο ενδιαμεσο εκανε και βιζιτομασαζ στα 50 ευρα κι αυτη
μου ειχε δηλωσει Πολωνιδα αλλα για καποιο λογο την εκανα για Αλβανιδα
γιατι τη θυμηθηκα ?
επεσα πανω στην αγγελια της ως Πατριτσια
θελει 70 ευρα πλεον ..
Ε ναί είναι κάπως.Αυτό πού μέ αποτρέπει νά τήν συναντήσω,δέν είναι μόνο οι φωτό της,αλλά τό ότι έμαθα πώς κάνει καί ακάποτες συνευρέσεις πάνω στήν κάβλα.
Δηλαδη συγνωμη,ποσο τελειωμενος μπορει να ειναι καποιος,που να καυλωνει με αυτο το αρχιμπαζο.Και να το πληρωνει κιολας.Ελεος ρε πουστη.Υποτιθεται οτι πρεπει να πληρωνει καποιος για να γαμησει κανα δροσερο μουνακι που αλλιως δεν θα το πλησιαζε.Ε ναί είναι κάπως.Αυτό πού μέ αποτρέπει νά τήν συναντήσω,δέν είναι μόνο οι φωτό της,αλλά τό ότι έμαθα πώς κάνει καί ακάποτες συνευρέσεις πάνω στήν κάβλα.
Δηλαδη συγνωμη,ποσο τελειωμενος μπορει να ειναι καποιος,που να καυλωνει με αυτο το αρχιμπαζο.Και να το πληρωνει κιολας.Ελεος ρε πουστη.Υποτιθεται οτι πρεπει να πληρωνει καποιος για να γαμησει κανα δροσερο μουνακι που αλλιως δεν θα το πλησιαζε.
καλησπερα gary...αν καταλαβα καλα εννοεις την αγνη που κανονιζε συνηθως τα ραντεβου της στο bill ..στην πλατεια καραισκακη....βεβαια πηγαινε και σε σπιτια...
πρεπει να ηταν πολωνεζα οντως ...την ειχα γνωρισει τυχαια απο φιλο που οντως του καθαριζε το σπιτι ..οχι σκαλες οπως αναγραφεις .. ....
για να παμε στο ζουμε ειχε ενα φουλ σερβις στα 50 ευρω 2 φορες και ενδιαμεσα εκανε και μασσαζ...βασικα το βαζω λιγο ανωτερο απο ενα απλο τριψημο αλλα ηταν οτι επρεπε ενδιαμεσα απο τα 2 τεμαχια ...ειχε κολλημα με την πιπα ..της; αρεσε να σε τσιμπουκωνει ..και ηταν το δυνατο της σημειο.....δεν ελεγε οχι και σε πισω τρυπα ...δεν ξερω αν συνεχιζει ακομα ...εκανε τα ραντεβου της μονο μεσημερι αφου σχολαγε απο τα σπιτια που καθαριζε...εδινε κυριως ραντεβου στο μπιλ ..διοτι εμενε λιγο πιο πανω προς την λιοσιων κατα τα λεγομενα της...
ηταν αρκετα καλη στις υπηρεσιες της δεν δυσανεσχετουσε και δεν βιαζοταν ...και το βασικο καθαρη κοπελα
εγω το τηλ που εχω ληγει σε 418....αν εννοεις την ιδια
απλα οπως ανεφερα δεν ξερω αν συνεχιζει διοτι εχω απο τον μαιο να την παρω
η αγνη εβαζε αγγελια στη χ.ε στις γνωριμιες και στις οικιακες εργασιεςαπλα δεν νομιζω οτι ειναι για εδω μεσα
καλυτερα ταιριαζει στο ανεξαρτητες
για την πριν φιλε μου τζιμε θα σου πω εγω πολυ συντομα...για την πριν πεσ μου
φιλε, την εχεις παρει το χοανη της Ολγας?Ε ναί είναι κάπως.Αυτό πού μέ αποτρέπει νά τήν συναντήσω,δέν είναι μόνο οι φωτό της,αλλά τό ότι έμαθα πώς κάνει καί ακάποτες συνευρέσεις πάνω στήν κάβλα.