bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
ο δρακουμελ ξερεται ποσο χρεωνει?
15 στρουμφάκια γεμιστά με ρύζι και 2 γλαδιόλες δώρο
ο δρακουμελ ξερεται ποσο χρεωνει?
μενει γυμνη?γιατι ακουγονται διαφορα οτι σε μερικους ξεντινετε και σε αλους οχι.μαλακια η πιπα παιζει στο προγραμα?εγώ κάπου μιάμιση ώρα την είχα, ακόμα θυμάμαι αυτή την τρομακτική εμπειρία
μην ξεχνάς ότι μέχρι να πει το παραμυθάκι της παίρνει καμιά ώρα με τα δελφίνια, τις παραλίες και τα ρέστα που είπα και ο φίλος gepap
:S
μενει γυμνη?γιατι ακουγονται διαφορα οτι σε μερικους ξεντινετε και σε αλους οχι.μαλακια η πιπα παιζει στο προγραμα?
ωραια σε ευχαριστωδεν έχεις άδικο που μπερδεύτηκες...
η Χρυσαυγή γαμιέται κανονικά
η Βίκη προσαρμόζει το πρόγραμμα της, σύμφωνα πάντα με την εμπειρία μου και τα λεγόμενα άλλων
και για τη Ναταλία....ας μιλήσει άλλος, γιατί δεν έχω εμπειρία μαζί της και δεν θέλω να παραπληροφορώ
ωραια σε ευχαριστω
για ραντεβου κανονιζω απο fb?
κρατάει παραπάνω....Συμφωνα με Δρακουμελ η διαρκεια της συνεδριας ειναι 1 ωρα και 5 λεπτα
όλα παίζουν....μενει γυμνη?γιατι ακουγονται διαφορα οτι σε μερικους ξεντινετε και σε αλους οχι.μαλακια η πιπα παιζει στο προγραμα?
45 γιούρος
το 4 να το κάνεις Χριστίνα - ΧρυσαυγήΦίλοι συναγωνιστές:
Ασχολούμαι εδώ και λίγους μήνες με το σπορ, έχω δοκιμάσει μία-δυο λύσεις και έχω φάει και κάτι άκυρα. Πάντως μου έχει κάνει εντύπωση που αυτήν την χρονική στιγμή, οι λύσεις είναι πολύ περιορισμένες, εκτός αν είναι η ιδέα μου.
Και μου ήρθε μία ιδέα, τουλάχιστον μία φορά το μήνα να αναφέρουμε τις κοπέλες που υπάρχουν, έτσι προς πληροφόρηση.
Κάνω εγώ την αρχή (η σειρά είναι τυχαία):
1)Βίκυ - Στεφανία
2)Κατερίνα
3)Ναταλία
4)Χριστίνα (δρακουμέλ όπως την λένε)
5)Όλγα
6)...
Όσοι πιστοί
40 - 45 τιμές υπό διαπραγμάτευσηΣυμφωνώ απόλυτα απλά σε τιμή 30 ευρώ η μια ώρα είναι η Ναταλία και Βίκη - Στεφανία με καλό μασάζ και αν έχει και κέφι παιζει και καλή φραπεδια ...
Πρώτη φορά συναντώ άτομο που για να πηδήξει έχει σαν κριτήριο το όνομα και όχι την εμφάνιση.ωραιο ονομα να γαμησεις χρυσαυγη που θα τη βρουμε να τη πηδήξουμε στειλτε πμ
έχεις πμωραιο ονομα να γαμησεις χρυσαυγη που θα τη βρουμε να τη πηδήξουμε στειλτε πμ
εγώ κάπου μιάμιση ώρα την είχα, ακόμα θυμάμαι αυτή την τρομακτική εμπειρία
μην ξεχνάς ότι μέχρι να πει το παραμυθάκι της παίρνει καμιά ώρα με τα δελφίνια, τις παραλίες και τα ρέστα που είπα και ο φίλος gepap
:S
εχει προσπαθησει κανεις να παρακαμψει ολες αυτες τις μαλακιες με τα παραμυθακια και τις θαλασσες?τρομακτικη εμπειρια??
χαχα.... όχι αυτό είναι το διαφορετικό.....εχει προσπαθησει κανεις να παρακαμψει ολες αυτες τις μαλακιες με τα παραμυθακια και τις θαλασσες?