jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
χαχα.... όχι αυτό είναι το διαφορετικό.....
δηλαδη σε μαζαζαρει κ σου λεει παραμυθια
χαχα.... όχι αυτό είναι το διαφορετικό.....
δηλαδη σε μαζαζαρει κ σου λεει παραμυθια
Η Ελλάδα καινοτομεί....
το σχολιο του μοχα....ΟΛΑ τα λεφταΤου φραπε τα παραμυθια
το σχολιο του μοχα....ΟΛΑ τα λεφτα
ο crazy ivan παντως ως τιμιος συναγωνιστης και μαχητης της ερημου του Ιρακ, ξερει μαλλον τι λεει...για να το λεει ο Ivan θα γαμιεται... ;)δεν έχεις άδικο που μπερδεύτηκες...
η Χρυσαυγή γαμιέται κανονικά
η Βίκη προσαρμόζει το πρόγραμμα της, σύμφωνα πάντα με την εμπειρία μου και τα λεγόμενα άλλων
και για τη Ναταλία....ας μιλήσει άλλος, γιατί δεν έχω εμπειρία μαζί της και δεν θέλω να παραπληροφορώ
και μαλλον δεν περασε καλα...είχε αγγελίες, αλλά δυστυχώς δεν κράτησα ούτε τηλέφωνο φίλε, καταλαβαίνεις το λόγο...
κάνε μια προσπάθεια από το φατσοβιβλίο αν ψήνεσαι τόσο, λογικά θα απαντήσει
αλλά και να μην απαντήσει ο δράκουλας, κατά τη γνώμη μου μην στενοχωρηθείς
μα εχει αναφερθει πριν κανα μηνα και σε κριτικη απο αλλο συναγωνιστη οτι τον παιρνει η θεια
ναι ρε φιλε...μολις εκανα το search και διαβασα την κριτικη του ηρωα συναγωνιστη (σε ευχαριστω για το ινφο )μα εχει αναφερθει πριν κανα μηνα και σε κριτικη απο αλλο συναγωνιστη οτι τον παιρνει η θεια
τοτε φιλε ειμαστε ολοι μεσα...ισως καποιος "διπλωματης" γαμιας φιλος απο εδω ;)εχει βρει το κουμπι της για να μην αρχισει τις μαλακιες και μας πιπωσει απο την αρχη...οκ δεν λεω ας κανει την συνεδρεια μετα...αφου το θελει τοοοσο πολυΑν γίνεται τροποποίηση του προγράμματος ώστε να αφηγείται το παραμύθι την ώρα που την καρφώνεις τότε είμαι μέσα.
εκτος και αν πηγαινουμε 2-2 και ο ενας την γαμαει την ωρα που θα λεει τις μαλακιες στον αλλο και τουμπαλινΑν γίνεται τροποποίηση του προγράμματος ώστε να αφηγείται το παραμύθι την ώρα που την καρφώνεις τότε είμαι μέσα.
τοτε φιλε ειμαστε ολοι μεσα...ισως καποιος "διπλωματης" γαμιας φιλος απο εδω ;)εχει βρει το κουμπι της για να μην αρχισει τις μαλακιες και μας πιπωσει απο την αρχη...οκ δεν λεω ας κανει την συνεδρεια μετα...αφου το θελει τοοοσο πολυ
εκτος και αν πηγαινουμε 2-2 και ο ενας την γαμαει την ωρα που θα λεει τις μαλακιες στον αλλο και τουμπαλιν
το καταλαβα φιλε μου, οκ ;) ;)Δε γινεται τυπε να μην πει παραμυθι. Δεν ειναι βυζιτου