Τωρα εσυ η πλακα μας κανεις η σου ετυχαν...Εκτος κι αν εχεις κατά νου να σου ερθει καμια τελεπερσονα...που αμα γδυθεί θα την διωξεις...Ο καθενας με τα λογικα γουστα του, μην κριτικάρεις κανεναν... Εμενα παντως οι περισσοτερες ηταν από καλες εως αρκετα καλες...Οσο για 40αρες...Δες καμια 10αρια (οι 8 θα σε ικανοποιησουν)...Αλλωστε, δεν θα τις παντρευτείς...Από το joker Προτιμω να παιζω ετσι...Αααααλλα κερδη (οποιος γνωριζει καταλαβενει)...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (5 μέλη και 19 επισκέπτες)
είπαμε, δεν είναι μοντέλο ;)
Δεν εννοω την εμφανιση
SEXY_TED
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 58
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα φίλε, την έχω πάρει αρκετές φορές τη Μάγια. κάνει καλό μασάζ αλλά τίποτε άλλο! Είναι από Βουλγαρία, normal face, Extra κιλά, γύρω στα 30.Καλημερα..... αν καποιος συναγωνιστης εχει δοκιμασει τη Μαγια απο harmonyhomme massage ας μου πει μια γνωμη εδω η πβ , μηπως και κανω μια δοκιμη
Αν ψάχνεις φραπέ κτλ, δεν παίζει.
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Δεν εννοω την εμφανιση
και στο μασάζ είναι από τις καλύτερες, αλλά νταξ, γούστα είναι αυτά
Ικανοποιητικος χωρος, καλη τιμη, μετριο μασαζ, γυμνος μονο με πετσετα αλλα τιποτα παραπανω απο μασαζ. Δεν το απαιτησα αλλα δεν ενιωσα και καποια στιγμη οτι με παιρνει. Καποιος αλλος εμπειρια απο εδω;
tsiribomb
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
Η μασέζ πως ηταν εμφανισιακα? ηλικια κιλά?
Ικανοποιητικος χωρος, καλη τιμη, μετριο μασαζ, γυμνος μονο με πετσετα αλλα τιποτα παραπανω απο μασαζ. Δεν το απαιτησα αλλα δεν ενιωσα και καποια στιγμη οτι με παιρνει. Καποιος αλλος εμπειρια απο εδω;
Περιοχη Παναθηναϊκο σταδιο.
Η κανονικη μασεζ ειναι ξανθια εμφανισιμη 45αρα αλλα στα pits λογω προβληματος ποδιου. Στη θεση της εκανε μασαζ μια κοπελιτσα αρκετα εμφανισιμη, αδυνατη αλλα περισσοτερο χαδι παρα μασαζ. Απο το τηλεφωνο παντως μου ξεκαθαρισε οτι παιζει μονο μασαζ και τιποτα παραπανω.
Η κανονικη μασεζ ειναι ξανθια εμφανισιμη 45αρα αλλα στα pits λογω προβληματος ποδιου. Στη θεση της εκανε μασαζ μια κοπελιτσα αρκετα εμφανισιμη, αδυνατη αλλα περισσοτερο χαδι παρα μασαζ. Απο το τηλεφωνο παντως μου ξεκαθαρισε οτι παιζει μονο μασαζ και τιποτα παραπανω.
tsiribomb
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
ΤΗΧΠεριοχη Παναθηναϊκο σταδιο.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
απευθείας ;)
Thanks man
ειχε αναφερθει,οτι ειναι μετρια εμφανισιακα,με μετριες υπηρεσιες,καμια προτωβουλια.μονο τα βυζια αξιζουν,αλλα για μια φορα.η 2η θα ειναι μονο αν δεν βρισκεται απολυτως τιποτα.
Thanks man
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
..μήπως είναι επί της Χρ. Βουρνάζου;; 4ος;; εκεί πολύ παλιά ήταν μπριζολάδικο σε πολυτελή χώρο..Περιοχη Παναθηναϊκο σταδιο.
thirio11
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.859
- Πόντοι
- 456
ευφοριωνος 17,κοντα στον πριαμο..τυχαιο??..μήπως είναι επί της Χρ. Βουρνάζου;; 4ος;; εκεί πολύ παλιά ήταν μπριζολάδικο σε πολυτελή χώρο..
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Ναι αλλα μόνο μασαζ.. χωρίς τίποτα άλλο...
Μήπως να μεταφερθούν στα ΔΕΝ τα σχετικά μηνύματα;
Μήπως να μεταφερθούν στα ΔΕΝ τα σχετικά μηνύματα;
Θέλω να ενημερώσω τους φίλους της σελίδας. Επειδή ειπωθηκε κάτι για τις Κατερίνα και Βίκυ , έκλεισα ραντεβού με την Κατερίνα με την οποία είχα μία πιο "στενή επαφή" σε σχέση με τον φραπέ της Βίκυς. Την ρώτησα ευθέως και με αυστηρό ύφος αν παίζει κάτι γιατί δεν παίζουμε ποτέ με την υγεία μας. Αυτή αρνήθηκε τα πάντα και είπε ότι προσέχει και τα κάνει όλα με προφύλαξη. Επίσης μου είπε ότι είναι Ελληνίδα και τίποτα από αυτά που ειπώθηκαν. Εγώ θέλω να την πιστέψω. Ελπίζω να βοήθησα. Καλή συνέχεια σε όλους.
XRHTOSPETRAS75
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2012
- Like
- 182
- Πόντοι
- 1
Καλά ρε φίλε περιμένεις να σου πεί την αλήθεια σου χει πεί ποτέ καμία Αλβανίδα ότι είναι από την αλβανία σιγά μη σου δώσει αναφορά από που είναι ποιο είναι το πραγματικό της όνομα και αν είναι καλά στην υγεία της οι πληροφορίες που έχουμε ειναι από σεκιούριτη συνάδελφο μασαζολάχνο που την έβλεπε στον ευαγγελισμό και το ψάξε και η συγκεκριμένη κοπέλα ειναι Ρωμά παλαιότερα έκανε φουλ ακάποτα και είχε αγγελίες με άλλα νούμερα
georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
μηπως μπερδευετε τις κοπελες;μηπως λετε για καποια με 50 ευρω μασαζ κ φουλ που ειναι πρεζακι;
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
αν θες κάνε μας ενημέρωση και για τα υπόλοιπα ...εμφάνιση (σωματότυπος κλπ) συμμετοχή , τιμή κλπΘέλω να ενημερώσω τους φίλους της σελίδας. Επειδή ειπωθηκε κάτι για τις Κατερίνα και Βίκυ , έκλεισα ραντεβού με την Κατερίνα με την οποία είχα μία πιο "στενή επαφή" σε σχέση με τον φραπέ της Βίκυς. Την ρώτησα ευθέως και με αυστηρό ύφος αν παίζει κάτι γιατί δεν παίζουμε ποτέ με την υγεία μας. Αυτή αρνήθηκε τα πάντα και είπε ότι προσέχει και τα κάνει όλα με προφύλαξη. Επίσης μου είπε ότι είναι Ελληνίδα και τίποτα από αυτά που ειπώθηκαν. Εγώ θέλω να την πιστέψω. Ελπίζω να βοήθησα. Καλή συνέχεια σε όλους.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις