jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
μηπως μπερδευετε τις κοπελες;μηπως λετε για καποια με 50 ευρω μασαζ κ φουλ που ειναι πρεζακι;
Κ πρεζουδες μασερ?
Προοδος >
μηπως μπερδευετε τις κοπελες;μηπως λετε για καποια με 50 ευρω μασαζ κ φουλ που ειναι πρεζακι;
Κ πρεζουδες μασερ?
Προοδος >
την κατερινα την παιρνω πανω απο 2 χρονια... την εχω παρει αμετρητες φορες.... πιπα ακαποτη ολες αυτες τις φορς μου εκανε ΜΟΝΟ την τελευταια φορα και αυτο για 5 δευτερολεπτα και ολες τις φορες της το προτεινω... μετα καποτα... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ !!! αυτα...!!! αν ειχε θεμα με την υγεια της δεν θα ηταν τοσο προσεχτικη... πιστευω οτι αξιζει για 45 γιουρο...!!!! τωρα για την προεέυση της το χερι μου στην φωτια δεν το βαζω... ελληνικα παντως μιλαει φαρσι!!!!
αν θες κάνε μας ενημέρωση και για τα υπόλοιπα ...εμφάνιση (σωματότυπος κλπ) συμμετοχή , τιμή κλπ
Δύσκολο νά μάθουμε τήν αλήθεια.Ελπιζω νά μην τήν μάθουμε μέ άσχημο τρόπο.Εννοώ νά μην κολλήσει κάποιος συναγωνιστής κάτι.Δέν πρέπει νά γίνεται τέτοιος "πόλεμος".Οχι χτυπήματα κάτω από τήν μέση,όχι διασπορά ψευδών ειδήσεων.Χαλαρά καί όποια είναι καλύτερη άς μαζέψει τό χαρτί.Τελικά ρε παιδιά είναι αρρωστιαρα ή ούτε καν?
Καλά ρε φίλε περιμένεις να σου πεί την αλήθεια σου χει πεί ποτέ καμία Αλβανίδα ότι είναι από την αλβανία σιγά μη σου δώσει αναφορά από που είναι ποιο είναι το πραγματικό της όνομα και αν είναι καλά στην υγεία της οι πληροφορίες που έχουμε ειναι από σεκιούριτη συνάδελφο μασαζολάχνο που την έβλεπε στον ευαγγελισμό και το ψάξε και η συγκεκριμένη κοπέλα ειναι Ρωμά παλαιότερα έκανε φουλ ακάποτα και είχε αγγελίες με άλλα νούμερα
Σεκιουριτάς με μισθό 500-600 ζει και βγάζει και γούστα σε λαδοκόρες ως μασαζολάγνος. Εκτός από το επάγγελμα του γνωρίζει όλους τους ασθενείς του ευαγγελισμού και ξέρει ´οτι η κοπέλα ειναι Ρωμά γιατι πήγαινε για θεραπεία με όλο το Ζεφύρι. Λογικά ακούγονται όλα συναγωνιστές, οπότε ας τα ακουμπήσουμε αύριο όλοι μας για αιματολογικές εξετάσεις. Και αν τελικά τη γλιτώσουμε από όσα περιγράφει ο σοφός τότε θα πάμε στο σεκιουριτά να μας κάνει εξέταση σπέρματος με το στόμα.Καλά ρε φίλε περιμένεις να σου πεί την αλήθεια σου χει πεί ποτέ καμία Αλβανίδα ότι είναι από την αλβανία σιγά μη σου δώσει αναφορά από που είναι ποιο είναι το πραγματικό της όνομα και αν είναι καλά στην υγεία της οι πληροφορίες που έχουμε ειναι από σεκιούριτη συνάδελφο μασαζολάχνο που την έβλεπε στον ευαγγελισμό και το ψάξε και η συγκεκριμένη κοπέλα ειναι Ρωμά παλαιότερα έκανε φουλ ακάποτα και είχε αγγελίες με άλλα νούμερα
...(αν και δεν είναι για γέλια)Σεκιουριτάς με μισθό 500-600 ζει και βγάζει και γούστα σε λαδοκόρες ως μασαζολάγνος. Εκτός από το επάγγελμα του γνωρίζει όλους τους ασθενείς του ευαγγελισμού και ξέρει ´οτι η κοπέλα ειναι Ρωμά γιατι πήγαινε για θεραπεία με όλο το Ζεφύρι. Λογικά ακούγονται όλα συναγωνιστές, οπότε ας τα ακουμπήσουμε αύριο όλοι μας για αιματολογικές εξετάσεις. Και αν τελικά τη γλιτώσουμε από όσα περιγράφει ο σοφός τότε θα πάμε στο σεκιουριτά να μας κάνει εξέταση σπέρματος με το στόμα.
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές! Διαβάζω όσα γράφτηκαν για την Κατερίνα παραπάνω και για να είμαι ειλικρινής έχω θορυηθεί ιδιαιτέρως γιατί τη συνάντησα πρόσφατα. Σε περίπτωση όπου είναι λάσπη είναι τελείως φτηνό τέχνασμα για άλλη μια φορά ο πόλεμος προς οποιαδηποτε αγωνίστρια κορασίδα. Το σίγουρο είναι ότι μας βάζει το αρχηγόπουλο πάλι σε διαδικασία εξετάσεων.
Συνεχίζω με κριτική και εντυπώσεις για το εξαιρετικό Κατερινακι.
Επικοινωνία σχετικά εύκολη (απαντάει σε κλησεις) και κλείσιμο ραντεβού μετά από κάποιες ημέρες οταν βόλεψε και τους δύο ή προκαθορισμένη ώρα συνάντησης σε ξενοδοχείο παραλιακής.
Η κοπέλα από το τηλέφωνο ακουγόταν πολύ μαζεμένη και ειλικρινά δεν ηξερα τι να περιμένω μετά τις ποικίλες κριτικές των υπολοίπων συναγωνιστών.
Ανοίγω την πόρτα του δωματίου και υποδέχονται μια όμορφη κοπέλα, νορμάλ ύψος γύρω στο 165, με κανονικό κορμί επίσης χωρίς περιττά κιλά. Πρώτη εντύπωση καλή και μάλιστα με ιδιαίτερη θετική προδιάθεση από την πλευρά μου γιατί μύριζε υπεροχα.
Στα του μασαζ αρκετά καλή με διάθεση επικοινωνίας για τυχον προτιμήσεις και ερωτήσεις για την ορθή άσκηση πίεσης.
Τέλος μασαζ και εκκίνηση αγώνος. Όμορφο σφιχτό κορμί με απίστευτη οπίσθια όψη! Στήσιμο στα τέσσερα και απόλυτο χάσιμο αφού είχε προηγηθεί περιποιημενος πεοθηλασμος.
Συμμετοχική στον αγώνα, χωρίς υπερβολές και καλό social time μετα τη μάχη.
Τονίζω ότι η κοπέλα ήταν πεντακάθαρη και μου εξηγήθηκε ότι δεν κάνει απολύτως τίποτα χωρίς προφυλάξεις όπως και το είδα εμπράκτως. Μου φάνηκε ιδιαίτερα προσεκτική σε θέματα υγιεινής και έμεινα καθόλα ευχαριστημένος από τη συνεύρεση μας.
Δωράκι 45 ευρώ για μια ώρα απολαυστικου μασαζ και ερωτικής συνεύρεσης με μια όμορφη, καθαρή και περιποιητικη κοπέλα. Αν είναι πράγματι Ρομά πάω πάσο και μένω πράγματι μαλακας.
Ελπίζω να βοήθησα όσους σκέφτονται να τη συναντήσουν. Σκοπεύω ως φανατικός αναγνώστης των κριτικών σας να συμβάλω ενεργά από εδώ και στο εξής καταθέτοντας και άλλες εμπειρίες μου. Συνεχίστε να ξεζουμιζετε αγωνίστριες κορασίδες με πάθος και λαχτάρα.
.....βοήθησες...Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές! Διαβάζω όσα γράφτηκαν για την Κατερίνα παραπάνω και για να είμαι ειλικρινής έχω θορυηθεί ιδιαιτέρως γιατί τη συνάντησα πρόσφατα. Σε περίπτωση όπου είναι λάσπη είναι τελείως φτηνό τέχνασμα για άλλη μια φορά ο πόλεμος προς οποιαδηποτε αγωνίστρια κορασίδα. Το σίγουρο είναι ότι μας βάζει το αρχηγόπουλο πάλι σε διαδικασία εξετάσεων.
Συνεχίζω με κριτική και εντυπώσεις για το εξαιρετικό Κατερινακι.
Επικοινωνία σχετικά εύκολη (απαντάει σε κλησεις) και κλείσιμο ραντεβού μετά από κάποιες ημέρες οταν βόλεψε και τους δύο ή προκαθορισμένη ώρα συνάντησης σε ξενοδοχείο παραλιακής.
Η κοπέλα από το τηλέφωνο ακουγόταν πολύ μαζεμένη και ειλικρινά δεν ηξερα τι να περιμένω μετά τις ποικίλες κριτικές των υπολοίπων συναγωνιστών.
Ανοίγω την πόρτα του δωματίου και υποδέχονται μια όμορφη κοπέλα, νορμάλ ύψος γύρω στο 165, με κανονικό κορμί επίσης χωρίς περιττά κιλά. Πρώτη εντύπωση καλή και μάλιστα με ιδιαίτερη θετική προδιάθεση από την πλευρά μου γιατί μύριζε υπεροχα.
Στα του μασαζ αρκετά καλή με διάθεση επικοινωνίας για τυχον προτιμήσεις και ερωτήσεις για την ορθή άσκηση πίεσης.
Τέλος μασαζ και εκκίνηση αγώνος. Όμορφο σφιχτό κορμί με απίστευτη οπίσθια όψη! Στήσιμο στα τέσσερα και απόλυτο χάσιμο αφού είχε προηγηθεί περιποιημενος πεοθηλασμος.
Συμμετοχική στον αγώνα, χωρίς υπερβολές και καλό social time μετα τη μάχη.
Τονίζω ότι η κοπέλα ήταν πεντακάθαρη και μου εξηγήθηκε ότι δεν κάνει απολύτως τίποτα χωρίς προφυλάξεις όπως και το είδα εμπράκτως. Μου φάνηκε ιδιαίτερα προσεκτική σε θέματα υγιεινής και έμεινα καθόλα ευχαριστημένος από τη συνεύρεση μας.
Δωράκι 45 ευρώ για μια ώρα απολαυστικου μασαζ και ερωτικής συνεύρεσης με μια όμορφη, καθαρή και περιποιητικη κοπέλα. Αν είναι πράγματι Ρομά πάω πάσο και μένω πράγματι μαλακας.
Ελπίζω να βοήθησα όσους σκέφτονται να τη συναντήσουν. Σκοπεύω ως φανατικός αναγνώστης των κριτικών σας να συμβάλω ενεργά από εδώ και στο εξής καταθέτοντας και άλλες εμπειρίες μου. Συνεχίστε να ξεζουμιζετε αγωνίστριες κορασίδες με πάθος και λαχτάρα.