Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.016
Πόντοι
96
Φίλε, δεν τρέχει κάτι με την κοπέλα, απλά επειδή ξέρω ότι προσέχει την υγιεινή της (ενώ στο ποστ ο φίλος δεν το διευκρίνιζε), για αυτό το ρώτησα. Πάει πάνω από χρόνο που την πρώτο – συνάντησα. Πολύ καλή κοπέλα Δυσκολεύτηκα κάπως να κλείσω το πρώτο ραντεβού, αλλά μετά όλα μια χαρά. Απλά ξέκοψα κάποια στιγμή λόγω προσωπικών προβλημάτων. Θα ήθελα κάποια στιγμή να ξαναδοκιμάσω, γι αυτό ρωτάω.   
ευχαριστω!

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
αναφορικα με βικυ την 23 χρονη,δυνατο μασαζ πολυ καλο πραγματικα καμια σχεση με αυτα που κανουμε στα μαγαζια,αν θες μονο μασαζ ειναι φοβερη και σε κερναει κ ενα φραπε μεχρι εκει,σχετικα με κατερινα ειναι γουστα αυτα παιδια,εχωτερικα μιλωντας παντα απλα αυτη τη στιγμη ειναι οτι πιο οικονομικο.

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.016
Πόντοι
96
αναφορικα με βικυ την 23 χρονη,δυνατο μασαζ πολυ καλο πραγματικα καμια σχεση με αυτα που κανουμε στα μαγαζια,αν θες μονο μασαζ ειναι φοβερη και σε κερναει κ ενα φραπε μεχρι εκει,σχετικα με κατερινα ειναι γουστα αυτα παιδια,εχωτερικα μιλωντας παντα απλα αυτη τη στιγμη ειναι οτι πιο οικονομικο.
και η κατερινα στο ιδιο ..τοναζ παιζει?

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
κανονικα και σεξ,σου δινω τηλ να σου πει το προγραμμα της κανονικα,πολυ καλο τυπακι

callgirllover

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
0
Επειδη θα την τιμησω αμα ρωτησει απο που την βρηακα τι της λεμε?Ισχυει ακομα η αγγελια της απο την χ.ε?

Busyman

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2014
Like
16
Πόντοι
0
Επειδη θα την τιμησω αμα ρωτησει απο που την βρηακα τι της λεμε?Ισχυει ακομα η αγγελια της απο την χ.ε?

Δοκιμάστε εδώ και δεν θα χάσετε. 25 χρονών μελαχρινό ψηλό αδύνατο 3αρι βυζί τελείως τούμπανο. Στην μία συνεδρία δεν πήρα τίποτα, αλλά ο επιμένων νικά...θα προσπαθήσω πάλι

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.016
Πόντοι
96
Δοκιμάστε εδώ και δεν θα χάσετε. 25 χρονών μελαχρινό ψηλό αδύνατο 3αρι βυζί τελείως τούμπανο. Στην μία συνεδρία δεν πήρα τίποτα, αλλά ο επιμένων νικά...θα προσπαθήσω πάλι

σε ξενοδοχειο βρεθηκατε? ουτε φραπεδια?

fremar

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
η κατερινα που αναφερεται πιο πανω εμφανισιακα μοιαζει με την βίκυ η καμία σχέση?

dxounia

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Οκτ 2007
Κριτικές
38
Like
2.629
Πόντοι
8.345
Σπίτι μου και δυστυχώς ούτε φραπέ...Αλλά είπα για μένα αξίζει να ξαναπροσπαθήσω
ησουν γυμνος στο μασαζ ή σου ειπε με εσωρουχο ή πετσετα; Αφησε κανενα υπονοουμενο της ειπες εσυ τιποτα;

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16

[η κοπελα κανει ξεκαθαρα μονο μασαζ χωριςς τιποτα παραπανω οσες φορες και να την παρεις ουτε φραπε δε θα παρεις,καμια σχεση δεν εχει με τισ υπολοιπες αγγελιες,η κοπελα δε κανει σεξ ειναι αυστηρα μονο στο μασαζ]

block0

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Για δοκιμαστε εδω τηλ,εμενα μου εκοψε ακυρο επειδη ειμαι κ καλα μικρος και αυτη ειναι 35,ειπε 40ευρο μασαζ εκτονωση και οταν ρωτησα για το παραπανω με ρωτησε ηλικια οποτε ισως και να κανει κατι...για δοκιμαστε με τηλ

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Για δοκιμαστε εδω τηλ,εμενα μου εκοψε ακυρο επειδη ειμαι κ καλα μικρος και αυτη ειναι 35,ειπε 40ευρο μασαζ εκτονωση και οταν ρωτησα για το παραπανω με ρωτησε ηλικια οποτε ισως και να κανει κατι...για δοκιμαστε με τηλ

35 ε δεν εχω παρει αλλα η τελευταια που μου ειπε κατι τετοιο ηταν +10-15 χρονια ακομη.

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.016
Πόντοι
96
Θα ειχε μαλλον τα διπλα σου χρονια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom