Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (6 μέλη και 48 επισκέπτες)

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Μηνύματα
15.726
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
*Απαγορευεται η αναρτηση φωτογραφιων,χωρις την συναινεση,του ατομου που εμφανιζεται στις φωτογραφιες.Η απαντηση διαγραφηκε,μαζι με τις φωτογραφιες.*
 

athensstef

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Μηνύματα
563
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
6
ποια κοπελα ηταν κατοικον?

Αξιος ρεπορτερ!!! οχι παιζουμαι !!!! δεν ξερει με ποιον τα εβαλε.....Πες μας λεπτομερειες !!! τι φορουσε η ζωη στο μαγαζι της? την χουφτοσες κ που? η κοπελα στο δικο σου χωρο ποια ηταν ? τι φορουσε ? ποση ωρα της χαιδευες το στηθος και πως αντιδρουσε ? κολαρακι επιασες? την πληρωσες τελικα?

Και μονο απο τις φωτο του πορνιδιου ζωη καταλαβαινεις τι καυλοσυναντησεις κανει το πιπινι.
Βαζω στοιχημα οτι καυλωνει να μας ερεθιζει κ να μιλαμε για αυτην εδω

 

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Μηνύματα
1.418
Like
2
Πόντοι
16
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟ... ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Καλησπερα κυριοι συναγωνιστες  :hi:
Οπως υποσχεθηκα ειμαστε στον αερα για εγκυρη και ΣΩΣΤΗ ενημερωση παντα απο το πρισμα του ρεπορτερ.
Ολη αυτοι την εβδομαδα εκανα ''ρεπορταζ'' και συγκεκριμενα στο spa massage,της ζωης που μας απολαμβανει διαβαζοντας μας.(χαιρετισμους  :hi:)
Λοιπον πηγα στην εδρα της στο ιλιον,και με υποδεχτηκε η ιδια.Ευγενικη δεν λεω αλλα χωρις να εχω πει απολυτως τιποτα και χωρις κανενα υπονοουμενο απο πλευρας μου,  μου ειπε 2 -3 φορες εδω δεν κανουμε τιποτα σας το λεω να το ξερετε. 0:) :priest: Ποσο κουτο ειναι αυτο,(ζωη οταν δεν κανεις και εισαι σιγουρη για εσενα και το προσωπικο σου,ειναι πολυ κουτο αλλα ταυτοχρονα και υποπτο να λες οτι δεν κανεις τιποτα.Αυτο κρυβει πολλα.Καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται.Αυτο να το πεις σε αυτους που σε ρωτανε)ΣΦΑΛΜΑ 1.
Επιπλωση ΙΚΕΑ φθηνη,αλλα εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει αυτο αλλα με νοιαζουν οπως θα διαβασετε παρακατω.
Επειδη ειχα μια αποσταση ωσπου να φτασω ιλιον ιδρωσα στο αυτοκινητο μου,και θα επρεπε να κανω ντουζ,ελα που το ντουζ το ειχανε στειλει με αδεια για διακοπες και κανεις δεν ξερει ποτε ερχεται.Ναι μου ειχε πει πριν ερθετε να κανετε μπανιο,και εγω την ακουσα εκανα 2,ενα στο σπιτι μου και ενα μεσα στο αυτοκινητο μου.Για εμενα ΜΕΓΙΣΤΟ σφαλμα.Πρωτα φτιαχνεις την βασικη αναγκη που ειναι σε ενα τετοιο χωρο το μπανιο και μετα ανοιγεις.Ανοιξε χωρις πορτα,χωρις μπανιο ομως...ΣΦΑΛΜΑ 2.
Oταν μπηκα στο δωματιο ειδα ενα απο τα κουστουμια του Γιαννη φλωρινιωτη σε κουρτινα(Πειραζει που ειμαι και μεγαλη φιρμα πειραζει  :orchestra:)
και πανω απο το κλιματιστικο να εχει φυτρωσει φικος  :idiot:
Γενικα το ντιζαιν ειναι για κλαματα,δεν πηγα στο χιλτον το ξερω ομως απαιτω για ολους τους συναγωνιστες αξιοπρεπεις χωρους που να δηλωνουν οτι μας ΣΕΒΟΝΤΑΙ.Κανεις δεν βρισκει τα λεφτα σε γλαστρες το πρωι που σηκωνεται.
Τωρα οταν ηρθε η δεσποινις για μασαζ,συστηθηκαμε και  προχωρησαμε παρακατω.
Αλαλη καθολη την διαρκεια του μασαζ,και σοβαρη λες και εκανε χειρουργειο.
Το μασαζ τωρα ητανε απαλο σχετικα χωρις να με ρωτησει με τι πιεση θελω,ειναι επειδη  ολες οι κοπελες επαγγελματιες γι αυτο,και βεβαια επειδη δεν κανουνε τιποτα. :2funny:
Ξεχασα να πω οτι μου βαλανε πετσετα για να κανω μασαζ.
Η κοπελα οταν τελειωνε η ωρα εκανε ακομα πιο απαλα μας :erection: και μετα αφου της ειπα για  :cum: μου δηλωσε αυστηρα επαγγελματικα  :bottom: οτι εδω κανουμε μασαζ και εγω εχω σπουδες και κατι τετοιες παπαρολογιες.Που τα λεει ρεεε.23 χρονια ''ρεπορταζ''εχουμε ακουσει οπως ολοι οι συναγωνιστες και εχουμε δει...
Κυριος ο ρεπορτερ πληρωσε και εφυγε.Λογος για αποδειξη.
Ομως συνεχισα το ''ρεπορταζ'' και μετα απο 2 μερες αυτη την φορα σε δικο μου χωρο να δω και την αλλη πλευρα του νομισματος.
Η κοπελα ηρθε στην ωρα της.
Παλι απαλο μασαζ παλι χωρις ερωτηση για πιεση.
Για να μην λεω πολλα αγελαστη και αυτη αμιλητη.
Οταν τελειωνε η ωρα με δικο μου στυλ την χουφτωσα για να δω αντιδρασεις.Δεν εκανε καμια ιδιαιτερη αντιδραση λιγο τραβηχτηκε,αλλα εγω ξανακανα και βρεθηκε το χερι μου στο βυζι της.
Και ενω το χερι μου χαιδευε στο στηθος της,οταν της ειπα για :wanker: εκεινη ειπε τα ιδια που ειχε πει και η αλλη για σπουδες και μαλακιες :2funny:.ενω μου τα ελεγε εγω χαιδευα βυζι,αλλα ΚΥΡΙΑ.ΡΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΚΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
Οταν ηρθε η ωρα να πληρωσω εγω εκανα το εξης αφου μου μιλανε για ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ τετοιες,εβγαλα τα λεφτα και ζητησα ΑΠΟΔΕΙΞΗ.Ακουστε τωρα σκηνικο συναγωνιστες αγαπημενοι.
Η κοπελα  :kenny: :dunno: και δεν ηξερε τι να πει.Εγω με ευγενεστατο τροπο της μιλησα για της δικες μου σπουδες στην νομικη :2funny: και για τους νομους,και συγκεκριμενα για εκεινον που οριζει οτι αμα δεν παρουμε αποδειξη ΔΕΝ ειμαστε υποχρεωμενοι να πληρωσουμε.Και τωρα η μαγικη στιγμη η κοπελα αρχισε και εκλαιγε με αυτα περι τον νομων που της ελεγα για τα μαγαζια χωρις να ειναι νομιμα οτι εχουν ποινικες κυρωσεις και αληθεια ειναι ζωη ΠΡΟΣΕΧΕ,και φοβηθηκε πολυ.Εγω βεβαια την καθησυχασα και της ειπα εσυ δεν φταις σε αυτο το κομματι αλλα η ζωη,εσυ ομως ευθυνεσαι στο αλλο κομματι,που μας  :erection: πρωτα και μετα μιλας για σπουδες,παρε τωρα στην  :2on1: και της δικες μου σπουδες.Ειλικρινα δεν το εκανα με κακια δεν ειμαι τετοιος αλλα κανε απο την αρχη κανονικο μασαζ μην επιτρεπεις τα χουφτωματα και μας λες για σπουδες.ΣΦΑΛΜΑ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ 3
Με τρελαινει αγαπητοι συναγωνιστες που ενω μιλανε στον πλυθυντικο,και τα εχουνε ολα ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ νομιμα,ειναι στην πραγματικοτητα μεσα στην παρανομοια ενας να τα παρει ασχημα η κυρα ζωη και το μαγαζακι της με το λουτρο σε διακοπες παπαλα.
Δηλαδη εμεις ολοι ειμαστε μ@@@κες που πληρωνουμε φορους και κοβουμε αποδειξης.
Κυριοι ο συγκεκριμενος χωρος ειναι παρανομος και μας παπαριαζουνε με λογια νομιμοτητας :uglystupid:
Κανουνε δεν κανουνε δεν με ενδιαφερει με ενδιαφερει ομως η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.Μωρη σου εχω το βυζι στο χερι και μου μιλας για πτυχια.ζωη αν θελεις σοβαροτητα πηγαινε πληρωσε τεβε κανε εναρξη διαφορετικα ΠΡΟΣΕΧΕ.Τα κοροιδα ΤΕΛΟΣ.
Δεν θα πω το δικο μου συμπερασμα το αφηνω το τελος στην δικη σας κριση αν πρεπει να ριξουμε μαυρο η οχι
Ερχονται και αλλα ''ρεπορταζ''


                       Με φιλικους χαρετισμους
                           ''Ρεπορτερ'' :hi:

πολυ καλο ρεπορταζ δικε μου !σου  τραγουδησε οπως τραγουδα στο προφιλ της ?
 

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
2.117
Like
3.144
Πόντοι
456
Ρεπόρτερ είσαι εξαιρετικός ,τόχεις και με το γράψιμο ,αλλά κυρίως συμφωνώ με την ουσία αυτών που λες,αν είχαμε όλοι μας την δική σου συμπεριφορά κατα 90% θα παίρναμε πολλά παραπάνω λόγω της παρανομίας του χώρου ,δηλ. για να αποφύγω αποδείξεις κλπ θα ενδώσω και γώ αφου απο μασαζ δεν ξέρω και στηρίζομαι στα υπονοούμενα για να επιβιώσω,
 

athensstef

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Μηνύματα
563
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
6
Απο δημοσιες φωτο στο φεισ


Σκετη καυλα το πουτανοπιπινι

*ειναι η τελευταια φορα που ποσταρεις facebook,απο κοπελες,που δεν ειναι μελη,και δεν εχεις το οκ,να ποσταρεις προσωπικα στοιχεια τους.*
 

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Μηνύματα
1.996
Like
1.018
Πόντοι
96
Δεν διαφωνώ φιλε μου.. Σε αυτα τα μέρη δεν σου υπόσχονται ομως σεξ και αν καταφέρεις κατι ειναι πολυ καλυτερο απο πχ να πας στη ζαννα που ειναι ολα προσχεδιασμένα! Εγω απλα λεω οτι όντως κατι παιζει σε αυτα τα μέρη και ας το παίζουν άγιο όρος!! Απλα πρέπει να τους ρίξουμε μαύρο μονο και μονο γιατι το παίζουν νόμιμοι και κάνουν αισθησιακό μασάζ σε γυναίκες ενώ βάση νόμου απαγορεύεται και φυσικά δεν κόβουν αποδείξεις! Και το λεω αυτο γιατι δεν μπορει οταν ζητάμε να μας κάνουν αιςθηςιακο Μασάζ να λενε οχι και οταν το ζητάει μι γυναικα να λενε ναι!! Έχετε σκεφτει γιατι;;; Όποτε θελουν ενα γερό μαθημα!!! Πχ να παμε εκει και εφοςον δεν προσφερθεί κατι παραπανω τοτε γεια σας χωρις πληρωμή!! Και αν θελουν καλούμε την αστυνομία και βλεπουμε τι γινετε.. Τις προάλλες σας πληρωφορω πηγα στο gracespa στο Μαρούσι και εκανα ταντρα μασάζ 40€ μου τον έπαιξε κανονικότατα και μου εδωςε αποδειξη σας πληροφορώ για παροχή μασάζ!!! Απο εμενα +1 σε τετοια μαγαζιά!!!
στο grace που πηγες διαλεγεις κοπελα? και επισης εαν ειναι εμφανισημες?
 

athensstef

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Μηνύματα
563
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
6
νομιζω η αγγελια της ζωης το πουτανοπιπινι για κοπελες τα λεει ολα......φυσιοθεραπεύτριες ή μη ....οι μη τι μασαζ θα κανουν ρεπορτερ?


Το " spa massage"αναζητα κοπέλες φυσιοθεραπεύτριες ή μη για εξωτερική συνεργασια ( κατοικον), με άριστες αποδοχες, ευέλικτο ωράριο, φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον. Τιμή :300 συζητήσιμη. Περισσότερες πληροφορίες στο:6987595526


 

athensstef

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Μηνύματα
563
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
6
Απο δημοσιες φωτο στο φεισ


Σκετη καυλα το πουτανοπιπινι

*ειναι η τελευταια φορα που ποσταρεις facebook,απο κοπελες,που δεν ειναι μελη,και δεν εχεις το οκ,να ποσταρεις προσωπικα στοιχεια τους.*

Απλα θα ηθελα να ενημερωσω οτι βασει του συμφωνητικου που διεπει τις φωτο που ειναι δημοσιες κατ επιλογη του χρηστη, δλδ δεν χρειαζεται να εισαι φιλος τους για να τις δεις, δεν χρειαζεται καμμια συναινεση του χρηστη για να τις δημοσιευσεις οπουδηποτε.
τετοιες ηταν οι φωτο που δημοσιευσα
Καλημερα
warnwarn.gif
 
 

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Μηνύματα
1.019
Like
975
Πόντοι
96
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟ... ΡΕΠΟΡΤΕΡ
Καλησπερα κυριοι συναγωνιστες  :hi:
Οπως υποσχεθηκα ειμαστε στον αερα για εγκυρη και ΣΩΣΤΗ ενημερωση παντα απο το πρισμα του ρεπορτερ.
Ολη αυτοι την εβδομαδα εκανα ''ρεπορταζ'' και συγκεκριμενα στο spa massage,της ζωης που μας απολαμβανει διαβαζοντας μας.(χαιρετισμους  :hi:)
Λοιπον πηγα στην εδρα της στο ιλιον,και με υποδεχτηκε η ιδια.Ευγενικη δεν λεω αλλα χωρις να εχω πει απολυτως τιποτα και χωρις κανενα υπονοουμενο απο πλευρας μου,  μου ειπε 2 -3 φορες εδω δεν κανουμε τιποτα σας το λεω να το ξερετε. 0:) :priest: Ποσο κουτο ειναι αυτο,(ζωη οταν δεν κανεις και εισαι σιγουρη για εσενα και το προσωπικο σου,ειναι πολυ κουτο αλλα ταυτοχρονα και υποπτο να λες οτι δεν κανεις τιποτα.Αυτο κρυβει πολλα.Καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται.Αυτο να το πεις σε αυτους που σε ρωτανε)ΣΦΑΛΜΑ 1.
Επιπλωση ΙΚΕΑ φθηνη,αλλα εμενα προσωπικα δεν με νοιαζει αυτο αλλα με νοιαζουν οπως θα διαβασετε παρακατω.
Επειδη ειχα μια αποσταση ωσπου να φτασω ιλιον ιδρωσα στο αυτοκινητο μου,και θα επρεπε να κανω ντουζ,ελα που το ντουζ το ειχανε στειλει με αδεια για διακοπες και κανεις δεν ξερει ποτε ερχεται.Ναι μου ειχε πει πριν ερθετε να κανετε μπανιο,και εγω την ακουσα εκανα 2,ενα στο σπιτι μου και ενα μεσα στο αυτοκινητο μου.Για εμενα ΜΕΓΙΣΤΟ σφαλμα.Πρωτα φτιαχνεις την βασικη αναγκη που ειναι σε ενα τετοιο χωρο το μπανιο και μετα ανοιγεις.Ανοιξε χωρις πορτα,χωρις μπανιο ομως...ΣΦΑΛΜΑ 2.

Oταν μπηκα στο δωματιο ειδα ενα απο τα κουστουμια του Γιαννη φλωρινιωτη σε κουρτινα(Πειραζει που ειμαι και μεγαλη φιρμα πειραζει  :orchestra:)
και πανω απο το κλιματιστικο να εχει φυτρωσει φικος  :idiot:
Γενικα το ντιζαιν ειναι για κλαματα,δεν πηγα στο χιλτον το ξερω ομως απαιτω για ολους τους συναγωνιστες αξιοπρεπεις χωρους που να δηλωνουν οτι μας ΣΕΒΟΝΤΑΙ.Κανεις δεν βρισκει τα λεφτα σε γλαστρες το πρωι που σηκωνεται.
Τωρα οταν ηρθε η δεσποινις για μασαζ,συστηθηκαμε και  προχωρησαμε παρακατω.
Αλαλη καθολη την διαρκεια του μασαζ,και σοβαρη λες και εκανε χειρουργειο.


Το μασαζ τωρα ητανε απαλο σχετικα χωρις να με ρωτησει με τι πιεση θελω,ειναι επειδη  ολες οι κοπελες επαγγελματιες γι αυτο,και βεβαια επειδη δεν κανουνε τιποτα. :2funny:
Ξεχασα να πω οτι μου βαλανε πετσετα για να κανω μασαζ.
Η κοπελα οταν τελειωνε η ωρα εκανε ακομα πιο απαλα μας :erection: και μετα αφου της ειπα για  :cum: μου δηλωσε αυστηρα επαγγελματικα  :bottom: οτι εδω κανουμε μασαζ και εγω εχω σπουδες και κατι τετοιες παπαρολογιες.Που τα λεει ρεεε.23 χρονια ''ρεπορταζ''εχουμε ακουσει οπως ολοι οι συναγωνιστες και εχουμε δει...

Κυριος ο ρεπορτερ πληρωσε και εφυγε.Λογος για αποδειξη.
Ομως συνεχισα το ''ρεπορταζ'' και μετα απο 2 μερες αυτη την φορα σε δικο μου χωρο να δω και την αλλη πλευρα του νομισματος.
Η κοπελα ηρθε στην ωρα της.

Παλι απαλο μασαζ παλι χωρις ερωτηση για πιεση.
Για να μην λεω πολλα αγελαστη και αυτη αμιλητη.
Οταν τελειωνε η ωρα με δικο μου στυλ την χουφτωσα για να δω αντιδρασεις.Δεν εκανε καμια ιδιαιτερη αντιδραση λιγο τραβηχτηκε,αλλα εγω ξανακανα και βρεθηκε το χερι μου στο βυζι της.
Και ενω το χερι μου χαιδευε στο στηθος της,οταν της ειπα για :wanker: εκεινη ειπε τα ιδια που ειχε πει και η αλλη για σπουδες και μαλακιες :2funny:.ενω μου τα ελεγε εγω χαιδευα βυζι,αλλα ΚΥΡΙΑ.ΡΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΚΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
Οταν ηρθε η ωρα να πληρωσω εγω εκανα το εξης αφου μου μιλανε για ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ τετοιες,εβγαλα τα λεφτα και ζητησα ΑΠΟΔΕΙΞΗ.Ακουστε τωρα σκηνικο συναγωνιστες αγαπημενοι.
Η κοπελα  :kenny: :dunno: και δεν ηξερε τι να πει.Εγω με ευγενεστατο τροπο της μιλησα για της δικες μου σπουδες στην νομικη :2funny: και για τους νομους,και συγκεκριμενα για εκεινον που οριζει οτι αμα δεν παρουμε αποδειξη ΔΕΝ ειμαστε υποχρεωμενοι να πληρωσουμε.Και τωρα η μαγικη στιγμη η κοπελα αρχισε και εκλαιγε με αυτα περι τον νομων που της ελεγα για τα μαγαζια χωρις να ειναι νομιμα οτι εχουν ποινικες κυρωσεις και αληθεια ειναι ζωη ΠΡΟΣΕΧΕ,και φοβηθηκε πολυ.Εγω βεβαια την καθησυχασα και της ειπα εσυ δεν φταις σε αυτο το κομματι αλλα η ζωη,εσυ ομως ευθυνεσαι στο αλλο κομματι,που μας  :erection: πρωτα και μετα μιλας για σπουδες,παρε τωρα στην  :2on1: και της δικες μου σπουδες.Ειλικρινα δεν το εκανα με κακια δεν ειμαι τετοιος αλλα κανε απο την αρχη κανονικο μασαζ μην επιτρεπεις τα χουφτωματα και μας λες για σπουδες.ΣΦΑΛΜΑ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ 3
Με τρελαινει αγαπητοι συναγωνιστες που ενω μιλανε στον πλυθυντικο,και τα εχουνε ολα ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ νομιμα,ειναι στην πραγματικοτητα μεσα στην παρανομοια ενας να τα παρει ασχημα η κυρα ζωη και το μαγαζακι της με το λουτρο σε διακοπες παπαλα.
Δηλαδη εμεις ολοι ειμαστε μ@@@κες που πληρωνουμε φορους και κοβουμε αποδειξης.
Κυριοι ο συγκεκριμενος χωρος ειναι παρανομος και μας παπαριαζουνε με λογια νομιμοτητας :uglystupid:
Κανουνε δεν κανουνε δεν με ενδιαφερει με ενδιαφερει ομως η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.Μωρη σου εχω το βυζι στο χερι και μου μιλας για πτυχια.ζωη αν θελεις σοβαροτητα πηγαινε πληρωσε τεβε κανε εναρξη διαφορετικα ΠΡΟΣΕΧΕ.Τα κοροιδα ΤΕΛΟΣ.
Δεν θα πω το δικο μου συμπερασμα το αφηνω το τελος στην δικη σας κριση αν πρεπει να ριξουμε μαυρο η οχι
Ερχονται και αλλα ''ρεπορταζ''


                       Με φιλικους χαρετισμους
                           ''Ρεπορτερ'' :hi:
το μόνο αποτέλεσμα που έφερες ήταν να κατεβάσει τις φωτογραφίες από το προφίλ της, και όχι, δεν πρόκειται να στην παίξουν με τέτοιους ...χμμμ... εκβιασμούς  " παίξτην μου αλλιώς θα σού ζητήσω απόδειξη"
 

JS

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Μηνύματα
64
Like
32
Πόντοι
0
Αξιος ρεπορτερ!!! οχι παιζουμαι !!!! δεν ξερει με ποιον τα εβαλε.....Πες μας λεπτομερειες !!! τι φορουσε η ζωη στο μαγαζι της? την χουφτοσες κ που? η κοπελα στο δικο σου χωρο ποια ηταν ? τι φορουσε ? ποση ωρα της χαιδευες το στηθος και πως αντιδρουσε ? κολαρακι επιασες? την πληρωσες τελικα?

Και μονο απο τις φωτο του πορνιδιου ζωη καταλαβαινεις τι καυλοσυναντησεις κανει το πιπινι.
Βαζω στοιχημα οτι καυλωνει να μας ερεθιζει κ να μιλαμε για αυτην εδω
Καλησπερα φιλε συναγωνιστη  :hi:.
Οτι και να σου πω δεν θα εχει καμια σημασια,γιατι?Γιατι δεν μ'αρεσουν ΚΑΘΟΛΟΥ οι μεσοβεζικες λυσεις και υποθεσεις.Δηλαδη δεν μπορει να εισαι λιγο εγκυος.Η εισαι η δεν εισαι.
Κανεις επαγγελματικο μασαζ,μαλιστα να κανεις τοτε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ αλλα με ολες τις νομιμες διαδικασιες που διεπουν το επαγγελμα αυτο,οπως βεβαια και ολα τα επαγγελματα.
Μην κανεις πανηγυρια με το μυαλο σου κυρια ζωη οτι κανεις μασαζ επαγγελματικο με της ''φυσιοθεραπευτριες''που εχεις μαζεψει,διοτι ο ''ρεπορτερ''ειναι κατοχος 4 dan και ξερει πολυ καλα οτι εχει σχεση με οστα και γενικως με ιατρικη ορολογια στο σωμα,και οταν ρωτησα την ''φυσιοθεραπευτρια''σου για την ιερολαγονια αρθρωση  :huh:  :rolleyes: μονο που δεν πηρε την μανα της να της πει πως μαγειρευεται αυτο.
Με λιγα λογια και να σου πω αγαπητε μου τι φορουσε, τα ρασα δεν κανουν τον παπα,αυτοι παει να μας παιξει τον παπα και δεν μου αρεσει να δουλευουνε τους φιλους συναγωνιστες που καταθετουνε με ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ το στερημα τους για ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ.
Ταπεινη μου γνωμη αγαπητοι.ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ που ειναι το κακο,η μηπως υπαρχει γι αυτους που παιζουν ζαρια στην πλατη μας για να μην πω στο π@@λι μας,και πανε διακοπες με τα λεφτα ολων των συναγωνιστων?

                                         Με εκτιμηση

                                       ''Ρεπορτερ'' :hi:
 

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Μηνύματα
9.388
Κριτικές
19
Like
9.822
Πόντοι
9.095
και δικιο εχει ο ρεπορτερ κ αδικο για μενα στη συγκεκριμενη περιπτωση...αποτι καταλαβα δεν εδωσε τιποτα παρολο το χρονο που εκατσε η κοπελα,ασχετως αν δε προχωρησε οπως ηλπιζε(το πιο δικαιο θα ηταν να εδινες ενα 20ρικακι κ κακως το τρομαξες αγαπητε με τα περι νομων κλπ).
 

JS

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Μηνύματα
64
Like
32
Πόντοι
0
το μόνο αποτέλεσμα που έφερες ήταν να κατεβάσει τις φωτογραφίες από το προφίλ της, και όχι, δεν πρόκειται να στην παίξουν με τέτοιους ...χμμμ... εκβιασμούς  " παίξτην μου αλλιώς θα σού ζητήσω απόδειξη"

:hi:
Πιστευω οτι εγω και ολοι οι συναγωνιστες θα καταφερουμε να επιβιωσουμε και χωρις τις φωτογραφιες της κυριας ζωης.
Στην εργασια σου αγαπητε φιλε αν σου ζητησουν αποδειξει καλεις την αστυνομια στο τμημα εκβιαστων? ;)
 

JS

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Μηνύματα
64
Like
32
Πόντοι
0
και δικιο εχει ο ρεπορτερ κ αδικο για μενα στη συγκεκριμενη περιπτωση...αποτι καταλαβα δεν εδωσε τιποτα παρολο το χρονο που εκατσε η κοπελα,ασχετως αν δε προχωρησε οπως ηλπιζε(το πιο δικαιο θα ηταν να εδινες ενα 20ρικακι κ κακως το τρομαξες αγαπητε με τα περι νομων κλπ).
:hi:
Ειμαι σαφεστατος η κοπελα πληρωθηκε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.Εγραψα οτι δεν ειμαι αυτου του στυλ ανθρωπος,αλλα θα επρεπε να της πω 2 λογια.Ε τοσα πτυχια εχει.Παντως θα το σκεφτω για την επομενη φορα αν θα πληρωσω εκει που ετοιμαζομαι να παω,ετσι και αλλιως ο νομος με-μας καλυπτει αυτους?

 

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Μηνύματα
9.388
Κριτικές
19
Like
9.822
Πόντοι
9.095
:hi:
Ειμαι σαφεστατος η κοπελα πληρωθηκε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.Εγραψα οτι δεν ειμαι αυτου του στυλ ανθρωπος,αλλα θα επρεπε να της πω 2 λογια.Ε τοσα πτυχια εχει.Παντως θα το σκεφτω για την επομενη φορα αν θα πληρωσω εκει που ετοιμαζομαι να παω,ετσι και αλλιως ο νομος με-μας καλυπτει αυτους?
με συγχωρεις,καταλαβα οτι δεν πληρωσες.....σου εχω ομως κατι καλο,ανεξερευνητο προς συγγρου μερια.αν θες τα λεμε με πμ
 
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Μηνύματα
330
Like
182
Πόντοι
1
εγω παντος οταν εκανα κανονικο μασαζ απο σαιτ καιεγραψα κακη κριτικη στο σαιτ τους πραγματικη κριτικη ομως ενας τυπος μου εστειλε μνμ οτι αν ξαναγραψω θα με γαμησει. :knockinb:
 

JS

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Μηνύματα
64
Like
32
Πόντοι
0
με συγχωρεις,καταλαβα οτι δεν πληρωσες.....σου εχω ομως κατι καλο,ανεξερευνητο προς συγγρου μερια.αν θες τα λεμε με πμ
:hi:
Δεν υπαρχει λογος να ζητας συγνωμη,απλα δεν καταλαβες σωστα σε ολους μας εχει συμβει.
Για τον ''Ρεπορτερ''το μονο ανεξερευνητο μερος ειναι προς το παρον ο θανατος,αλλα καποια στιγμη και απο εκει θα κανω ''ρεπορταζ''.
Στειλε σε αποστολη...περιμενω.



                                     :hi:
 

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Μηνύματα
10.646
Like
68
Πόντοι
166
αμα είναι η ζωη από το mymassage εχουν εδρα κολωνακι εσυ που πηγες ηλιον;
 

loginkv

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2015
Μηνύματα
10
Like
0
Πόντοι
0
Θεωρώ ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Σωστό το να ζητάτε απόδειξη στο τέλος μιας συνεδρίας, αλλά από την άλλη η κοπέλα που κάνει αυτή τη δουλειά για 200-300 ευρώ τον μήνα (μπορεί) να μη φταίει σε τίποτα, κ μάλιστα μπορεί να απολυθεί αν αρνηθεί κάποιος να πληρώσει.

Αφού όμως το παρόν site φαίνεται ότι το διαβάζουν και ιδιοκτήτες μαγαζιών που προσφέρουν υπηρεσίες, θεωρώ ότι είναι σωστό και γίνεται κουβέντα για τις αποδείξεις, και ακόμα καλύτερο θα ήταν αν στα σχόλιά σας λέγατε ποιοί δίνουν κ ποιοί όχι αποδείξεις. Προσωπικά, θα προτιμήσω ένα μαγαζί που δίνει απόδειξη από κάποιο που δεν δίνει.
 

JS

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Μηνύματα
64
Like
32
Πόντοι
0
αμα είναι η ζωη από το mymassage εχουν εδρα κολωνακι εσυ που πηγες ηλιον;

:hi:
Δεν με διαβαζεις και με στεναχωρεις
Η ζωη δουλευει και στο my massage 10 με 14 το μεσημερι,και μετα πηγαινει στον δικο της χωρο 16 με 22 το βραδυ που ειναι στο ιλιον.



                                       :hi:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom