ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.395
- Πόντοι
- 5.006
παμε παρεα για καφε με θεα......αυτο σκεφτομουνα και γω,μολις το ειδα..ποζαρει λες και βρισκεται στο las vegas..
παμε παρεα για καφε με θεα......αυτο σκεφτομουνα και γω,μολις το ειδα..ποζαρει λες και βρισκεται στο las vegas..
θα την παρω τηλ,να σκασουμε και οι δυο μαζι...θα γουσταρει,την κοβω για βουκολικο σεξ...παμε παρεα για καφε με θεα...
υπολόγιζε και σε μένα....θα την παρω τηλ,να σκασουμε και οι δυο μαζι...θα γουσταρει,την κοβω για βουκολικο σεξ...
γουσταρωωωωωωωωωωωωω........θα εχω και τουρτα,για να την καλοπιασουμε....αν και πιστευω πως αμα δει 3 μαζι,θα χυσει επιτοπου..χαρα στα σκελια της...υπολόγιζε και σε μένα....
με μένα όλες χύνουν...πριν καλά καλά τις ακουμπήσω...γουσταρωωωωωωωωωωωωω........θα εχω και τουρτα,για να την καλοπιασουμε....αν και πιστευω πως αμα δει 3 μαζι,θα χυσει επιτοπου..χαρα στα σκελια της...
πουτανα,καλα εσυ εισαι και καβλιαρης...μου το ειπανε στα μασαζ,που τριγυριζεις...μου λενε, ο λαγος?...ο ποιο καβλιαρης πελατης μας...βεβαια δεν ξερω ποτε θα σε πετυχω και θα σε τουλουμιασω στο ξυλο....(πλακα κανω) ;) ;) ;)με μένα όλες χύνουν...πριν καλά καλά τις ακουμπήσω...
Έλα ρε.... λένε τέτοια πράγματα οι κοπέλες?? ψέμματα είναι όλα...πουτανα,καλα εσυ εισαι και καβλιαρης...μου το ειπανε στα μασαζ,που τριγυριζεις...μου λενε, ο λαγος?...ο ποιο καβλιαρης πελατης μας...βεβαια δεν ξερω ποτε θα σε πετυχω και θα σε τουλουμιασω στο ξυλο....(πλακα κανω) ;) ;) ;)
ασε που σου λεω...εχει φημη εσυ..εισαι ζημιαρης...Έλα ρε.... λένε τέτοια πράγματα οι κοπέλες?? ψέμματα είναι όλα...
θα την παρω τηλ,να σκασουμε και οι δυο μαζι...θα γουσταρει,την κοβω για βουκολικο σεξ...
χαθηκες εσυ ε?.. .ερωτευμενος?....Ελα ρε spunky......τι παίδαρος.....νταρντάνα και με πόδια σαν μπουκάλες......το θέμα είναι αν αντέχεις εσυ την κακομεταχείριση....
γραφειο.
προεδρος του σωματιου εκδιδομενων γυναικων ελλαδος...Μπορεί να μην έπρεπε να το βάλω εδώ, αλλά έχει πολύ γέλιο, αν σκεφτεί κανείς ποια όντως δουλεύει εκεί...
Βρε μαγκες κανα μασαζ της προκοπης αλλα με εκτονωση καλο παιζιε η οχι τελικα?
Γιατι ανεβαινω Αθηνα και με ..εχετε μπερδεψει. Στο ξενοδοχειο φυσικα..
Αν εχεις κανεις κατι καλο , σαν τα σιτε που λετε οτι δεν παιζει ας μου στειλει μηνυμα
Ευχαριστω μαγκες!
Μοιάζει με μια που έπαιζε στο mamba...τότε ζητούσε 80...μάλλον έχει αφραγκιές...