Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
για στειλε ρε φιλε.

ηταν καλο? φωτο στελνει να τσεκαρουμε?
φωτο ψευτικη..καλη ξηγα ομως...συναντηση απεξω,και αν δεν ειναι αυτη φευγω.για να μην χρεωθω δωματιο.αυτη το προτεινε.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.959
Πόντοι
41.813
φωτο ψευτικη..καλη ξηγα ομως...συναντηση απεξω,και αν δεν ειναι αυτη φευγω.για να μην χρεωθω δωματιο.αυτη το προτεινε.

στειλε mail με πμ να κανω καταδρομικη  ;) ;)

Ελληνιδα???

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.485
Πόντοι
2.306
Ρε παιδια μια Ελινα που εχει αγγελια στο sexnet.gr την εχει δοκιμασει καποιος; Οι φωτο ειναι δικες της;

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

οι δυο πρώτες είναι της γνωστής από παλιά Άννας από τα Καμίνια, που πήγε Καλλιθέα. Τραγικό μασάζ και άτεχνος φραπές. Η Άννα είναι απαξιωμένη Σέρβα, ψηλή, ξερακιανή, άσχημη. Μοιάζει σαν χαρακτήρα από την Adams family. Γενικά, μια τραγική παρουσία.

Η τρίτη είναι Ελληνίδα από πάνω, που σταθμεύει σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια. Πριν λίγες μέρες μου είχε πει ότι είχε και μια υπέρβαρη φίλη, τώρα είναι μόνη της όπως κατάλαβα. Λέει ότι είναι 45, με κανονικό σώμα, στο 1.65.

Την πρώτη την έχω δοκιμάσει όταν ήταν στα Καμίνια, τη δεύτερη όχι.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.626
Πόντοι
42.697
οι δυο πρώτες είναι της γνωστής από παλιά Άννας από τα Καμίνια, που πήγε Καλλιθέα. Τραγικό μασάζ και άτεχνος φραπές. Η Άννα είναι απαξιωμένη Σέρβα, ψηλή, ξερακιανή, άσχημη. Μοιάζει σαν χαρακτήρα από την Adams family. Γενικά, μια τραγική παρουσία.

Η τρίτη είναι Ελληνίδα από πάνω, που σταθμεύει σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια. Πριν λίγες μέρες μου είχε πει ότι είχε και μια υπέρβαρη φίλη, τώρα είναι μόνη της όπως κατάλαβα. Λέει ότι είναι 45, με κανονικό σώμα, στο 1.65.

ρισπεκτ

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.331
Πόντοι
506

Thanx!

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
.

τραγικη εμπειρια!!!  το θυμαμαι και σκιαζομαι!!! :new_shocked:

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.893
Πόντοι
3.145

Αdams  family!!!!!!!!!!    τι  θυμήθηκες  ρε  παίκτη.....

η  σοκολάτα  ΙΟΝ  είχε  5  δραχμές...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.299
Πόντοι
5.006

Stories

Νέο!

Stories