απο τα ποδια....παντως πρεπει να ειναι το μασατζιδικο στον αγιο ιωαννη,βουλιαγμενης...
απο τα χειλη παντως αυτη ειναι..
πηγες?
απο τα ποδια....παντως πρεπει να ειναι το μασατζιδικο στον αγιο ιωαννη,βουλιαγμενης...
δεν εχω περασει,ακομα..μου ειχες πει,για διαστημικο?..η κανω λαθος...απο τα χειλη παντως αυτη ειναι..
πηγες?
δεν εχω περασει,ακομα..μου ειχες πει,για διαστημικο?..η κανω λαθος...
αρε ΝΤΙΝΑΡΑ μυαλο στα καγκελα !!!!ασχημος για τα γουστα της
δεν της πληρωνουμε για να μας περνανε face control
η ρωσιδα,που ξεκιναει απο 50 ευρω και για να την πηδηξεις θελεις 80αρια,και ειναι και φολα...τον πουλο ανατολ...χτυπα τηλ,και δες τις παλιοτερες αγγελιες..θα καταλαβεις.
η ρωσιδα,που ξεκιναει απο 50 ευρω και για να την πηδηξεις θελεις 80αρια,και ειναι και φολα...τον πουλο ανατολ...χτυπα τηλ,και δες τις παλιοτερες αγγελιες..θα καταλαβεις.
απο τα ποδια....παντως πρεπει να ειναι το μασατζιδικο στον αγιο ιωαννη,βουλιαγμενης... 130
....και καλα κρυφο...
ναι αυτη ειναι
μακρια απο την πουτανα
κλεισαμε απο το τηλ για να παω και μου λεει μολις φτασω να την παρω να μου πει κουδουνι και οροφο
φτανω την παιρνω και αυτη δεν το σηκωνε 1... 2....3.... τιποτα (καλα που ειμουν και στο κεντρο)
την πηρα το βραδυ απο αλλο αριθμο και τα ακουσε η πουτανα
στα κουδουνια δεν εγραφε κατι να σε παραπεμπει σε μασαζ
....και καλα κρυφο...
λιγα λογια και σταρατα.... Σπανια λεω ασχημη κουβεντα για κοπελες του συναφιου της... Η συγκεκριμμενη ειναι η μεγαλυτερη καριολα που υπαρχει... Το μαυρο και το ακυρο ειναι λιγο για αυτην....!!!
ναι αυτη ειναι
μακρια απο την πουτανα
κλεισαμε απο το τηλ για να παω και μου λεει μολις φτασω να την παρω να μου πει κουδουνι και οροφο
φτανω την παιρνω και αυτη δεν το σηκωνε 1... 2....3.... τιποτα (καλα που ειμουν και στο κεντρο)
την πηρα το βραδυ απο αλλο αριθμο και τα ακουσε η πουτανα
στα κουδουνια δεν εγραφε κατι να σε παραπεμπει σε μασαζ
Γιατι ρε φιλε? Εγω εχω περασει επανειλημενα καλα μαζι της... Τι εγινε?λιγα λογια και σταρατα.... Σπανια λεω ασχημη κουβεντα για κοπελες του συναφιου της... Η συγκεκριμμενη ειναι η μεγαλυτερη καριολα που υπαρχει... Το μαυρο και το ακυρο ειναι λιγο για αυτην....!!!
κλεινω ραντεβου μαζι της για δευτερη φορα μεσω φβ... Την 1η ολα κομπλε και ολα ωραια... Στο φβ της λεω να ερθω στις 6?? Πες μου σιγουρα της λεω γιατι ερχομαι απο μαρουσι και ειναι λιγο μακρυα.... Μου λεει ελα εχω κενο.... Της λε ποσο θες γα φουλ για 1 ωρα?? Μου λεει 70 + 10 ( την προηγουμενη ειχα πληρωσει 90 για φραπε) της απανταω οκ ερχομαι.... Παω χτυπαω το κουδουνι και. Με περναει στο σαλονι.... Μου λεει περιμενε λιγο... Εκεινη την ωρα χτυπαει το κουδουνι ανοιγει και διακρινω απο το τζαμι της πορτας πελατη... Σκεφτομαι εσκασε πιπα.... Τον παει μεσα... Ξαναερχεται σε μενα λοιπον να σου πω τα προγραμματακια μου λεει... Για μιση ωρα ειναι 80 ευρωτο φουλ και για μια ωρα 150. Της λεω ρε συ αλλα ειπαμε στο φβ... Μου λεει δεν καταλαβες καλα.... Της ξαναλεω να σου βαλω απο το κινητο να δεις το δδιαλογο??? Μου λειι τι θες να μου πεις οτι δεν ξερω ποσο δουλευω??? Τελος παντων γκαρυ επειδη εισαι χρονια στα μασαζ ο τροπος που λειτουργει το μαγαζι ειναι αντιεπαγγελματικος..... Υ.γ. εννοειται οτι εφυγα !!!!Γιατι ρε φιλε? Εγω εχω περασει επανειλημενα καλα μαζι της... Τι εγινε?
Εγω παιζω 80 φουλ το μισαωρο και 120 η ωρα και περναω αρκετα καλα...κλεινω ραντεβου μαζι της για δευτερη φορα μεσω φβ... Την 1η ολα κομπλε και ολα ωραια... Στο φβ της λεω να ερθω στις 6?? Πες μου σιγουρα της λεω γιατι ερχομαι απο μαρουσι και ειναι λιγο μακρυα.... Μου λεει ελα εχω κενο.... Της λε ποσο θες γα φουλ για 1 ωρα?? Μου λεει 70 + 10 ( την προηγουμενη ειχα πληρωσει 90 για φραπε) της απανταω οκ ερχομαι.... Παω χτυπαω το κουδουνι και. Με περναει στο σαλονι.... Μου λεει περιμενε λιγο... Εκεινη την ωρα χτυπαει το κουδουνι ανοιγει και διακρινω απο το τζαμι της πορτας πελατη... Σκεφτομαι εσκασε πιπα.... Τον παει μεσα... Ξαναερχεται σε μενα λοιπον να σου πω τα προγραμματακια μου λεει... Για μιση ωρα ειναι 80 ευρωτο φουλ και για μια ωρα 150. Της λεω ρε συ αλλα ειπαμε στο φβ... Μου λεει δεν καταλαβες καλα.... Της ξαναλεω να σου βαλω απο το κινητο να δεις το δδιαλογο??? Μου λειι τι θες να μου πεις οτι δεν ξερω ποσο δουλευω??? Τελος παντων γκαρυ επειδη εισαι χρονια στα μασαζ ο τροπος που λειτουργει το μαγαζι ειναι αντιεπαγγελματικος..... Υ.γ. εννοειται οτι εφυγα !!!!
τοσο περνει...τωρα το 150αρι,γιατι το λεει μερικες φορες δεν ξερω....ετσι μου ειχε πει και εμενα οταν μιλησα πρωτη φορα...μετα μου το ειπε μονη της οτι 120 ειναι στην ωρα..και μειναμε σαυτο...ειναι λιγο προβληματικη με την συννενοηση... ....Εγω παιζω 80 φουλ το μισαωρο και 120 η ωρα και περναω αρκετα καλα...
βαλε το λινκ της αγγελιας,μαν.Υπάρχει καμία πληροφορία για την Ελίνα από το sexgr.net αυτή που τελειώνει το Τηλ σε726