You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Το εκανα το κασκαντεριλικι... γεματουλα -οχι χοντρη- φιλικη, αλλοδαπη μεγαλουτσικα, συμπαθητικααυτες που κανουν τις δυσκολες παιζει να θελουν να σε δουν πρωτα απο κοντα και αναλογα να προχωρησουν και αφου σε κοψουν πρωτα να στα φανε σιγα σιγα..... ;)
δεν παιζει να πηγαινουν σε ξενοδοχεια και να σου λενε για εκτονωση και να μην προχωρανε......απλα στο πασαρουν αλλιως γιατι μπορει και να φοβουνται πολυ......για μενα καντο το κασκαντεριλικι
καλο μασαζ, καλη μετρια εμφανιση για τα στανταρ μου, τελειωσα με ισπανικη 50 ο λογ/μος.
Δεν τα κλαιω, αλλα δε νομιζω να ξαναπαρω.
daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
Το εκανα το κασκαντεριλικι... γεματουλα -οχι χοντρη- φιλικη, αλλοδαπη μεγαλουτσικα, συμπαθητικα
καλο μασαζ, καλη μετρια εμφανιση για τα στανταρ μου, τελειωσα με ισπανικη 50 ο λογ/μος.
δεν γ...σες όμως !!
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
για να βαζουν τα προσωπα των κοριτσιων μαλλον για μασαζ και μονο μασαζ προκειται
Ή για cim
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
χουφτωσες κανονικα?...ξεβρακωθηκε τελειως,η μονο πανω...?Το εκανα το κασκαντεριλικι... γεματουλα -οχι χοντρη- φιλικη, αλλοδαπη μεγαλουτσικα, συμπαθητικα
Πρεπει να το κανουμε το κασκαντεριλικι συναδελφοι, πολυ καλα τεμαχια!!Ενημέρωση προς τους συναγωνιστές..
Απο τα site με τις προσφορές,είδα σήμερα μία προσφορά που μου κίνησε το ενδιαφέρον..
25 ευρώ για να έρθει στο σπίτι σου κ να σε τρίψει,όποια μασέζ θέλεις..
πήρα τηλ το απόγευμα για να δω τι παίζει..
κατ'αρχάς το τηλ φάνηκε σαν να ήταν κλειστό,αλλα μετα απο 1 λεπτο είχα κλήση απο αυτό το νούμερο (κινητο)!
Για να μην τα πολυλογώ,ήταν ένας τύπος,μου είπε οτι λειτουργούν εδώ κ 10 μέρες,διαλέγω όποια μασέζ θελω κ έρχεται σπίτι μου με το δικό της εξοπλισμό κ στην καίρια ερώτηση,αν θα έρθει κάποια απο τις εικονιζόμενες ή η θεία της,μου απάντησε οτι οι φωτό δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία κ θα έρθει ακριβώς ότι βλέπουμε!Είπε επίσης οτι αυτές τις μέρες θα έχει ακόμη 3 κοπέλες..
Τα συμπεράσματα δικά σας!!
daredevil12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
Πρεπει να το κανουμε το κασκαντεριλικι συναδελφοι, πολυ καλα τεμαχια!!
αν σε ενδιαφερει μονο μασαζ τοτε καντο
αν περιμενεις παραπανω ................. αστο !
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Πρεπει να το κανουμε το κασκαντεριλικι συναδελφοι, πολυ καλα τεμαχια!!
κοιτα τι τιμες παιζουν..........και να μη γαμησεις δε λεει.....
κοιτα τι τιμες παιζουν..........και να μη γαμησεις δε λεει.....
Δεν πιστεύω ότι έχει τίποτα άλλο εκτός μασάζ , δεν δοκίμασα βέβαια άλλα έχω πάρει μια φορά από τα άλλο
Πολλά λεφτά για σκέτο μασάζ παντως
χιλια συγνωμη παιδια δεν ειχα χρονο να ψαξω γνωριζει κανεις πληροφοριες??
Δεν ξερω αλλα με "τσοντα" μοιαζει... ελπιζω και να βλεπεται, μη σκασει μυτη με κανενα "ανατρεπομενο"
χιλια συγνωμη παιδια δεν ειχα χρονο να ψαξω γνωριζει κανεις πληροφοριες??
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
φιλος,για κοιτα ποιο πανω τι σε ρωταω....Δεν ξερω αλλα με "τσοντα" μοιαζει... ελπιζω και να βλεπεται, μη σκασει μυτη με κανενα "ανατρεπομενο"
Κώστας Χ.
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
την πηρα τη. πριν λιγο μαγκες. ψηλη αδυνατη με 3αρι στηθος μου ειπε, 1 ωριτσα μασαζ και σεξ στα 50 ευρω. καμια μπαλωτσα φανταζομαι να ειναι, αλλα λεω να δοκιμασω να δω τι παιζει...φιλος,για κοιτα ποιο πανω τι σε ρωταω....
Κώστας Χ.
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σιγουρα κατι δεν παει καλα, αλλα θα το ανακαλυψουμε... ;)και σε μενα τα ιδια είπε...λεω και εγώ να δοκιμάσω και ο θεος βοηθος...
αλλα 25 χρονων καλο κορμι και 50 ευρω ολα...???κατι δεν παει καλα...
Δεν το περιμενα με 40 ευρω (+10=50 για την ισπανικη) και δεν ειναι και παντοτε το ζητουμενο...δεν γ...σες όμως !!
Υπαρχει αλλωστε και το ρητο που λεει,"αν πετυχει η μαλακια, τυφλα να 'χει το γαμησι..."
Μακαρι αλλα δεν γαμας καλη γκομενα, λεει η πειρα μου με 40-50 απο 80 και πανω...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...τηλεφωνικη επικοινωνια χθεσινη...στα 40 ευρω,προτιμαει να εχει καποιος χωρο δικο του...μου το ειπε 3-4 φορες οτι ειναι επαγγελματιας μασεζ,και μαλιστα οταν ρωτησα τι προγραμμα κανει,γελασε και ειπε οτι κανει μασαζ,οχι βιζιτες...βεβαια στο τελος οταν την ρωτησα για εκτονωση,μου ειπε,αυτα απο κοντα...βαζει αρκετο καιρο αγγελια στη χρυση ευκαιρια
αν θυμαμαι καλα δεν αφηνει περιθωρια για σεξ τουλαχιστον απ το τηλεφωνο
δεν ασχοληθηκα
...τηλεφωνικη επικοινωνια χθεσινη...στα 40 ευρω,προτιμαει να εχει καποιος χωρο δικο του...μου το ειπε 3-4 φορες οτι ειναι επαγγελματιας μασεζ,και μαλιστα οταν ρωτησα τι προγραμμα κανει,γελασε και ειπε οτι κανει μασαζ,οχι βιζιτες...βεβαια στο τελος οταν την ρωτησα για εκτονωση,μου ειπε,αυτα απο κοντα...
μηπως απο την φωνη καταλαβες ηλικιακα που βρησκετε?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις