petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.543
- Πόντοι
- 41.813
κατι σαν αυτο πρεπει να ειναι και εχει αναφερθει οτι ειναι στα ΔΕΝ......
μαλλον θα τρομαξε απο τις πολλες κλησεις και το εκλεισεΗ κλήση μου προωθείται εδώ και κάνα 20ήμερο με πολλές κλήσεις σε διάφορες ώρες. Κρίμα...
αλλα η Δαναη και η Ευαγγελια ειναι πρωτα τεμαχια ;) ;) ;)
Ενημέρωση προς τους συναγωνιστές..
Απο τα site με τις προσφορές,είδα σήμερα μία προσφορά που μου κίνησε το ενδιαφέρον..
25 ευρώ για να έρθει στο σπίτι σου κ να σε τρίψει,όποια μασέζ θέλεις..
πήρα τηλ το απόγευμα για να δω τι παίζει..
κατ'αρχάς το τηλ φάνηκε σαν να ήταν κλειστό,αλλα μετα απο 1 λεπτο είχα κλήση απο αυτό το νούμερο (κινητο)!
Για να μην τα πολυλογώ,ήταν ένας τύπος,μου είπε οτι λειτουργούν εδώ κ 10 μέρες,διαλέγω όποια μασέζ θελω κ έρχεται σπίτι μου με το δικό της εξοπλισμό κ στην καίρια ερώτηση,αν θα έρθει κάποια απο τις εικονιζόμενες ή η θεία της,μου απάντησε οτι οι φωτό δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία κ θα έρθει ακριβώς ότι βλέπουμε!Είπε επίσης οτι αυτές τις μέρες θα έχει ακόμη 3 κοπέλες..
Τα συμπεράσματα δικά σας!!
σωστα αλλα εαν ειναι ετσι φωναζω και μια που παει στα νοσοκομεια με 15 ευρω και ερχεται σπιτιγια καποιον που θελει μονο μασαζ είναι πολύ καλο
..η πρωτη ειναι μασατζιδικο στην καλλιθεα..εχει και αλλες κοπελες..απο 60 ευρω ξεκινανε,αλλα ειναι ξεπετες..γνωρίζουμε κατι ιδιαιτερο για τις παρακατω αγγελιες?
η δευτερη αξιζει το 100αρικο μεχρι σεντ...η πρωτη ειναι μασατζιδικο στην καλλιθεα..εχει και αλλες κοπελες..απο 60 ευρω ξεκινανε,αλλα ειναι ξεπετες..
η δευτερη ειναι βιζιτα..στο 100αρικο χωρις αναλ...
ενα μπαζο απο τα παλια
με φρεσκια αγγελια και νεες τιμες
προκειται για την γνωστη μασατζου με το φορητο c d player και τα κερακια
ζηταει 40 ευρα για μασαζ με αεροπιπα
ειναι ξανθια με καμπυλες για μενα χοντρη
λεει οτι ειναι 40 αλλα ειναι 46+
μασαζ 0
πιπα 0
συμπεριφορα 0
υφος
βαζει μουσικη κατα τη διαρκεια του μασαζ αναβει και ρεσω
μασαζ μετριο εως αδιαφορο απλα σε χαϊδευει