Συνάντηση σήμερα με την Νανά μετά τις επισημάνσεις του συναγωνιστή seminole και δασούλη με τον οποίο φαίνεται πως μοιραζόμαστε και τις ίδιες προτιμήσεις στο θέμα των μασατζούδων. Επειδή έχω πολύ μεγάλη τρέλλα με τις μικροκαμωμένες ασιάτισσες η παρούσα κριτική μου μπορεί να χαρακτηρισθεί από κάποιους που ίσως είναι κάπως πιό αδιάφοροι, ως πολύ αβανταδόρικη και καθόλου αντικειμενική αλλά θα πω απλά την εμπειρία που βίωσα κατά την συνεύρεση με την Νανά με απόλυτη ειλικρίνεια.
Μασάζ φυσιοθεραπευτικό-χαλαρωτικό με κλίμακα αξιολόγησης από το 1 έως το 10, στο 9 με την Ναταλί από Δημητρακοπόυλου(την ταιλανδέζα) και την Λάκυ από Αισχύλου(επίσης Ταιλανδέζα) στο 10 και οι δύο. Δυστυχώς όμως οι Ταίλανδέζες αυτές που κάποτε είχαμε μας τέλειωσαν, πιθανότατα για πάντα. Στην εμφάνιση του προσώπου της σε σχέση με την Ναταλί που ήταν στο 10 και την Λάκυ που ήταν στο 7, η κινεζούλα Νανά είναι στο 5 για τους λόγους που προανέφεραν και οι προηγούμενοι συναγωνιστές. Στις προσφερόμενες ερωτικές υπηρεσίες της αν οι δύο ταιλανδέζες μασατζούδες ήταν στο 2 η Νανά είναι στο 9. Πολύ ερωτική και τρυφερή, καθότι όσο μεγάλο πρόβλημα κι'άν έχει ένας άνδρας να ερεθισθεί,(εγώ τουλάχιστον έχω πολύ μεγάλο), από μία γυναίκα που απλά πουλάει το κορμί της μονάχα για να του αποσπάσει κάποια χρήματα μέσα σε 5 λεπτά της ώρας όπως πχ συμβαίνει με τις ιερόδουλες στα μπουρδέλα ή μέσα σε 1 ώρα όπως πχ συμβαίνει με τις μασατζούδες στο μασάζ + σεξ κατ'οίκον ή στα μασατζίδικα που γαμάς, το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον κάνει πύραυλο στην κυριολεξία. Παρά τα ορισμένα αρνητικά χαρακτηριστικά του προσώπου και του σωματότυπου της, καταφέρνει ωστόσο με πάρα πολλή μαεστρία να σε κάνει να τα παραβλέψεις όλα και να σε ικανοποιήσει εξίσου με το μασάζ όσο και με την τελική κατάληξη της συνεύρεσης. Στα συν τα ασυνήθιστα για ασιάτισσα φυσικά 2άρια στήθια της, το σφιχτό μουνάκι της, το απαλό της άσπρο δέρμα, η καθαριότητά της και το κυριότερο ίσως το ότι δείχνει να αγαπά πραγματικά αυτό που κάνει κι'αυτό στο βγάζει από την αρχή ως το τέλος της συνάντησης εκτός κι' αν βέβαια σε πάρει χαμπάρι από την αρχή ότι πας να την κοροιδέψεις. Οσο για τα δόντια της δεν ισχύουν αυτά που λέτε, πράγματι της λείπουν μερικά δόντια από την πάνω γνάθο αλλά δεν είναι δα και φαφούτα ενώ τα εναπομένοντα δόντια δεν είναι δα και σε τόσο άθλια κατάσταση γιατί αν αυτό πράγματι συνέβαινε τότε το στόμα της θα βρωμούσε όσο κι'αν προσπαούσε να το κρύψει, απλά το χρώμα του σμάλτου των δοντιών της ειναι πολύ σκοτεινό κάτι σαν το γκρίζο χρώμα του μαρμάρου Καβάλας. Η ηλικία της δεν είναι ούτε 30 ούτε 50 αλλά κάπου στην μέση βρίσκεται. Το κουμπί της είναι όταν της φτιάξεις το φαί που της αρέσει και που παρά το petite σουλούπι της, έτσι και το βρεί μπροστά της μπορεί να φάει τον αγλέορα x 10 ακόμη κι'αν δεν πεινάει ιδιαίτερα. Επειδή άργησε 2.30 ώρες να φθάσει σπίτι μου καθώς της βγήκαν 2 ραντεβού στη πορεία της ημέρας και παρόλο που αυτό δεν με δυσκόλεψε καθόλου (καθώς με πήρε 1 ωρα πριν την αρχικά προκαθορισθείσα ώρα συνάντησης για να μ'ενημερώσει έγκαιρα)μου εκανε την χάρη να κάτσει σπίτι παραπάνω. Αν είχα τα χρήματα πολύ ευχαρίστως θα πήγαινα και για δεύτερο γύρο. Κόστος συνάντησης 70 ευρώ, την πήρα με το αμάξι από τον πλησιέστερο σταθμό του μετρό και την επέστρεψα σπίτι της καθόσον είχε πάει πολύ αργά και δεν υπήρχε δρομολόγιο μετρό και καθώς δεν το γούσταρα να πληρώνω 2πλή ταρίφα για ταξί. Αν θα έχω ποτέ τα χρήματα ίσως την επόμενη φορά να καταφέρω να πάω και για τον δεύτερο γύρο έστω και με 100 ευρώ γιατί τα αξίζει πραγματικά.