Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (10 μέλη και 27 επισκέπτες)

xxx.gataki

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
10
Στη 234 σελιδα και μετα ειχε αναφερθει μια κινεζα.
Ειπα και γω να δω τι παιζει εχθες.
Κλεινω ραντεβου στο κεντρο αλλα επειδη δεν ειχε καλο σημα δεν ειπαμε για λεφτα.
Ερχεται στην ωρα της και της λεω θελω για μια ωριτσα σεξ-μασαζ-σεξ.
Μου λεει μια φορα 70 δυο φορες 140!!!!

Και εδω ερχομαι στη περιγραφη. Κοντη με μουρη 50αρας με σωμα αλλοκοτο, με δοντια οχι μαυρα αλλα σιγουρα εχει καποιο προβλημα στη γναθο και ειναι σα φαφουτα, κοιλια τελειως χαλαρη να κρεμαει και βυζια στο 2.

Ηθελα να τη στειλω αλλα δε με επαιρνε η ωρα για κατι αλλο και αρχισα τα παζαρια.
Με δεδομενο οτι στα 100 ευρω εχεις μωρα οπως η jolie και η Dani της ειπα οτι 140 ειναι παρα πολλα και μπορω να δωσω μεχρι 80 για αυτα που ζητουσα.
Με τα λιγα ελληνικα και αυτο το χαζο γελιο που εχουν οι ασιατες μου ελεγε οτι δε κατεβαινει ευρω.... την ειδε και αυτη η σαυρα.

Οκ της λεω δε γινετε μια αλλη φορα, εγω εχω 80 αν θες κατσε.

Μη τα πολυλογω εκατσε μετα απο 5 λεπτα παζαριων αλλα δεν ηθελε να πω σε κανεναν για την τιμη.

Στα του αγωνα.... το σεξ πραγματικα αδιαφορο το ιδιο και η πιπα..... βιαστικη και προχειρη.
Στο μασαζ μπορω να πω οτι ξερει μερικα πραγματακια οχι ομως οτι ειναι και τοσο καλη.
Εχω περασει απο Ταυλανδη και γενικα Ινδονησια και εκει σου κανουν μασαζ οχι μαλακιες.

Τελικα μια επισκεψη αδιαφορη, προχειρη και γρηγορη και σιγουρα δε την προτεινω σε κανεναν.

Σημαντικο μειον το τηελφωνο κτυπαει και σταματαει να απαντησει.

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
Ειπα και γω να δω τι παιζει εχθες.
Κλεινω ραντεβου στο κεντρο αλλα επειδη δεν ειχε καλο σημα δεν ειπαμε για λεφτα.
Ερχεται στην ωρα της και της λεω θελω για μια ωριτσα σεξ-μασαζ-σεξ.

Και εδω ερχομαι στη περιγραφη. Κοντη με μουρη 50αρας με σωμα αλλοκοτο, με δοντια οχι μαυρα αλλα σιγουρα εχει καποιο προβλημα στη γναθο και ειναι σα φαφουτα, κοιλια τελειως χαλαρη να κρεμαει και βυζια στο 2.

Ηθελα να τη στειλω αλλα δε με επαιρνε η ωρα για κατι αλλο και αρχισα τα παζαρια.
Με δεδομενο οτι στα 100 ευρω εχεις μωρα οπως η jolie και η Dani της ειπα οτι 140 ειναι παρα πολλα και μπορω να δωσω μεχρι 80 για αυτα που ζητουσα.
Με τα λιγα ελληνικα και αυτο το χαζο γελιο που εχουν οι ασιατες μου ελεγε οτι δε κατεβαινει ευρω.... την ειδε και αυτη η σαυρα.

Οκ της λεω δε γινετε μια αλλη φορα, εγω εχω 80 αν θες κατσε.

Μη τα πολυλογω εκατσε μετα απο 5 λεπτα παζαριων αλλα δεν ηθελε να πω σε κανεναν για την τιμη.

Στα του αγωνα.... το σεξ πραγματικα αδιαφορο το ιδιο και η πιπα..... βιαστικη και προχειρη.
Στο μασαζ μπορω να πω οτι ξερει μερικα πραγματακια οχι ομως οτι ειναι και τοσο καλη.
Εχω περασει απο Ταυλανδη και γενικα Ινδονησια και εκει σου κανουν μασαζ οχι μαλακιες.

Τελικα μια επισκεψη αδιαφορη, προχειρη και γρηγορη και σιγουρα δε την προτεινω σε κανεναν.

Σημαντικο μειον το τηελφωνο κτυπαει και σταματαει να απαντησει.

η επισκεψη δεν θα επρεπε να ξεκινησει για τη σαυρα που ηθελε και 140 ... καλα μας κανουν !!

vagvagvag

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
98
Πόντοι
1
απιστευτη σαυρα!!!!!
μακρυαααααααααααααααααααααα
Φιλε πρεπει να μας ενημερωσεις ακριβως πως ειναι η κοπελα για να μην την πατησει κανενας. Περιμενουμε λεπτομεριες για αυτη την Χριστινα

vagvagvag

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
98
Πόντοι
1
Φιλε πρεπει να μας ενημερωσεις ακριβως πως ειναι η κοπελα για να μην την πατησει κανενας. Περιμενουμε λεπτομεριες για αυτη την Χριστινα
Επιμενω να μας απαντησει καποιος πως ειναι εμφανισιακα η Χριστινα;

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
Από εμφάνιση πώς είναι πέρα από αδύνατη; Ηλικία, ύψος, στήθος, οπίθια κτλ. Από μασάζ κάνει καλό; Πάει μόνο σε ξενοδοχείο ή και σε σπίτια; Ευχαριστώ
Ο λογος που δεν τη συναντησα ειναι οτι παντα ζηταω συναντηση εκτος δωματιου γιατι κατα καιρους εχω φαει και γω στησιματα
Ε εκεινη δεν το δεχτηκε ηθελε να συναντηθουμε στο δωματιο
το μονο που μου εγγυηθηκε τοτε (τον Απριλιο μαλλον) ειναι οτι εναι αδυνατη και κατεχει το μασαζ
αυτα

kgrod

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Επιμενω να μας απαντησει καποιος πως ειναι εμφανισιακα η Χριστινα;

μελαχρινη αδυνατη ποοοολυ αδυνατη κανονικο υψος προσωπο ψιλοτζανκι........απορω με τον εαυτο μου ωρες ωρες.....και τι κανει ρε μαγκες την ωρα του αγωνα?χτυπαει το τηλ της και το σηκωνει!!!!!!!της λεω τι κανεις αλλα δεν αισθανοταν η πατσαβουρα.......πως κρατηθηκα να μην την αρχισω στα μπουκετα και εγω δεν ξερω.......καμμενη εντελως.......η χειροτερη εμπειρια μου με βιζιτα

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
την εχω πατησει με τετοια περιπτωση το περσινο καλοκαιρι
παιρνω μια για μασαζ και την συνανταω λιγα μετρα πριν το ξενοδοχειο
δεν ειχε καμια σχεση με την περιγραφη που εδωσε στο τηλ (ηταν διπλη)
ειχαμε πει μασαζ+σεξ 50 ευρα ... μιας και ειχα φαει και την κινηση να κατεβω κεντρο δεν την εστειλα
της λεω μονο για μασαζ σου δινω 20 ευρα
μα μου κλπ οκ μου λεει παμε στο ξενοδοχειο
βγαζει μικρο στερεοφωνικο βαζει μουσικη
βγαζει κερακια τα αναβει  :grin:
αρχιζει το τριψιμο καλη δε λεω ...
αλλα και πονηρη ηθελε να τσιμπισει τα +30 ευρα
μετα απο λιγο γυρναω ανασκελα και παει να μου παρει πιπα αερος
που να μου σηκωθει ετσι οπως ητανε επαιζε και ενα κομματι εντελως ξενερουα
μου λεει τι επαθε ?
ε λεω σε φοβαται δε το βλεπεις ?

την πιανει κριση αυτοπεποιθησης και μου απαντα με υφος οτι ολοι οι πελατες ξεροχυνουν για παρτη της
και οτι μαλλον ειμαι κουρασμενος .....

ρε αη σιχτιρ με τις σαυρες και την αυτοπεποιθηση τους

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
την εχω πατησει με τετοια περιπτωση το περσινο καλοκαιρι
παιρνω μια για μασαζ και την συνανταω λιγα μετρα πριν το ξενοδοχειο
δεν ειχε καμια σχεση με την περιγραφη που εδωσε στο τηλ (ηταν διπλη)
ειχαμε πει μασαζ+σεξ 50 ευρα ... μιας και ειχα φαει και την κινηση να κατεβω κεντρο δεν την εστειλα
της λεω μονο για μασαζ σου δινω 20 ευρα
μα μου κλπ οκ μου λεει παμε στο ξενοδοχειο
βγαζει μικρο στερεοφωνικο βαζει μουσικη
βγαζει κερακια τα αναβει  :grin:
αρχιζει το τριψιμο καλη δε λεω ...
αλλα και πονηρη ηθελε να τσιμπισει τα +30 ευρα
μετα απο λιγο γυρναω ανασκελα και παει να μου παρει πιπα αερος
που να μου σηκωθει ετσι οπως ητανε επαιζε και ενα κομματι εντελως ξενερουα
μου λεει τι επαθε ?
ε λεω σε φοβαται δε το βλεπεις ?

την πιανει κριση αυτοπεποιθησης και μου απαντα με υφος οτι ολοι οι πελατες ξεροχυνουν για παρτη της
και οτι μαλλον ειμαι κουρασμενος .....

ρε αη σιχτιρ με τις σαυρες και την αυτοπεποιθηση τους
...τουλαχιστον το στερεοφωνικο αξιζε τιποτα,η ηταν σαν το αφεντικο του...?... :2funny: :2funny:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
...τα εχω παθει και γω αυτα...

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
...τα εχω παθει και γω αυτα...

η πλακα η μεγαλη ηταν οταν με ξαναπηρε τηλ μετα απο 3-4 μερες για να συναντηθουμε
δεν καταλαβαινε τιποτα
εβλεπε τον εαυτο της μουναρα ...

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
η πλακα η μεγαλη ηταν οταν με ξαναπηρε τηλ μετα απο 3-4 μερες για να συναντηθουμε
δεν καταλαβαινε τιποτα
εβλεπε τον εαυτο της μουναρα ...
..οντως αυτο  που το πας...εννοειται πως δεν καταλαβαινουν..μεγαλα προβληματα..αλλα κοιτα..απο την αλλη αν δεν την πηδαγανε,θα το ειχε σταματησει...αρα,για να συνεχιζει ειναι καποιοι που πανε,και ξαναπανε...

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
..οντως αυτο  που το πας...εννοειται πως δεν καταλαβαινουν..μεγαλα προβληματα..αλλα κοιτα..απο την αλλη αν δεν την πηδαγανε,θα το ειχε σταματησει...αρα,για να συνεχιζει ειναι καποιοι που πανε,και ξαναπανε...

σιγουρα
αφου υπαρχει ζητηση
το ξερουν και μας κουνιουνται ...

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6

θα ηταν και ποιο στενη  :2funny: :2funny:
στενη η σαυρα

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
μελαχρινη αδυνατη ποοοολυ αδυνατη κανονικο υψος προσωπο ψιλοτζανκι........απορω με τον εαυτο μου ωρες ωρες.....και τι κανει ρε μαγκες την ωρα του αγωνα?χτυπαει το τηλ της και το σηκωνει!!!!!!!της λεω τι κανεις αλλα δεν αισθανοταν η πατσαβουρα.......πως κρατηθηκα να μην την αρχισω στα μπουκετα και εγω δεν ξερω.......καμμενη εντελως.......η χειροτερη εμπειρια μου με βιζιτα

κ εμενα ισως η χειροτερη

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1

Κοντη με μουρη 50αρας με σωμα αλλοκοτο, με δοντια οχι μαυρα αλλα σιγουρα εχει καποιο προβλημα στη γναθο και ειναι σα φαφουτα, κοιλια τελειως χαλαρη να κρεμαει και βυζια στο 2.
Με τα λιγα ελληνικα και αυτο το χαζο γελιο που εχουν οι ασιατες μου ελεγε οτι δε κατεβαινει ευρω.... .Οκ της λεω δε γινετε μια αλλη φορα, εγω εχω 80 αν θες κατσε.εκατσε μετα απο 5 λεπτα παζαριων αλλα δεν ηθελε να πω σε κανεναν για την τιμη.το σεξ πραγματικα αδιαφορο το ιδιο και η πιπα..... βιαστικη και προχειρη.
Εχω περασει απο Ταυλανδη και γενικα Ινδονησια και εκει σου κανουν μασαζ οχι μαλακιες.Τελικα μια επισκεψη αδιαφορη, προχειρη και γρηγορη και σιγουρα δε την προτεινω σε κανεναν.Σημαντικο μειον το τηελφωνο κτυπαει και σταματαει να απαντησει.

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου. Και θα ρωτήσεις γιατί της ξαναπήρες; (την πήρα ξανά πριν κάνα 10ήμερο). Εξηγούμαι:
1) Έρχεται κατ΄οίκον, που γουστάρω τρελά όταν η βάση είναι το μασάζ
2) Είναι αρκετά κοντή κι έχω βίτσιο με τις κοντές
3) Όταν παίζει και μασάζ στα ψώνια, γουστάρω ένα τελείωμα με στοματικό και χαμούρεμα και ένα με κοπάνημα
4) Στα πετιτάκια γουστάρω να είναι λίγο άβουλα και να τα καθοδηγώ όπως είναι και αυτή
5) Δίνει έμφαση στην καθαριότητα (λίστεριν, μωρομάντηλα, μπάνιο πριν και μετά)
6) Καλά το μασάζ της δεν συγκρίνεται όχι με Ταιλανδέζες αλλά ούτε με τα καλά ονόματα των ελαιοτριβείων, πάντως 5-10 πράγματα τα κάνει καλά χωρίς να κοροϊδεύει. Κάνει και στο εμπρόσθιο τμήμα του σώματος, στο κεφάλι και το πρόσωπο (ασυνήθιστα σχετικά)
7) Στις τιμές σηκώνει (κουραστικό) παζάρι. Από αλλού ξεκινά κι αλλού καταλήγει προς όφελός μου. 
8) Δεν πιέζει ως προς τον χρόνο και τηρεί τις συμφωνίες χωρίς μα μου
9) Κινητό δεν μου έχει τύχει να χτυπήσει καν ίσως λόγω του ότι ψωνίζω αργούτσικα

Συνολικό κόστος για : 1 στοματικό, 1 πλήρες μανίκι, κάνα 50λεπτο πλήρες καλό για τα δεδομένα της πλειοψηφίας των ιδρυμάτων μασάζ, συνολική παραμονή στο σπίτι μου 1,5 ώρα και κάτι ψιλά, 100 ευρά (αν την τσίμπαγα από σταθμό του μετρό -10 ευρά λόγω χρήσης ταξί= 90 ευρά). Δεν χαλιέμαι, με δεδομένο ότι έχασα τα πριβέ στανταράκια μου και δεν έχω βρεί κάτι αρκετά καλό για ντιλίβερι.
Τα αρνητικά που αναφέρεις τα αποδέχομαι σχεδόν όλα (καλά αυτό με τα 140 για 2 φορές είναι το συντομότερο ανέκδοτο που παίζει).

Ξαναγράφω πάντως πως έχει κυρίως μασαζοπροσανατολισμό παρά cg οπότε την κρίνουμε κυρίως σε αυτό το πλαίσιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom