Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Έλεος..... τι λιμπίστηκες από αυτό το παχύδερμο;;

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
βραζιλιανα και 45ρα φιλε δεν λεει αυτες "σπανε" γρηγορα  απο τα 30-35. αλλα γουστα ειναι αυτα

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Απόψε ήθελα ένα καλό μασάζ. Την ώρα που μου ήρθε η ιδέα, τα ιδρύματα είχαν κλείσει κάτι πριβέ στανταράκια που παίζω σε δικό μου χώρο, δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου κι έτσι στράφηκα στο διάβασμα. Κατέληξα σε αυτό του seminole (μήνυμα 3500) . Όπως τα λέει ο συναγωνιστής και λίγα σχόλια κι από εμένα.

-Ύψος κάπου 1,60 (ίσως και πιο λίγο), καστανά μαλλιά, με στρογγυλό πρόσωπο και πολύ άσχημη οδοντοστοιχία, το πρόσωπο δεν μου άρεσε. Ηλικία πάνω από 30, δηλώνει 28, δυσκολεύομαι να καταλάβω την ηλικία των Ασιατισών.

-Στήθος κατ' εμέ 2αράκι για τον spunky, anatolgami και λοιπούς ομοϊδεάτες τους μάλλον 1-1,5. Μεγαλύτερο πάντως από τις συνηθισμένες Κινεζούλες

-Απαλά, μικρά άκρα φροντισμένα και με λίιιιγη κοιλίτσα

-Καθαρή και σχολαστική με την καθαριότητα και των 2

-Στο μασάζ αρκετά καλή, σχολαστική, εστιάζει σε σημεία και ασκεί κατάλληλες πιέσεις, μου έκανε και ανάσκελα (ασυνήθιστο) και το κάνει για πολλή ώρα

-Στο β΄ μέρος όχι γλωσσόφιλα (η οδοντοστοιχία δεν εμπνέει ούτως ή άλλως), όχι anal, ήπιες δακτυλοσκοπήσεις μπρος-πίσω, πίπα ακα καλούτσικη, όχι cim, βγάζει gfe ατμόσφαιρα αρκετά συμμετοχική και μη πιεστική ως προς τον χρόνο, δαχτυλιάζει (τους φαν)

-Διακριτικό ντύσιμο (κάζουαλ)και βγαίνει εντέλει συνεννόηση στα ελληνικά

-Αποφεύγει να λέει πολλά από το τηλέφωνο για ευνόητους λόγους

-Κόστος 70 (πολύ μασάζ, μία εκτόνωση, μία ώρα) και ή την παίρνουμε με το όχημα μας από κάποιο σταθμό μετρό πχ ή λέμε κάποιο κεντρικό σημείο και της δίνουμε τη διεύθυνση μας και 10 ευρά για το αλέ-ρετούρ του ταξί.

-Παίζει και το οικονομικό πακέτο, μία ώρα μασάζ και μία εκτόνωση με χειροτεχνία, στα 50 ευρά (+10 αν πάρει ταξί)

Τελική αποτίμηση: Άσχημο πρόσωπο (μεγάλο μείον τα δόντια) αλλά γενικά vfm. Θα την ξανάπαιρνα, δεν είναι νοοτροπίας cg, δίνει έμφαση στο μασάζ.

ΥΓ. Ευχαριστώ seminole, βελτιώθηκε χάρη στην ενημέρωση σου το πονεμένο μου κορμί

kgrod

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

gari10

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.331
Πόντοι
1.720
μερσι κυριοι !

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ρε συ ανατολ...δεν παιζεσαι...απο την βυζαρα,το ριξαμε στην κολαρα!!!! :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

ο  anatol  παιζει  παντου.     flexibility.        εσενα  δλδ.   δεν  σου  αρεσει  ε ?     :tooth:      που  τους  τον  κανεις   απο  τις  σφαλιαριτσες ,    κοκκινο  σαν τον κωλο  της  μαιμους ?    ;)  τα κακομοιρα  τα κοριτσακια.     :-*      ξεχασα  να  συμπληρωσω  το    βυζουνακο  μου  εσυ

ΡΙΤΑΚΙ-18Δ

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
ο  anatol  παιζει  παντου.     flexibility.        εσενα  δλδ.   δεν  σου  αρεσει  ε ?     :tooth:      που  τους  τον  κανεις   απο  τις  σφαλιαριτσες ,    κοκκινο  σαν τον κωλο  της  μαιμους ?    ;)  τα κακομοιρα  τα κοριτσακια.     :-*      ξεχασα  να  συμπληρωσω  το    βυζουνακο  μου  εσυ
Κερασακι μου, γιατι μου κλεβεις τις ατακες?  :cheesy: :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom