μήπως στο συγκεκριμένο "σπίτι" όμως θα μας ρίξει κανένα και ο Μικε?
Να ξέρω αν είναι να πηγαίνω τοίχο τοίχο
Να ξέρω αν είναι να πηγαίνω τοίχο τοίχο
βουλγαρα μιλφ στο παλαιο φαληρο αρκετα καλη στις υπηρεσιες...........μαζι της και μια ελληνιδα πιτσιρικα αντιπαθεστατη και ξεπετα οποτε για μενα μακρια απο την συγκεκριμενη.......
πισω απο το ξενοδοχειο poseidon,στην παραλιακη?....στο φαληρο σε ένα υπογειο ? η πιτσιρικα μια αντιπαθεστατη μελαχρινη και σχεδόν παντα πρωινη ?
πισω απο το ξενοδοχειο poseidon,στην παραλιακη?....
παρε και τις φωτος της,χωρις παντοφλες και πυτζαμες...www.sweetangelsgr.com/danai]http://www.sweetangelsgr.com/danai...τρελο[/URL] βυζι,με πορεια,σε μασατζιδικα..τωρα ειναι freelancer.. ;)εγω αυτό εννοω ... ο φιλος δεν ξερω ποιο εννοει !!
την πρωινη τη μελαχρινη την εχουμε δει και την καναμε με ελαφρια πηδηματάκια .. πιτσιρικη μεν αλλα δεν ενοιγουν και τη πορτα με τη πιτζαμα και τη παντοφλα ρε πουθτη μου !!
ξερω ότι δουλευει και ένα αλλοδαπο απόγευμα μετα τις 8 ... γι αυτό ρωτησα αν ο φιλος εννοει το ιδιο κεντρο ...
παρε και τις φωτος της,χωρις παντοφλες και πυτζαμες...www.sweetangelsgr.com/danai]http://www.sweetangelsgr.com/danai...τρελο[/URL] βυζι,με πορεια,σε μασατζιδικα..τωρα ειναι freelancer.. ;)
...εε!!!αλλο σουντιο,στην περατζαδα,ολη μερα,και απανωτα ραντεβου,αλλο στο σπιτακι,να βλεπουμε μενεγακη...σιγουρα ξερεις τι λεσ αλλα αυτή που ειδα εγω ηταν τον διαστασεων της νεαρας αλλα ειχε ψιλοκυταριτιδα και σωσιβιακια ....
και πηγα προ μηνος !!
σορτσακη κωτω , το πανω πιτζαμας επανω και παντοφλα
...εε!!!αλλο σουντιο,στην περατζαδα,ολη μερα,και απανωτα ραντεβου,αλλο στο σπιτακι,να βλεπουμε μενεγακη...
..βλεπεις τα παληκαρια,που πανε,την ενημερωνουν τι παιζει,και ετσι και αυτη πρατει...βλεπεις απο μαλακες γεμισαμε...κανενας καλος...και να εκανε και κανενα πρρογραμμα μπομπα...τα τυπικα κανει...το ανεβασε το κασε ...
την προηγουμενη φορα ειχε 60 ευρω , τωρα που πηρα τηλεφωνο μπας και εχει η άλλη βαρδια ,,,,είναι η ιδια αλλα το πηγε 70 ευρω + 20 ευρω 2 φορα ....
..βλεπεις τα παληκαρια,που πανε,την ενημερωνουν τι παιζει,και ετσι και αυτη πρατει...βλεπεις απο μαλακες γεμισαμε...κανενας καλος...και να εκανε και κανενα πρρογραμμα μπομπα...τα τυπικα κανει...
..παντως σε παλιοτερη επικοινωνια που ειχα,μου ειπε οτι προτιμαει κεντρο,λογω δουλειας,και απογευματινες ωρες,μετα τις 4...εχει και μια φιλη,που παιζει παραλληλα...
...εγω την ακυρωσα 2 φορες..κατι μου ελεγε να μην παω...τελικα,μου τα φαγε αλλη...κι αυτη χοντρη ειναι(η φιλη της)??? δε την πηδαω ρε με τιποτα, δε με ψηνεις
...εγω την ακυρωσα 2 φορες..κατι μου ελεγε να μην παω...τελικα,μου τα φαγε αλλη...
παρε ουκρανακι...πηγα και στην αλλη που λετε πιο πισω στο π. φαληρο κι εφυγα σε 3 λεπτα.πολυ ξινη οντως και αρχισε και τα +20....και πολυ εκατσα
παρε ουκρανακι...
ναι...βυζια στο θεο..αλλα ερασιτεχνης...ποια αυτη που παει σε ξενοδοχεια τη μικρη?απο αγγελια στο mylist?
ναι...βυζια στο θεο..αλλα ερασιτεχνης...
μετα τις 2 το μεσημερι..το πρωι ειναι στην σχολη...αυτη την εχω παρει 5-6 φορες τηλ και δε το σηκωνει ποτε.στο τελος το εσβησα απ το κινητο και την παρατησα